QUOTE(Jusse-Musse @ 2006 06 01, 10:02)
Sveikute,
na kadangi mano abonimentas klube pasibaige... tai rytais truputi pabegioju...o pilatinuosi vakarais pagal tavo kompaktus... labai fainus...
norejau paklausti tu taip pat pagal kompaktus ar ne? tai vienam kartui viena atlieki ir kaskart vis kitoki??
P.S. Beje radai tas juostas, kur ieskojai nusipirkti? As ir zadu jos ieskotis, tik gal tikru ir guma...

O siandien begsiu i senukus kilimelio....
Sveikutė, tai labai šaunu, kad tau patinka tie kompaktai

.
Aš mankštų dabar nekaitalioju, darau vieną ir tą pačią kiekvieną dieną. Darau "Pilates for dummies". Ten pradedantiesiems, bet kai kurie pratimai nėra lengvi. Iš, berods 18 pratimų, 2 padarau pusėtinai, o visus likusius puikiai

. Kai iš to filmuko padarysiu visus puikiai, tįada pereisiu prie kitų kasietų. Tikriausiai imsiuos "Winsor Pilates". Ten 7 CD, skaitosi kiekvienai dienai visą savaitę. Ir geriau yra daryti kiekvieną dieną vis kitokius pratimus, kad organizmas nepriprastų.
Mano pasiekimai tokie, kad laikysena pasidarė tiesesnė ir nugarą mažiau skauda, aišku ir lankstumas didėja

.
Ir pilates mankštą geriausiai yra daryti ryte, tada energijos daugiau pasisemi.
Aš taip ir darau.
O vakarais nusprendžiau joga užsiiminėti

.
Aš kilimėlį iš Senukų pirkau "Hamer" firmos ir mokėjau atrodo 130 lt, bet ten jau labai minkštas, platus ir ilgas. Yra ir daug paprastesni už beveik 40 lt, tik daug siauresni ir ponesni.
Gumų ir ratuko to niekur neradau. Tik mačiau Amerikos internetinėje parduotyvėje. Tai reiks prašyti, kad kas nors atsiųstų į Lietuvą, nes ta parduotuvė į Lietuvą nesiunčia.
Beje, dar prisisiunčiau visokių filmų, tik kai susidėliosiu į vietas, galėsiu ir tau įrašyti

.
Užeik čia dažniau ir papasakok kaip sekasi, nes matau, kad mes čia tik dviese esam

.