Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Sveiki 4u.gif
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 21, 00:25)
Ne nenormalu!!!

aišku g.gif įtariu,kad jis vėl padidėjo, o prieš stimuliuojant tyrimas nebuvo atliktas mad.gif vienu žodžiu nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 21, 11:18)
Sveiki  4u.gif

aišku  g.gif įtariu,kad jis vėl padidėjo, o prieš stimuliuojant tyrimas nebuvo atliktas  mad.gif vienu žodžiu  nieko gero  doh.gif

lotuliukas.gif o aš vakar prisiskaičiau čia pas mus apie prolaktina, tai naktį spanavau, kad pas mane labai pienukas bėga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 21, 11:18)
Sveiki  4u.gif

aišku  g.gif įtariu,kad jis vėl padidėjo, o prieš stimuliuojant tyrimas nebuvo atliktas  mad.gif vienu žodžiu  nieko gero  doh.gif

Pagal ka sprendi kad jis pas tave padidejo? g.gif Kokia ciklo diena dareisi prolaktino tyrima ir koks jis pas tave paskutini karta buvo?
As tai po tokiu gines bajeriu atsisakiau jos paslaugu, nes manau cia nedovanotinos klaidos schmoll.gif
O kai tu pradejai stimuliutis, kokie pirmi zinksniai buvo,kokia eiga?
Atsakyti
Labukas, apsireiskiu, nes vakar manes nebuvo ofise, buvau Vilniuj ax.gif Kaip Murauske laikosi?... kazi, gal testuka sugadino koki... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 21, 10:10)
Sveikutes  4u.gif
Vakar ziurejom ka uzauginom. Buvo 10c.d. Tai desinej pusej nedideli folikulai, kaip ir praejusi cikla, o kairej vienas 14,4mm. Tai tokios nelabai kokios naujienos pas mane, pregnylio liepe net nesileisti si cikla  verysad.gif Kita cikla sake turbut jau po 2 clostyl. gersiu.

o gal dar ne viskas si cikla prarasta, gal dar auga folikulai ax.gif man tai dabar I stimuliacija, bet iskart po dvi tabletes clostylbegito paskyre gyd gerti.

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 21, 11:30)
lotuliukas.gif o aš vakar prisiskaičiau čia pas mus apie prolaktina, tai naktį spanavau, kad pas mane labai pienukas bėga

linkiu kad sapniukas issipildytu geraja prasme ir netrukus tavo mazyliui atitektu pats saldziausias pienukas wub.gif

na o mes vykdom plana meile pagal grafika, vakar net visa pusvalandi ant sienos kojas iskelus gulejau, net nutirpo vargses:) dabar ryt ryte pagal tvarkarasti drinks_cheers.gif gal ir pasinaudosime jusu patarimu ir ryt vakare papildomai thumbup.gif o po to kas antra diena vykdysim palaikymo programa ax.gif
beje, mergytes kazkur esu skaiciusi, kad pozos taip pat labai svarbios ? ar tai tiesa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 21, 13:07)
o gal dar ne viskas si cikla prarasta, gal dar auga folikulai  ax.gif man tai dabar I stimuliacija, bet iskart po dvi tabletes clostylbegito paskyre gyd gerti.
linkiu kad sapniukas issipildytu geraja prasme ir netrukus tavo mazyliui atitektu pats saldziausias pienukas  wub.gif
na o mes vykdom plana meile pagal grafika, vakar net visa pusvalandi ant sienos kojas iskelus gulejau, net nutirpo vargses:) dabar ryt ryte pagal tvarkarasti  drinks_cheers.gif  gal ir pasinaudosime jusu patarimu ir ryt vakare papildomai  thumbup.gif o po to kas antra diena vykdysim palaikymo programa  ax.gif
beje, mergytes kazkur esu skaiciusi, kad pozos taip pat labai svarbios ? ar tai tiesa?  blush2.gif

