is esmes slyksti situacija
Cia net ne piniguose esme, daug ju, ar mazai. Cia esme poziuryje, vyro poziuryje...Taupyti yra gerai, netgi butina, bet tai turi buti t'sakant svarstoma bendroje seimos taryboje
Bo dabar situacija ryskiai neseimyniska, zmonos biudzetas bendras, gi diedo...tik diedo
Bliamba, neisivaizduojama.
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 31, 16:19)
nu kodel iskart "nelaime, liga, laidotuves"
o gal "vestuves,balius lycnas ar atostogos "
ania??
nu reikia reikia tu pinigeliu...bet ne taip kaip anas "taupytojas" daro??
nu reikia reikia tu pinigeliu...bet ne taip kaip anas "taupytojas" daro??
ai, norejau ir tai paminet
Anas "taupytojas" tai jau per daug daro. Tokiu atveju TIKbendra saskaita atsidaryt ir graziai susitarus taupyt.
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 31, 17:21)
o jei vaiko tevas pas kita iseis man nesciai bunant ir alimentu nemokes - nu tikrai juoda diena gali but, juk vaikui teik visko reikia
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 31, 16:17)
Minti supratom, bet man vis tiek atrodo, kad siek tiek atsidejus turet visai normalu. Niekada negali zinoti, kas nutiks: nelaime, liga, laidotuves ir pan.
Vat ir man atrodo, kad jinai dar pasidžiaugs vyro apdairumu kada nors...
Ar kažkur buvo minėta, kiek kainuoja ta "dukters medicininė priežiūra" per mėnesį? Ne viską perskaičiau
Nes šiaip tai nesuprantu, ko gali trūkti, gaunant 1800 Lt, kai nereikia mokėti už butą. Matyt, ubagiškos natūros esmi
QUOTE(ooo @ 2007 01 31, 16:24)
o jei vaiko tevas pas kita iseis man nesciai bunant ir alimentu nemokes - nu tikrai juoda diena gali but, juk vaikui teik visko reikia 
Visi atvejai apgalvoti?
QUOTE(Raduga @ 2007 01 31, 17:24)
Vat ir man atrodo, kad jinai dar pasidžiaugs vyro apdairumu kada nors...
Ar kažkur buvo minėta, kiek kainuoja ta "dukters medicininė priežiūra" per mėnesį? Ne viską perskaičiau
Nes šiaip tai nesuprantu, ko gali trūkti, gaunant 1800 Lt, kai nereikia mokėti už butą. Matyt, ubagiškos natūros esmi
300 dukrai vaistai
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 31, 17:25)
nu as is tu zmoniu, kur tik ir galvoja, kur pagalve pasidet, jei kartais krisciau
o siaip visada reik apgalvot visus variantus ir apgavot, kaip is tokios situacijos lengviausiai issikapstyt
QUOTE(ooo @ 2007 01 31, 16:27)
300 dukrai vaistai
A, tai nebaisiai. Galėtų vyrelis, žinoma, dosnesnis būti, vaistukus savo vaikui nupirkti.
QUOTE(ooo @ 2007 01 31, 16:27)
nu as is tu zmoniu, kur tik ir galvoja, kur pagalve pasidet, jei kartais krisciau
o siaip visada reik apgalvot visus variantus ir apgavot, kaip is tokios situacijos lengviausiai issikapstyt
Reikia, bet visur pagalves nepasidesi.
QUOTE(Raduga @ 2007 01 31, 17:29)
A, tai nebaisiai. Galėtų vyrelis, žinoma, dosnesnis būti, vaistukus savo vaikui nupirkti.
nu as irgi taip sakau
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 31, 17:29)
bet bandyt reikia
QUOTE(ooo @ 2007 01 31, 16:31)
nu as irgi taip sakau
bet del viso kito tai ka zinau... 
toks vaizdas, kad pas abu viskas perdeta, o aukso vidurio per tuos 8 metus taip ir nesurado.
Hm... apie ką jūs čia tiek pridiskutavot? Skaityt tai tikrai neskaitysiu. Tikriausiai vyras kažką pridirbo ir dabar jį su žememėm maišote? Bet kaip ir perdaug būtų...
Bet juk turbūt apie pinigus. Fantastika, svetimus pinigus visuomet man lengviau suskaičiuot nei savus. Savų vis kažkaip trūksta...
Bet juk turbūt apie pinigus. Fantastika, svetimus pinigus visuomet man lengviau suskaičiuot nei savus. Savų vis kažkaip trūksta...
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 31, 15:29)
nu tai cia dar tiksliau...jei zinotum zmogus kur krisi....
apgalvoti reikia...butina...bet cia seima,ir seima kartu turi nuspresti ar kazkam taupyti ar kol yra salygu pagyventi ir patiems