Įkraunama...
Įkraunama...

Eikos namuko kaimynai Baltijos pr. Klaipėda

JOoooo tikrai brangias duris isidejot blink.gif Mes dar nenusipirkom, bet pasidomavom, turim du variantus perimetre ir asmode, abi durys kainuotu iki 2000 su staktom ir rankenom. Siaip skonio reikalas, bet mediniu duru nenoriu, kadangi pas mane salia vonios ir kambario duris, tad jos turetu buti vienodos, o i vonia deti medines nemanau, kad yra praktiska.
Atsakyti
sveiki wink.gif

ar nezinot kada zada vel liftus ijungti? labai negerai i aukstesnius aukstus tampyti sunkius daiktus...
Atsakyti
Nezinau ar cia pletku lygis, bet kiek girdejau apie spalio men.. g.gif
Atsakyti
Ir aš girdėjau, kad tik pridavimo laiku įjungs... sad.gif Čia mes patys kalti, tiksliau kalti tie darbininkai, kurie remontuoja butus - tie kas nesaugo savo namų, jau tie lifti sugadinti, išlaužyti, pripaišyti. Mačiau, kad ir jau naujos sienos laiptinėj suvarytos blink.gif košmaras... Jei mes nesaugosim, niekas mums netvarkys kaskart....
Atsakyti
Butu siemininkai pasiziurekime pirmiausia i save i savo aplinka paskui bambekite kas negerai! Pvz butus turintys pimame aukste kodel nuo remonto likusias atliekas tuscias dezes nenesate i lauka i konteineri arba jei neisejo to padaryti ta pacia diena, tai jus geriau iskeliate i vidinio kiemo aikstele?tegu vejas viska isnesioja ir visai lieka nebeaisku gal tai niekieno siuksles schmoll.gif arba butus remontuojantys iskeliate dezes su popieriais siuksleimis i laiptine ten jas ir paliekate?ten gal irgi ne jusu jos patampa? plyteles jusu darbininkai pjausto laiptineje palikdami plyteliu skeveldru? jums rankos nekyla paskui susitvarkyti ir del paliktos netvarkos kaltinate savo darbininkus!Vaizdas tox svarbu pas mane bute tvarkinga grazu o kas dedasi uz mano buto duru man neberupi:( kas remontuos nuolat sulauzoma lifta kai nama priduos? kas dazys sienas kurias nieztintys nagai isterlios? manau i tvarkymosi talkas niekas nestos?Nebe tie laikai kad kazkas ateis kada nors sutvarkys, liftas yra musu bendras turtas ir pagalbininkas ir aplinka, laiptine vidinis kiemas yra musu visu, todel butu abai malonu kad kiekvienas savo siuksles susirinktu ir netycia arba tycia padaryta zala laiptinei nedelsiant sutvarkytu.
Atsakyti
100% tau pritariu. ziauru, kad tik sutvarke viska ir jau vel bardakas. dezes laiptinej metosi, vyras savo akim mate kaip kazkieno darbininkai nesdami medziagas sienu kampus nuskalde. pasake Almai. bet juk nesuziuresi visu. patys zmones turi jausti kaip elgtis. mokam tokius pinigus uz butukus ir patys niokojam savo aplinka schmoll.gif graudu daros...
Atsakyti
Nesuprantu, kodel saket Almai, o ne tiems darbininkams ???!!!!! Jiems yra dzin, o mums gyvent reiks, mazu maziausiai reiktu pasakyti tiems zmonems, kad taip nesielgtu, o ka ta Alma padarys...
Atsakyti
tu jau nesijaudink, buvo ir tiems darbininkams pasakyta, bet jiems dzin, o Alma gal pasnekes su to buto seimininkais. turi ir Alma zinot. mes tai ten kiekvieno nesuziuresim.
Atsakyti
I kova su piktadariais bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas dazniau su bendrauja su musu namo statytojais: ar skambuciu signalo aparaciukus vidinius mes patys turim nusipirkt, ar priklauso is Eikos.
Kas daretes trifazes elektros instaliacija orkaitei, kiek mokejot Eikos elektrikui?
Aciu uz bendradarbiavima wink.gif
Atsakyti
Mire forumas matau... unsure.gif
Kaip jums naujienos del elektros vonios kambaryje? Gal kas esat susideje halogenus, ar jie atitinka ta IP44 klase, musu tai neatitinka, gal turit kas gudriu ideju? vienintele iseitis juos isimti ir pakabinti lenino lemputes vietoj ju per pridavima?
Atsakyti
QUOTE(Nate @ 2008 09 02, 17:05)
Mire forumas matau... unsure.gif
Kaip jums naujienos del elektros vonios kambaryje? Gal kas esat susideje halogenus, ar jie atitinka ta IP44 klase, musu tai neatitinka, gal turit kas gudriu ideju? vienintele iseitis juos isimti ir pakabinti lenino lemputes vietoj ju per pridavima?

Va cia tai ir man patiko! Sakau gal cia tik mes nieko negirdeje apie tuos reikalavimus, pasirodo ne vieninteliai. Pas mus irgi kazkas neatitinka... Kazi ar dabar laikas buvo apie tai pranesti?.. gun_bandana.gif Gal netycia sutarty buvo numatyta? Ne? g.gif

O del skambuciu, negaliu teigti, kad tikrai taip ir yra, bet manyciau, kad cia jau musu paciu rupestis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushkele: 02 rugsėjo 2008 - 20:58