Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

2 savaites,nes manasis irgi labai sauniai sugebedavo jas nusimauti.O ir ligoninej sake,kad butina tik savaite,o jau paskui kaip iseis.As ir dabar dedu kojines,tik ant virsaus ir nevilnones
Atsakyti
keles dieneles, nes gime mazylis kai buvo silta tai man ju ir neprireike
Atsakyti
Apie viena menesi. Kad nenusimautu, ant virsau uzmaudavau plonas medvilnines kojinaites
Atsakyti
Movėm kokius 3 mėnesius. Nupirkau specialius tokius dalykėlius iš amazono, kad nenusispardytų smile.gif
Atsakyti
Maniškio ir dabar kojytės dažnai šaltos būna, tuo labiau, kad pradėjo šliaužioti ir ropoti ant grindų smile.gif Tai ant nuogos kojytės maunu vilnones kojinytes, o ant viršaus dar ir kitas, nes be tų kitų vilnonės labai greit nusmunka doh.gif o ir šilčiau taip thumbup.gif
Atsakyti
Va tie geri dalykėliai:

https://www.amazon.c...e...amp;x=0&y=0
Atsakyti
Mums 2 mėnesiai, mes dar maunam smile.gif
Atsakyti
iki dabar, šalta namuose g.gif
Atsakyti
klausiau musu daktarytes tai sake apie savaite,bet man kazkaip atrode salta mano mergytei be ju blush2.gif tai dejau iki 3savaites mazdaug 4u.gif
Atsakyti
mums gydytoja minejo kad iki menesio. smile.gif
Atsakyti
sveikos,mums dabar 2 menesiukai..gryzus is ligonines dar savaite moviau vilnones,paskui nusipirkau paprastas ir ant virsaus vilnones uzmaudawau jei prireikdawo,bet ir dabar kartais apmaunu ant nuogu kojyciu,nors jai laaaabai nepatinka,nusispardo biggrin.gif
Atsakyti
Sia klausimas mane neramino. Vadinasi dar gali muvet ir muvet (mums dar tik savaite)
O kaip gali nusispardyt kojinytes, juk jas po os po sliauztais dedasi?
Atsakyti