na su tuo galvos svaigimu tai ir pas mane periodiskai, kai buvau 17 m buvo taip uzeje, kad i mokykla 2 sav eit negalejau, stodavaus tik keturiom - [praejo po to, o niekas priezasties nerado parase - vegetodistonine krize. tai matyt dabar jau tos krizes ilgesnes ir kitaip pasireiskia. mergaites ,jei rimtai as labai labai bijau, paskutiniom savaitem sveikata silpsta sparciai, pasiguost realiai negaliu niekam, bet ne tai svarbiausia, nebenoriu but vel priklausoma nuo vaistu, jau amniau isikapsciau. na va si vakar atvaziuoja gera drauge, ji man didelis ramstis, prakalbam iki paryciu, bet labai buna gera. Siap labai labai bijau............
O del to, kad vaikysteje visos patyrem stresu, viskas atsiliepia dabar, nes tada vystesi musu nervu sistema, kokia jau ji gavos tokia ir turim. mano tevas smurtavo, dauzes, mete baldus, nuolat kesinos nuzudyt mama, begdavau is mokyklos su kuprine jei pamatydavau prie namu jo masina - maniau isgelbesiu,,,,na va verkiu jau ir nesuprantu kam ta pasakoju, atleiskit, siandien isties negera. bet esme tame, kad kaip bebutu dabar man atrodo, kad mama turejo kazka daryt, kad mus apsaugot nuo viso to, gal lengva teist, bet dabar ir su mama labai nutolau, nebenoriu nieko, kas primena ta beprotnami.
As taipnoreciau ka nors patart protingo..na laiudiskas priemones,siaip koky relaksa..galu gale pas bioenergetike ...
as tai nuo chemijos kapanojausi visom ymanomom priemonem...gal man nebuvo tikroji depresija
kazkaip reikia kapanotis....