Įkraunama...
Įkraunama...

Garažo , kiemo vartų automatikos

QUOTE(Waitbaby @ 2012 06 20, 16:00)
Sveiki,

Reikia patarimo. 4u.gif
Norime automatiniu kiemo vartu. Bet taupan finansus pradziia norime tiktai tvora su vartais pasidaryt ir pakolkas ju neautomatizuoti. Tai mes turime prasivest maitinima iki tvorosar dar kazkokius nuansus turime numatyti?

na roger reklamuojasi, bet kainų paskelbti viešai nedrysta, reiškia prašys "po brangiai" šia dienai roger radau po 1050Lt came (800kg) -1300 manau kainos geros. Jie internete kainų neslepia, todėl firmų nerašau, kad nebūt panašu į reklamą. O kaip viską pačiam pasidaryt, jei skaitote rusiškai tai yra gana išsamių puslapių su brėžinukais ir paveiksliukais ir patarimais čia vienas iš jų http://delaemvorota.com.ua/ bent paveikslėlius pažiūrėkite ir viskas bus gana aišku.
Atsakyti
na ir mes galvojam apie automatika. viskas jau kaip ir paruošta, Darus.lt pirkom furnitūrą, susimontavom vartus. tiesa ne visus laidus atsivedėme... nu bet kažką sugalvosim, man rodos trūksta laidžiuko kažkuriam davikliui. ką rinkotės ir kiek mokėjot?
vartai nuvažiuojantys į šoną, apie 3 metrų pločio. nėra super sunkūs.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2012 07 14, 11:26)
na ir mes galvojam apie automatika. viskas jau kaip ir paruošta, Darus.lt pirkom furnitūrą, susimontavom vartus. tiesa ne visus laidus atsivedėme... nu bet kažką sugalvosim, man rodos trūksta laidžiuko kažkuriam davikliui. ką rinkotės ir kiek mokėjot?
vartai nuvažiuojantys į šoną, apie 3 metrų pločio. nėra super sunkūs.

va čia manau kainos geros http://www.bazi.lt/e.../...=1&limit=10
man bėda su furnitūra nieks negali atvežti gembės 7m, prašo 400-600Lt už atvežimą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogurtas @ 2012 07 30, 00:20)
va čia manau kainos geros http://www.bazi.lt/e.../...=1&limit=10
man bėda su furnitūra nieks negali atvežti gembės 7m, prašo 400-600Lt už atvežimą  blink.gif

Kainos gal ir geros, bet kai reikės konsultacijos tai nieko ir negausi... o kai suges, bus tas pats, siuntinės kur tik nereikia...

Taigi išsinuomojat priekabą ir pats atsivežat patys.
Atsakyti
kokis standartinius nuslenkančių kiemo vartų, kai garažo durų plotis 3m., ir vartelių pločius reikėtų rinktis, kad po to nereiktų mokėti UŽ NESTANDARTĄ, garažo vartai horman
Atsakyti
Sveiki,
ruošiamės įsigyti garažo vartus. Lyg labiausia susidomėjau Hörmann. Gal galit kokius montuotojus rekomenduoti, visko internete yra... Nesinori prašauti.
Taip pat gal kokia alternatyva Hörmann? Ar verta svartyti?
Atsakyti
Situacija tokia: atstumas nuo kiemo vartų iki stoginės 3 metrai. Stoginės vidinis plotis - 5,70 m.

Klausimas: kokio pločio kiemo vartus geriausi daryti, kad būtų kuo patogiau įvažiuoti ir išvažiuoti?

Logiškai mąstant lyg ir geriausia daryti maksimalaus ploto (5,70-6,00 m). Tik ar į vidų atsidarę vartai (dalinsis į dvi dalis po 3 metrus), nekliudys stoginės kolonų?

Be to, kiek suprantu mano atveju įmanomi tik į vidų atsiveriantys vartai, nes nuvažiuojantiems į šoną trukdys įėjimo varteliai.

Gal kas jau realiai naudojatės tokia situacija ir galite papasakoti: patogu, nepatogu, kaip geriausia daryti?
Atsakyti
As daryciau ivaziavima ne tiesiai i stogine o desinei. Isklosi trinkelem, bus kur auto nusiplaut, krepsio lenta prikonstruosi prie stogines pametyt, kaiptik pavesis siaurei kam to zoles ten? PS tada reiktu kurkas siauresnio ivaziavimo. Pas mane dabar laikini vartai neacimenu 5 metrai plocio, tai dariau tik tam kad ivaziuotu belenkoks transportas nuo krano, furos, jcb ar kas tik nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 20 kovo 2013 - 19:47
QUOTE(*** @ 2013 03 20, 19:45)
As daryciau ivaziavima ne tiesiai i stogine o desinei. Isklosi trinkelem, bus kur auto nusiplaut, krepsio lenta prikonstruosi prie stogines pametyt, kaiptik pavesis siaurei kam to zoles ten? PS tada reiktu kurkas siauresnio ivaziavimo. Pas mane dabar laikini vartai neacimenu 5 metrai plocio, tai dariau tik tam kad ivaziuotu belenkoks transportas nuo krano, furos, jcb ar kas tik nori smile.gif