ačiū už palinkėjimą 4u.gif
lotuliukas.gif labai smagiai nuskambėjo meilė pagal grafiką lotuliukas.gif linkiu geriausio, kad kojų nutirpimas atsilygintų su kaupu vėliau.
Kiek girdėjau tai kai kurios pozos yra tiesiog nelabai tinkamos, geriausia misionieriaus ir šuniuko. blush2.gif kiek esu girdėjusi.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 20, 20:17)
blink.gif o siaube, maniau 3 - 4 dienos blink.gif po operacijos.
Man minėjo, kad operacijos efektyvumas 50% t.y. gali būti, gali ir ne...
o kaip tau operacija pavyko?

na, is ligonines paleidzia tai greitai - po kokiu 3-4 dienu ( as tai issiprasiau po 2 dienu), bet dirbti tai tikrai nesinorejo eiti.. be to, ir pilvukas visas ispustas buvo ( per operacija duju pripucia). be to, kodel gi lovytej namuose nepasivolioti?? be to, gydytojai sake, kad koki menesi nieko sunkaus ( sunkesnio nei 5-7 kg) nekilnoti.. o man i darba tai laptopa reikia tampyti.
o rezultatai - dar nezinau.. speju, kad man tai jokio poveikio:(
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 04 21, 14:36)
na, is ligonines paleidzia tai greitai - po kokiu 3-4 dienu ( as tai issiprasiau  po 2 dienu), bet dirbti tai tikrai nesinorejo eiti.. be to, ir pilvukas visas ispustas buvo ( per operacija  duju pripucia). be to, kodel gi lovytej namuose nepasivolioti?? be to, gydytojai sake, kad koki menesi nieko sunkaus ( sunkesnio nei 5-7 kg) nekilnoti.. o man i darba tai laptopa reikia tampyti.
o rezultatai - dar nezinau.. speju, kad man tai jokio poveikio:(

g.gif na, aš studentė, pasivartyti lovoje labai gerai būtų, bet niekaip neišeitų, nes praktika prasidėjusi. doh.gif O ten visko būna. Gal vasarai nukelti operaciją. g.gif
Atsakyti
[quote=tarškaliukas,2007 04 21, 08:42]
labas rytas 4u.gif

Sveikute, Vilkaa, kaip sekasi? 4u.gif

Sekasi gerai, nepasireiskiu nes dar nepradejau jokiu stimuliaciju, tik gilinuos, geguzes pradzioj eisiu pas Dirzauska, jei pas mane nebus cistos, kuri buvo pries menesi tai manau pradesim stimuliacija, o jei bus cista tai laparaskopija verysad.gif
Atsakyti
[quote=Vilkaa,2007 04 21, 14:54]
[quote=tarškaliukas,2007 04 21, 08:42]
labas rytas 4u.gif

Sveikute, Vilkaa, kaip sekasi? 4u.gif

Sekasi gerai, nepasireiskiu nes dar nepradejau jokiu stimuliaciju, tik gilinuos, geguzes pradzioj eisiu pas Dirzauska, jei pas mane nebus cistos, kuri buvo pries menesi tai manau pradesim stimuliacija, o jei bus cista tai laparaskopija verysad.gif
[/quote]
na, nieko, abi tuomet mes su ta laparoskopija būsim mirksiukas.gif draugausim tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 21, 13:20)
ačiū už palinkėjimą 4u.gif
lotuliukas.gif labai smagiai nuskambėjo meilė pagal grafiką lotuliukas.gif linkiu geriausio, kad kojų nutirpimas atsilygintų su kaupu vėliau.
Kiek girdėjau tai kai kurios pozos yra tiesiog nelabai tinkamos, geriausia misionieriaus ir šuniuko. blush2.gif kiek esu girdėjusi.

aciukas tau uz patarimus, pabandysime pasinaudoti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, atrukau truputuka i darbuka. Labai dideles permainos laukia, tai reikia biski apsidirbti, galus visokius sutvarkyt blush2.gif

Atsakyti