Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada dėjot vaikučiui vilnones kojinytes?

Mes vilnones kojinaites dar vis nešiojam,nors jau ketvirtą savo gyvenimo mėnesį pradėjom skaičiuoti. Labai patogu, sveika ir kojytėm nešalta. Manau, jog kol oras neatšils tol ir nešiosim. mirksiukas.gif Jau trečią porą dėvim. Kai tik vienas išaugam, tuoj močiutė kitas numezga thumbup.gif .

user posted image
Atsakyti
moviau gal iki kokiu 2 men vilnones kojinytes ant nuogos kojytes. paskui pradejo labai nusispardyti, tai dedu medvilnines ar frotines. o dabar nakciai isvis kojinytes nuimu, man atrodo kad pe karsta g.gif as pagal save ziuriu. as kai miegu tai amzinai kojos mano iskistos i lauka, kitaip negaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
vilnoniu kojinaiciu mes bent 6 poras turim.

maniskis ziema gime,todel ant paprastu kojineliu dar vilnoniu pora visada uzmaudavau.ant nuogos kojytes nemaudavau,nes kazkaip isivaizdavau,kad "grauzia" as pati labai nemegstu grynos vilnos.
o pasirodo,kad gerai vaikuciams.. g.gif
na kita karta zinosiu

Dabar uzmaunu kai i lauka einam,kad kojos nesaltu,nes batu dar nenesiojam.
Atsakyti
Ant nuogu kojyciu pirma menesi tik moviau, o paskui tik i lauka eidamos ant sliauztinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-edita- @ 2008 01 29, 02:00)
manajai 2 menesiukai, ir po kol kas kariaujam  del kojinyciu... visada taip pat nuspardo jas, bet ka padarysi, uzmaunu ir vel uzmaunu...... turbut taip ir toliau iki pavasario  g.gif

aš kad nenusispardytų kojinyčių užmaunu plaukų gumytes ax.gif
tik reikia parinkti tokias, kur platesnės, elastingesnės būna, ne vien guma, kad nenuspaustų smile.gif
Atsakyti
as dabar uzdedu namuose nes nelabai silti kambariai ir kai i lauka einam smile.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo ikidabar dedukojinytes
Atsakyti
nors mes gimeme vasaros pabaigoj nuo pat gimimo dejau vilnones kojinytes iki pat 5 men kad nenusispardytu i vidaus puse isiuvau guma kad tvirciau laikytu o uosviene stengesi kuo ilgesnius stairiukus numegst kad sunkiau butu nusispardyti. dabar taip pat nesiojam vilnones kojinytes tik jau ne ant plikos kojytes o ant kojekelniu
Atsakyti
QUOTE(TJolke @ 2008 02 07, 00:31)
Kada planuoji jau baigti sliauztukais rengt? Dabar daug kas jau vaikus l. anksti madingai rengia - su kapisonais ir t.t. Manes net paklause vina mergina. Atsakiau, kad kapisonas nepatogu nugarytei, o iki 6 menesiu man vaikiukas dar toks leliukas...  tongue.gif

tiesa sakant, sliauztu jau nenesiojam,bet kazkaip automatiskai taip parasiau.lMaunames po pedkelnemis.
Atsakyti
ir dabar dar nesiojam,ziema dar smile.gif
Atsakyti
vilnones kojinytes moviau mazdaug iki dvieju men o darab kai einame i lauka nes kojytes ir taip siltos, kartais pagalvoju ir baisu kad nebutu per silta nes po to ir ligos gali pradeti kibti jei tik kiek nusals.
Atsakyti
moviau iki 3men, o paskui dar paprastutes moviau ant basu kojyciu smile.gif
dabar jau nieko nebemaunu smile.gif
Atsakyti