Dešinėj pusėj prasideda kryžiaus formos sankryža (arba paprasčiau sakant plius (+) formos sankryža), todėl ten bus labai nepatogu įvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 03 20, 19:58)
Dešinėj pusėj prasideda kryžiaus formos sankryža (arba paprasčiau sakant plius (+) formos sankryža), todėl ten bus labai nepatogu įvažiuoti.

Kaip suprantu rytu bei siaures pusei turi gatve. O vakaru pusei kaimyno namas. Manau jog kad stovint skype butent toi vietoi kur suprojektuota stogine saules niekas neuzstoja (sauleta diena) ~6-8valanda vakare. Asmeniskai as tai pastebejau jau tik pastates nama, siaures vakaru puse ypac maloni vasara vakare saslyka pakept, pavakarot smile.gif Pietine puse ypac kai turi kaimyna is vakaru bus seseli vakare.

Asmeniskai man nenaudingiausias kampas yra siaures rytu. Vasara sauleta ten buna nuo ~5 iki 10 ryto, tokiu laiku saule nepasimegausi nes arba miegosi arba busi darbe... Todel manau kad idealiausia vieta garazui yra siaures rytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 20 kovo 2013 - 20:50
QUOTE(*** @ 2013 03 20, 20:45)
Todel manau kad idealiausia vieta garazui yra siaures rytu...

Nieko keisti neįmanoma, nes sugriūtų visi PHPP skaičiavimai. Tektų viską iš naujo daryti. Man šiuo atveju įdomus dalykas tik kiemo vartų plotis.

Kiek pagooglinau, tai informacija tokia. Mano atveju nustumiami į šoną - neišeis. Lieka atveriami į vidų. Tokių plotis būna iki 5-6 metrų. Mano atveju maksimalus plotas galėtų būti iki 6 metrų. Greičiausiai kokie 5,80 metrai, nes atsidarantys vartai dalinasi pusiau. Jei būtų 6 metrų pločio, tai atsidarius vienos varčios plotis būtų 3 metrai. Tokiu atveju varteliai liestų stoginės kampą. Vadinasi maksimaliai 6 metrų pločio - negerai.

Dar kiek supratau, kad standartinis plotis yra 3,5 metrai. Taigi mano atveju turime dvi ribas: nuo 3,5 iki 5,8 m. Koks plotis realiai patogiausiais naudojantis automobilių. Ar yra tokių, kurie papasakotų iš asmeninės praktikos?
Atsakyti
Pas mane dabar is gatves ivaziavimas tiesiai i stogine (statmenai). Stogines plotis apie 3,5 (jei konteineris dar stovi - 3m). Ivaziuot joookiu problemu. Moterims, kai kurioms, aisku sunkiau lotuliukas.gif
Kaimynas, matavosi, matavosi - pasidare uzveriamus i vidu, gal 4,5-5 plocio, taciau retai darineja (numeta masina salia gatves). Gal kad nera automatikos g.gif

QUOTE(cibulis @ 2013 03 20, 19:56)
Nieko keisti neįmanoma, nes sugriūtų visi PHPP skaičiavimai. Tektų viską iš naujo daryti. Man šiuo atveju įdomus dalykas tik kiemo vartų plotis.

Kiek pagooglinau, tai informacija tokia. Mano atveju nustumiami į šoną - neišeis. Lieka atveriami į vidų. Tokių plotis būna iki 5-6 metrų. Mano atveju maksimalus plotas galėtų būti iki 6 metrų. Greičiausiai kokie 5,80 metrai, nes atsidarantys vartai dalinasi pusiau. Jei būtų 6 metrų pločio, tai atsidarius vienos varčios plotis būtų 3 metrai. Tokiu atveju varteliai liestų stoginės kampą. Vadinasi maksimaliai 6 metrų pločio - negerai.

Dar kiek supratau, kad standartinis plotis yra 3,5 metrai. Taigi mano atveju turime dvi ribas: nuo 3,5 iki 5,8 m. Koks plotis realiai patogiausiais naudojantis automobilių. Ar yra tokių, kurie papasakotų iš asmeninės praktikos?

Atsakyti