Labas, merginos, norėčiau paklaust vieno dalyko, jei žmogus patenka į skolininkų registrą, tai ką,jau ir sumokėjęs skolas nebegali pirkti nieko išsimokėtinai?O kaip yra su telefonais, negi nebegalima ir naujos abonento sutarties sudaryti?Apšvieskit mane, nežinančią?

o kaip del sito - apie sutarties nutraukima pries termina lizingo firma turi pranesti nuomininkui pries dvi savaite, per kurias nuomininkas turi teise sumoketi isiskolinima pagal sutarti ir testi jos vykdyma.
Ir dar klausimėlis, ar atsiunčia kokį pranešimą, kad tu esi skolininkų registre?

Smurka, turi išbandyti visus variantus. Pabanyk tiesiogiai kreiptis į Hanza Lizingo Gen. direktorių (atrodo, Andrių Urboną.) Kreipkis kaip žurnalistė, kaip privatus asmuo, ką nors bandyk daryti.... Manau, kad sprendimą visuomet galima rasti. Pasižiūrėk, gal kas nors iš forumo mamų dirba Hanza Lizinge ir gali tave suvesti su kokiu reikalingu žmogumi. Tu esi/buvai jų klientė, visuomet tvarkingai mokėjai ir toliau planuoji mokėti, bandyk apeliuoti į tai.
QUOTE(bru @ 2004 12 28, 14:20)
Smurkele,o kas taves prase atiduot
Atvaziuosiu pavasari i Vilniu-tada draugiskai ieisiu i
jusu Tusus

Atvaziuosiu pavasari i Vilniu-tada draugiskai ieisiu i

nu as tai irgi taip sakau,kita men atvaziuosiu i lietuva ir draugiskai

QUOTE(Moteris @ 2004 12 28, 14:46)
Smurka, turi išbandyti visus variantus. Pabanyk tiesiogiai kreiptis į Hanza Lizingo Gen. direktorių (atrodo, Andrių Urboną.) Kreipkis kaip žurnalistė, kaip privatus asmuo, ką nors bandyk daryti.... Manau, kad sprendimą visuomet galima rasti. Pasižiūrėk, gal kas nors iš forumo mamų dirba Hanza Lizinge ir gali tave suvesti su kokiu reikalingu žmogumi. Tu esi/buvai jų klientė, visuomet tvarkingai mokėjai ir toliau planuoji mokėti, bandyk apeliuoti į tai.
Matai, kreiptis turėtų mano vyras, kuris teisiškai yra man niekas (išskyrus tai, kad jis yra mano dukros tėvas). Kompą jispasiėmė savo vardu, bet realiai išsipirkinėjau jį aš. Po to, kai namie atsirado kompas... nu, pati supranti

O eiti ir kalbėti jo vardu aš nelabai galiu, niekas su manimi nesišnekės.
Smurka o kaip dabar ar jau susitvarkė, ar jau turi darbą?
Smurka, dar kartą kartoju - SVARBIAUSIA DAR ŠIAIS METAIS SUMOKĖTI SKOLĄ - 400Lt, o dėl baudos nei tu eik derėtis, nei ką. Bauda nėra skola, ją turi dar per teismą prisiteisti. O teisme tada dar galima ir derėtis, prašyti sudaryti taikos sutartį ir pan. Bet aš labai abejoju, kad tau sumokėjus skolą, kas kreiptųsi į teismą dėl baudos išieškojimo. Jie per daug ten apkrauti darbu. Tik turi dar išsiaiškinti dėl delspinigių - jios irgi reiktų sumokėti. Į skolininkų registrą, sumokėjus 400Lt, negali įrašyti, nes nebėra skolos. Jei įrašys, tai tokį įrašą galima lengvai nuginčyti ir dar paprašyti žalos atlyginimo
Tie laiškai ir rašomi, kad psichologiškai jus paveikti. Kad papulti pas antstolius visų pirma reikia viską per teismą prisiteisti.taip, kad per daug neišgyvenk.

QUOTE(mamute2 @ 2004 12 28, 16:05)
Smurka, dar kartą kartoju - SVARBIAUSIA DAR ŠIAIS METAIS SUMOKĖTI SKOLĄ - 400Lt, o dėl baudos nei tu eik derėtis, nei ką. Bauda nėra skola, ją turi dar per teismą prisiteisti. O teisme tada dar galima ir derėtis, prašyti sudaryti taikos sutartį ir pan. Bet aš labai abejoju, kad tau sumokėjus skolą, kas kreiptųsi į teismą dėl baudos išieškojimo. Jie per daug ten apkrauti darbu. Tik turi dar išsiaiškinti dėl delspinigių - jios irgi reiktų sumokėti. Į skolininkų registrą, sumokėjus 400Lt, negali įrašyti, nes nebėra skolos. Jei įrašys, tai tokį įrašą galima lengvai nuginčyti ir dar paprašyti žalos atlyginimo
Tie laiškai ir rašomi, kad psichologiškai jus paveikti. Kad papulti pas antstolius visų pirma reikia viską per teismą prisiteisti.taip, kad per daug neišgyvenk.

lizingas turi mases tokiu ir cia butu viena is daugelio. paruosti tipinius dokumentus teismui ir issiimti teismo isakyma keliu dienu darbas, kodel gi neuzsidirbti papildomu 500 litu. o islaidas apmoka atsakovas, jas bei kitas bylos vykdymo islaidas isieskos antstolis, jiems vargti nereikes.
nemanau, kad verta pasikliauti prielaida, kad jie i teisma nesikreips. mes tai kreiptumemes, nes sutarties nuostata labai aiski.
QUOTE(katia @ 2004 12 28, 16:33)
lizingas turi mases tokiu ir cia butu viena is daugelio. paruosti tipinius dokumentus teismui ir issiimti teismo isakyma keliu dienu darbas, kodel gi neuzsidirbti papildomu 500 litu. o islaidas apmoka atsakovas, jas bei kitas bylos vykdymo islaidas isieskos antstolis, jiems vargti nereikes.
nemanau, kad verta pasikliauti prielaida, kad jie i teisma nesikreips. mes tai kreiptumemes, nes sutarties nuostata labai aiski.
Jei krepsis i teisma, tai uztenka tik triju sakiniu p
parasyti preistaravima ir teismo isakymo nebeissiims. tada jiems teks kreiptis ieskinine teisena, o tai jau uzima laiko. o kai ieskinine teisena, tai ir taikos sutarti galima sudaryt. O be to, jei paaiskes, kad kreipesi i teisma, tada galima eiti pasidereti.
QUOTE(katia @ 2004 12 28, 16:33)
Paruosti tokius tipinius dokumentus reikia maksimum vienos valandos. Ar Lizingas juos ruos cia dar klausimas, nes tai, kad teismas priteis bauda dar klausimas, nes tai aiskiai priestarauja protingumo, saziningumo ir teisingumo principams, be to klientas yra silpnoji salis ir taip toliau ir panasiai. O teismo islaidos apmokamos ne is atsakovo, o is pralosusiosios salies (siuo atveju maza tikimybe, jog Lizingas laimetu).
Mano galva, Smurka, uzversk juos pasiteisinimais, paaiskinimais, prasymais ir pan. popieriukais (jei bus teismas-pravers irodymai, jog tu nepiktybiska nemoketoja) apie savo fin.padeti ir kuo skubiau bandyk likviduoti skola, o del baudos galvos nesuk