Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Saga @ 2007 01 30, 07:44)
tai tau neuztenka 1800 lt pragyvenimui per men  g.gif  g.gif .... gal tikrai labai taskai pinigelius vyras ta mato ir truputi pristabdo, atleistu vadzias gale menesio dar ir skolintis reiktu  g.gif


Tai juk sakau, šita suma trims žmonėms pavalgyti, nusipirkti higienos priemonių, dukrai medikamentų, nuolatinis bilietas, mokesčiai mokykloje, o dar ir aš gyvas žmogus, ir man norisi ką nors sau, tai kokį kremą, tai dar ką.
Supermarkete neįmanoma: jis viską analizuoja ką aš imu ir dedu į vežimėlį.
Tiesiog nebegaliu.
Papildyta:
Aš viską suprasčiau, jei jis neuždirbtų. Arba, jei sakytų, kad davai va pasitaupom atostogom. Bet nėra nei atostogų, nei pinigų šiokiadieniams.
Į vaikišką kiną visa šeima neiname, nes per brangu. Eina tik kuris nors vienas iš mūsų.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 15:48)
Tai juk sakau, šita suma trims žmonėms pavalgyti, nusipirkti higienos priemonių, dukrai medikamentų, nuolatinis bilietas, mokesčiai mokykloje, o dar ir aš gyvas žmogus, ir man norisi ką nors sau, tai kokį  kremą, tai dar ką.
Supermarkete neįmanoma: jis viską analizuoja ką aš imu ir dedu į vežimėlį.
Tiesiog nebegaliu.


ir dar sakyk kad is 1800 ir mokescius susimoketi reikia blink.gif
vienu zodziu....nera zodziu..
pati puikiai ivertini savo situacija,tik veikimo starto nera mirksiukas.gif ...o reiks jei nenori taip toliau rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 16:51)
ir dar sakyk kad is 1800 ir mokescius susimoketi reikia blink.gif
vienu zodziu....nera zodziu..
pati puikiai ivertini savo situacija,tik veikimo starto nera mirksiukas.gif ...o reiks jei nenori taip toliau rolleyes.gif


ne, mokescius vyras sumoka. ax.gif
Atsakyti
Kartais nuperku jam kokį arba brangesnį odekoloną (na kokį ten brangesnį, tarkim jei už odekoloną sumoku 50 Lt, tai jau gaunu pylos), tai vos ne iki isterijos bamba. Tixsliau, iki mano isterijos, nes eidama namo su tuo odekolonu jau žinau jo reakciją. Kita vertus man taip pat norėtųsi, kad jis rengtųsi kažkaip fainiau, madingiau, kad kvepintųsi skaniau.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:53)
Kartais nuperku jam kokį arba brangesnį odekoloną (na kokį ten brangesnį, tarkim jei už odekoloną sumoku 50 Lt, tai jau gaunu pylos), tai vos ne iki isterijos bamba. Tixsliau, iki mano isterijos, nes eidama namo su tuo odekolonu jau žinau jo reakciją. Kita vertus  man taip pat norėtųsi, kad jis rengtųsi kažkaip fainiau, madingiau, kad kvepintųsi skaniau.


Bet tai as taip ir nesupratau: jus apie tai kalbetis bandete ar tiesiog viskas kaupiasi tavyje ir laukia tos dienos, kai tu galutinai pratruksi? g.gif
Atsakyti
Kartais man atrodo, kad jei aš išsiskirčiau, i nupeščiau gerus alimentus, tai dar geriau gyvenčiau, nei dabar. Man tiesiog atkristų jo maitinimas ir jo giminių gimtadienių dovanos, kuriomis aš taip pat turiu rūpintis, nes man gėda nuvažiuoti su 6 Lt kainuojančiu šampano buteliu.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:28)
Mano atlyginimas - 1000 Lt.
Jo alga - 3,5 tūkst lt.
Gėlių gaunu lygiai 2 kartus į metus. Dovanų - tik per gimtadienį.
Sau, kaip moteris, drabužiams ir kosmetikai vos vos sugebu susitaupyti iš atlyginimo, nes iš savo algos turiu pirkti dukrai vaistus, drabužių, mokėti už būrelį ir t.t. . Faktiškai,  man ne kas ir lieka.
O vyras maistui duoda 800 Lt. IR viskas, su jais turiu išsiversti kaip noriu.  Bet vis taupo.


pamastymai: 3 asmenu seimai ne marios g.gif kaip ir reiktu taupyt g.gif juodai dienai... g.gif
geliu vyrai nedovanoja ne tada kai taupo, o kai nenori (man pavyzdziui ir is bobutes prie turgelio pirktos gyletes yra geles, o ne tik metrines rozes)
dovanu is tokiu seimos pajamu irgi labai daug nepridovanosi g.gif
savo drabuzius ir kosmetika pirkti is savo atlyginimo man atrodo normalu g.gif
maistui duoda 800 g.gif nu kaip ir normaliai, jei kkasdien restoranuose nevalgyti(galima dar ir uz bureli is to paties sumoket g.gif - kiek zinau, jie kainuoja mazdaug apie 50-100 litu)
gal iseitu su vyru susitart del vaistu ir drabuziu dukrai?

QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:38)
Msūsų dukrai reikalinga nuolatinė medicininė priežiūra, aš už ją moku.
Dukrą noriu visur nuvesti, į renginius, kurie kainuoja į gimtadienius ir t.t
Jis eidamas į svečius nusipirks tik pigaus šampano, o man prieš draugus gėda, aš viską vežu viena, galima sakyti.
Papildyta:
Aš mašinos nevairuoju, nes  neturiu pinigų degalams. O jis pats vairuoja, apsidraudžia ir išsilaiko ją pats. Skolų, kreditų neturim. Ir, kad tie 800 normalu trims žmonėms pragyventi. Bet aš nesugebu išsiversti, nėnesio gale prašau jo dar,  ir tai man būna siaubingas dalykas, nes turiu kęsti tą jo pažeminimą, kad atseit o ką tu darytum, jei iš minimumo tektų gyventi?
Už butą moka jis.


laba diena, vezate viena...
ar bent zinote, kiek uz buta moket reikia (ypac ziema), kiek kainuoja masina islaikyt (tikriausiai nei karto ja nevaziavote? ir niekada isvis nesinaudojate?), kai dar duoda 800 maistui, tai nekas jam ir lieka...
del vaistu-tai jei jus perkat, gal jis ir nezino, kiek tai kainuoja? g.gif pabandykit kada cekucius parodyt...
mergaite i koki rengini nenuejusi nenumirs... o jei geda del sampano, pasakykit, keik siais laikais medicinos darbuotojai uzdirba ir geda pasidarys tiems, kurie pasidyvijo...
o senasis TV visai jau neberode, kad nepasitarusi su vyru paemet nauja TV, o jis suzinojo tik paskui?
taip ir drauge, jei be naujo skuduro pasveikint su vestuvem pasveikint negali...
nepyk, bet man atrodo visos saknys tame, ka parasei papildyme
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 15:53)
Kartais nuperku jam kokį arba brangesnį odekoloną (na kokį ten brangesnį, tarkim jei už odekoloną sumoku 50 Lt, tai jau gaunu pylos), tai vos ne iki isterijos bamba.



nu tai kokia problema..pirk troinoij uz kiek ten kainuoja g.gif i tegu dziaugiasi..zmona taupo gi bigsmile.gif
nu nesamone kazkokia cia...
nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 30, 07:54)
Bet tai as taip ir nesupratau: jus apie tai kalbetis bandete ar tiesiog viskas kaupiasi tavyje ir laukia tos dienos, kai tu galutinai pratruksi? g.gif


Bandėme, tiksliau, aš nuolat jam tą prikišu, kad jis skūpus. O jis atsako, kad turiu džiaugtis tuo, kad butas yra ne paskoloje, nes dabar jaunimas gyvena iš paskolų. Kad aš noriu kažkokios prabangos ir kad lygiuojuosi į kažką aukščiau, nei esu.
Na, tarkim, kai dukra būdavo maža, tai tos vaikiškos prekės jam kad tik pigiau. Pampersai tik patys pigiausi, tie nepatogūs, kurie veržia visur.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 16:59)
nu nesamone kazkokia cia...
nesuprantu...


kuo toliau, tuo labiau ir man taip ima atrodyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:50)
Tiesiog nebegaliu.
Papildyta:


Jei jau nebegali, vadinasi atėjo laikas kažką keisti. Jis nepasikeis, vadinasi tau reikia išeiti ir pakeisti gyvenimą. Sakai, neišsiversi viena? išsiversi. Yra alimentai, gali pasieiškoti ir geriau apmokamo darbo. dirbi medicinos srityje, o medikų dabar trūksta. Be to, jų labai trūksta ir užsienyje. Juk pati žinai. Tau reikia tik gero spyrio į sėdimąją biggrin.gif Tokį gavau ir aš ne per seniausia ir gyvenimas apsivertė aukštyn kojom.
Na, o jei jau nenori nuo jo išeiti, tai surink visus čekius ir parodyk jam. Arba, pirk tik kruopas ir bulves, patiekalų sugalvosi irnesakyk.gif Ir lai mėgaujasi bulviniais blynais, perlinių kruopų koše ir pan. Jei priekaištaus, sakyk, kad taupai, nenori išlaidauti. Beje, labai "skani" daktariška dešra, kurios kg kokius 4 Lt kainuoja...Čia jau aišku teorrizmas, bet...Žinoma, nuo to niekas nepasikeis, santykiai tik pablogės, bet jei jau nenori išeiti...
Beje, dėl tų pigių dovanų. Lai veža pigų šampaną, o tu pasakyk "Čia mano Petras išrinko, aš siūliau brangesnį, bet jis taupo"
ai, bet geriausia tai skirtis, nes pati pripažinai, kad nieko jam nebejauti, tai ateity bus dar blogiau
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:01)

Na, tarkim, kai dukra būdavo maža, tai tos vaikiškos prekės jam kad tik pigiau. Pampersai tik patys pigiausi, tie nepatogūs, kurie veržia visur.


nubet tu nesigreziok atgal kas buvo pries kazkiek metu unsure.gif ...problema dabar,dabar ja ir spresk..arba gyveni toliau ir tyli arba keiti kazka....pvz vyra lotuliukas.gif o ka??? darba keisi paskui rolleyes.gif ...

nu ka tu zadi daryti?? ar tik pasiguosti cia atejei?? ax.gif
Atsakyti