Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 02 01, 13:43)
Butent - stengtis, o ne tik reikalauti.

Bet ji juk stengiasi, dirba, aukleja vaika, rupinasi jo sveikata, seimininkauja namuose, stengiasi ir prisideda kuo gali. O vyras, galedamas suteikti zmonai tai, kam jai savu uzdirbtu pinigu nepakanka, gaili, nors turi ir gali, o ir pats vaiksto nupezes.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 02 01, 13:43)
Butent - stengtis, o ne tik reikalauti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 01, 13:47)
O ką, jei aš nesistengiu daugiau uždirbti, tai jau viskas? Jei man užtenka tiek, kiek turiu, tai esu kažkokia ne tokia? Mano nuomone, yra kaip tik atvirkščiai - aš laimingesnė už tuos, kurie stengdamiesi daugiau uždirbti pamiršta svarbesnius gyvenimo dalykus  smile.gif

Banali liaudies išmintis sako - ne piniguose laimė  biggrin.gif
Geriau bus ne tada, kai kažkas daugiau uždirbs, o tada, kai stengsis gyventi santarvėje, kai rūpestis artimu žmogum nebus matuojamas vien pinigine išraiška.

Prie ko cia dabar pinigai, pinigu yra, bet noro tuos pinigus leisti sau - nera.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 01, 13:47)
Mano nuomone, yra kaip tik atvirkščiai - aš laimingesnė už tuos, kurie stengdamiesi daugiau uždirbti pamiršta svarbesnius gyvenimo dalykus  smile.gif

nu kas cia per nesamone. kas cia per stereotipai, kad daugiau uzdirbantys maziau laimingi doh.gif gal jus ten koki laimes koeficienta issivede laimingumui nustatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 02 01, 13:50)
nu kas cia per nesamone. kas cia per stereotipai, kad daugiau uzdirbantys maziau laimingi  doh.gif

Atidžiau skaitykit. Aš niekur šito nerašiau mirksiukas.gif

Šiaip tai diskusija nuėjo velniaižin kur smile.gif
Keista, kaip gilinamasi į problemą kažkieno, kam tai nerūpi smile.gif kažkaip nematyt čia autorės...

Na, blogas jos vyras, blogas. Betgi ji pati tai žino. Panoro kitų pritarimo. Gavo užtektinai. Ir tiek.

Tik man šiaip keista, kad žmonės tuokiasi blaiviai negalvodami, neatsižvelgdami į požiūrių nesutapimą. Berods, sakoma, kad svarbiausi dalykai, kur sutuoktinių požiūriai turi sutapti - tai seksas, pinigai ir religija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 01, 13:00)
Berods, sakoma, kad svarbiausi dalykai, kur sutuoktinių požiūriai turi sutapti - tai seksas, pinigai ir religija  biggrin.gif

Bliamba, kur tamsta su savo patarimais buvot, kai aš dar nevedęs buvau? Išlenda dabar po 11 metų...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 02 01, 14:01)
Bliamba, kur tamsta su savo patarimais buvot, kai aš dar nevedęs buvau? Išlenda dabar po 11 metų...

Sakoma, keisti niekada nevelu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 02 01, 14:01)

Persiprašau lotuliukas.gif
Jei įmanyčiau, atgal įlįsčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 02 01, 13:36)
Aha, bet pati autorė - nemokanti su pinigais tvarkytis persona.

Tada Lietuvoj kas antras nemoka su pinigais tvarkytis, o gal ir daugiau.
Aplink nieko negirdet, tik tas brangu, anas brangu, sildymas - brangu, taksi brangu, atostogos - brangu.
Nemoka zmones tvarkytis ir tiek.

Kai turi pakankamai - visai nerupi kas ir kiek kainuoja.Tiesiog perki tai ko nori, ir vaziuoji ten kur nori.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 01, 14:46)
Kai turi pakankamai - visai nerupi kas ir kiek kainuoja.Tiesiog perki tai ko nori, ir vaziuoji ten kur nori.

Hm... Kai turi pakankamai, tai nori to, ką gali įpirkti ir nori važiuoti ten, kur išgali.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 02 01, 15:46)

O as galvojau, kad zmonems to niekada pakankamai nebuna. Nesvarbu, kiek turi, vis tiek norisi daugiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 02 01, 14:49)
O as galvojau, kad zmonems to niekada pakankamai nebuna.

Būna. Man yra. Man visiškai pakanka to, ką turiu. Kelionėms pilnai užtenka Travel kanalo, pragerti visko nespėju, žmona daugiau uždirba, tai jai duot nereikia. Super. Aš esu turtingas žmogus. Kai suges automobilis vaikščiosiu pėsčias - tai sveika. O žmona jei norės - tegu perkasi.
Atsakyti