Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

Tai dziaugiuosi jumis, kad viskas isliko taip, kaip ir anksciau buve thumbup.gif O tai mums gi nereikes laukti kito rudens, juk planuojama dar balandzio menesi ileisti irengineti zemesniuosius aukstus issirinkusiems gyventojams. o vasara jau butu galima ir keltis ten gyvent ax.gif Nors pagalvojus, juk ten tuo metu dar tarp statybu, dulkiu ir triuksmo tektu gyvent, kiti dar tik pradetu isirengineti... g.gif
Atsakyti
sveikute,

oj kaip fainiai kad jau balandzio menesi leis tvarkytis smile.gif laukiam nesulaukiam smile.gif kas pas jus geresnio? smile.gif
Atsakyti
Pas mus viskas po senovei, va orai pradeda visai atvesti, o as vis dar vyliausi, kad dar kokia dienele palepins Dievuliukas su +20 laipsniu temperatura ax.gif
Atsakyti
sveiki gyvi kaimynelaiai smile.gif kaip gyvenat? kaip nuotaikos? a matek kad jau langus pradejo deti musu namuke smile.gif
Atsakyti
Taip taip, mateme, jau ir treciame aukste pradejo deti smile.gif Tiksliai nepamenu, berods sesta ar septinta auksta jau murija drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau 8 auksta lipdo smile.gif iki ziemos uzbaigs smile.gif tikraiusiai smile.gif o jus buvot sia savit prie namuko? sake buvo kazkox susitikimas, daug zmoniu apziurejo namuka. mes tai kazkaip nezinojom apie tai. jei buvot tai kokie ispudziai? blush2.gif
Atsakyti
Na mes irgi nebuvome, gal kas is cia musu bendraujanciu buvo? Kiek man Alma sake, tai kad kiekviena ketvirtadieni per pietu pertrauka (12.00-13.00) ji vaiksto po statoma nama kartu su susirinkusiais butu seimininkais. Zinoma, pries tai geriau su ja susiskambinti. Mano vyras galvoja ateinanti 4dieni ten nulekt ir pavaiksciot.
Atsakyti
QUOTE(Dilara @ 2007 10 28, 15:43)
Na mes irgi nebuvome, gal kas is cia musu bendraujanciu buvo? Kiek man Alma sake, tai kad kiekviena ketvirtadieni per pietu pertrauka (12.00-13.00) ji vaiksto po statoma nama kartu su susirinkusiais butu seimininkais. Zinoma, pries tai geriau su ja susiskambinti. Mano vyras galvoja ateinanti 4dieni ten nulekt ir pavaiksciot.

aisku tada smile.gif badys ir mano vyras nuvykt smile.gif as tai negaliu niekaip isbegt is darbo. kaip jums sekasi? kas naujesnio?
Atsakyti
Pas mus viskas po senovei, isskyrus tai, kad neseniai iskrito pirmasis sniegas smile.gif Dar va lapkricio pradzioje buvom i Vilniu nuvare, uosvius aplankem, i kina ir i teatra nuejom ir siaip prasiblaskem biggrin.gif O be musu abieju ar dar yra cia gyvu?
Atsakyti
aisku kad yra smile.gif
Atsakyti
buvom vakar namuke smile.gif viskuom likom patenkinti. ir sienos lygios, ir palanges, ir visi ivadai gerai padaryti ir jau miegamojo sienas tinkuoja smile.gif zodziu darbas verda kaip reikiant smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos kaimynėlės, žiūriu nesnaudžiat buriatės i bendruomene smile.gif Vakar ir mes buvom nuvyke savo butuko apžiūrėti smile.gif Viskas labai faina, laukiam pavasario kada pradėsim isirenginėti doh.gif Žiūriu kad visai nedaug kaimyniu čia bendrauja, pagalvojau, kad gal ne visi butai musu name pirkti ar rezervuoti gyventi gali buti ir perpardavinetoju g.gif
Atsakyti