Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

QUOTE(Se7en @ 2014 04 24, 15:52)
Noriu paklausti. Norėjau pirkti lizingu fotoaparatą, jau prie kasos paaiškėjo, kad esu pametusi savo ATK. Daviau vairuotojo pažymėjimą,  kuris yra sena pavarde (neseniai ištekėjau, ATK jau buvo nauja pavarde). Bet vistiek negavau lizingo,  nes anot kasininkės, sodra nerodo pajamų (dirbanti esu). Kame reikalas? Juk a.k tai nesikeičia...

Prie to pačio - pasidariau naują kortelę, padaryta buvo 15d (ant kortelės parašyta), atsiėmiau ją 22d., o 23d vėl bandžiau pirkti lizingu tik šį kartą internetu (per general financing). Vėl šnipštas. Patvirtinant savo tapatybę (iš banko sąsk. pervedant 1cnt), išmetė lentelę, kad a.k. nepatvirtintas... Gal dar neaktyvuota ATK? Tai kada jau galėsiu tą prakeiktą fotiką nusipirkti?  smile.gif

Sveiki,

Tikrai galėjo taip būti, kad Jūsų ATK buvo dar neaktyvuota, dėl to nepavyko pasinaudoti lizingu. Jeigu pakartotinai dar nebandėte, pabandyti artimiausiu metu vėl pasinaudoti mūsų lizingu internetu. Jeigu vėl nepavyktų, kreipkitės į mus tel. 8 700 33 123 arba el. paštu info@gf.lt ir mes Jums padėsime. Sėkmės.
Atsakyti
Norėčiau minčių, kaip pasielgti... blush2.gif

Įvyko skyrybos, paskola padalinta, bankas informuotas. Lyg ir viskas aišku, bet... Paskolą iš mano sąskaitos nuskaičiuoja 10 d., o teismo nuosprendis įsigalioja 12 d. Įtariu, bankas nurašys visą mokėtiną sumą, prarasiu nemenkai. doh.gif Gal reiktų ištuštint sąskaitą tom 2/3 dienom, o paskui žiūrėt, kas gausis? blush2.gif Prikapsės delspinigių, bet šiuo atveju mažiau prarasiu.

Kitas klausimas, ar neatsilieps tokia "gudrybė" tolesniems "santykiams" su banku, tarkim, imant kitą paskolą? (Žinoma, šiuo metu neturiu tikslo brist į naujas skolas. doh.gif )

O gal palikti sąskaitoj tiek pinigų, kiek numatyta teismo nutartyje? g.gif
Atsakyti
sveiki,kas galetu paprotinti,kokia paskola geriau imti litais ar eurais,ar skiriasi nuo valiutos palukanos?
Atsakyti
Sveiki reikia patarimo,
su vyru turime būsto paskolą, kas mėnesį mokame įprastai(tiek kiek priklauso), tačiau gale metu planuojame, nors ir nedaug, tačiau truputėli daugiau paskolos gražinti..banke paklausė nuo kur mes norėtume sumažinti paskolą, ar nuo galo ar nuo pradžios?
gal kas susidūrė su tuo?nuo kur labaiu apsimoka?(mokame nevienoda suma, dabar daugiau mokame palūkanų, o po n metų daugiau paskolos mokėsime)
ačiū
Atsakyti