Įkraunama...
Įkraunama...

Privačios mokyklos

Sveikos. Tikrai butu idomu suzinoti kokio amziaus vaikus ten ketinat "istremti". Man tai labai panasu i kazkoki krastutini atveji. Mes (mano bendraamziai) rusu kalba mokemes nuo pirmos klases. Zinot koks buvo rezultatas kai pramokom? Penktoje klaseje, kai pradejo atskirus dalykus destyti atskiri mokytojai, per lietuviu kalbos diktantus pradejome maisyti lietuviskas raides su rusiskom. Aisku, lietuviu ir anglu kalbos raides beveik nesiskiria, bet nenoreciau, kad mano vaikas sulaukes 10 metu pradetu sunkiai formuluoti lietuviskus sakinius. Devyni amatai, desimtas badas. Kol vaikas baigs mokykla, anglu kalba ivaldys puikiai, jeigu pats to nores. Dabar poziuris i sia kalba kitoks nei pries 20 metu; tik nereikia pulti i krastutinumus. Geriau vaikui padarykit gera kaupiamaji gyvybes draudima, kad kol jis baigs mokykla, susikauptu apvali sumele mokslams uzsienyje, o ne nuo mazu dienu kisti pinigus kazkokiai mokyklai Lietuvoje. Cia tik mano nuomone; nieko asmenisko.
Atsakyti
Mano brolis nuo mazu dienu ziurejo multikus per vokiskus kanalus (satelitine turejom).Dabar vokieciu praktiskai nesimoko,zino ja geriausiai klaseje,zodziu bagazas neaisku kieno didesnis-mokytojos ar jo.Ir visa tai be jokiu dideliu pastangu ir islaidu,tiesiog rytiniai-savaitgaliniai keliu valandu multiku ziurejimai(is ryto iki kokios 11 val. sestadieni ir sekmadieni vaiko nesigirdedavo rolleyes.gif )
Negali sakyt,kad telikas vien tik kenkia,Va maniskis 2.5m. labai m4gsta per viena angliska kanala ziureti teletabius ir tokia vaikiska leliu laidele,kur visokiu zodziu mokina -vaizdziai,su paveiksleliais.Jau po keliu laideliu kartoja tuos zodelius-greiciau angliskai ismoks nei lietuviskai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (jurgam1 @ 2004 09 20, 07:45)
Kam reikia?! Kad dukra uzaugtu fainu zmogumi, su kuriuo po 20 metu noreciau susiskambinti ir susitikt arbatos akip su geru draugu. Be gero issilavinimo to tiketis butu sunku. Plius sansas ivaldyti anglu kalba kitu budu butu imanomas tik issiuntus dukra i uzsieni - taciau nenoriu, kad ji augtu be tevu.


Tu įsitikinusi, kad nelankius šios mokyklos dukra neužaugs fainu žmogum? g.gif

O ar neatrodo, kad fainas žmogus turi būti ne tik išsilavinęs, o ir, pvz., turėti jautrią sielą, spinduliuti šilumą? Įdomiai mąstyti, turėti drąsos būti savimi? Ar toji mokykla visa tai tikrai gali duoti? rolleyes.gif

Gerai čia buvo parašyta- ta mokykla labai tinka tiems, kas pastoviai keliauja, todėl vaikui lengviau prisitaikyti prie tos pačios sistemos, programos, jis nesijaučia atsilikėlis ar autsaideris naujoje vietoje. smile.gif
Atsakyti
Gal kuri leidziate vaika i privacia mokykla Vilniuje?Patarkite kuri geresne.
Atsakyti
QUOTE(mamkinas @ 2004 09 17, 16:28)
kainos tai sakyciau ispudingos, dar neteko tokiu regeti Lietuvoje blink.gif
idomu, kiek ten kartu per savaite ir kiek laiko trunka.. g.gif kiek gi ta valandele atsieina? biggrin.gif


Prisijungiu pirma karta tai nezinau ar i teisinga vieta rasau. Leidziu savo pirmoka i naujai atsidariusia privacia mokykla Turniskese - Vilniaus tarptautine mokykla. Moko anglu ir lietuviu kalbomis, yra ir uzsienieciu ir lietuviu vaikai. Kol kas tik 1 ir 2 klases, yra darzelis nuo 2 metu. Kaina tikrai normalesne nei Amerikos mokykloje - 850 Litu i menesi, mokytojos lietuves, bet visos su anglu kalba, praktika uzsieniuose, o svarbiausia - vaikas isimylejes. Nors turi ir kelias uzsienietes darzelio aukletojas. Turi savo puslapi www.vischool.lt Pasiziurekit, as tikrai patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginta007: 10 sausio 2005 - 18:30
QUOTE(Ginta007 @ 2005 01 10, 18:24)
Prisijungiu pirma karta tai nezinau ar i teisinga vieta rasau.  Leidziu savo pirmoka i naujai atsidariusia privacia mokykla  Turniskese - Vilniaus tarptautine mokykla. Moko anglu ir lietuviu kalbomis, yra ir uzsienieciu ir lietuviu vaikai.  Kol kas tik 1 ir 2 klases, yra darzelis nuo 2 metu.  Kaina tikrai normalesne nei Amerikos mokykloje - 850 Litu i menesi, mokytojos lietuves, bet visos su anglu kalba, praktika uzsieniuose, o svarbiausia - vaikas isimylejes. Nors turi ir kelias uzsienietes darzelio aukletojas.  Turi savo puslapi www.vischool.lt  Pasiziurekit, as tikrai patenkinta.

Viskas labai gražu, bet kodėl tavo vaikas pirmokas? Mano dukra vos keliom dienom vyresnė už tavo sūnų, bet jau trečiokė g.gif Neįsižeisk, bet man tai reklama kvepia. O ar darželyje irgi tokois pačios kainos?
Atsakyti
O kur vaikas eis po dvieju klasiu? Kaip lengva bus priprasti prie paprastos mokyklos trecioje klaseje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 01 10, 19:50)
Viskas labai gražu, bet kodėl tavo vaikas pirmokas? Mano dukra vos keliom dienom vyresnė už tavo sūnų, bet jau trečiokė g.gif Neįsižeisk, bet man tai reklama kvepia. O ar darželyje irgi tokois pačios kainos?
Na siek tiek isizeidziau, bet neilgam. Ar tikrai tureciau aiskinti kodel viena ar kita sprendima del vaiko padariau? Ypatinga gal buvo situacija. Nebukim tokios piktos tongue.gif O del mokyklos, tai jei zmones domisi ir diskutuoja apie aukstas AISV kainas, kodel nepasidalinus gera asmenine patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 01 11, 01:29)
O kur vaikas eis po dvieju klasiu? Kaip lengva bus priprasti prie paprastos mokyklos trecioje klaseje unsure.gif

Tikiuosi, kad mokykla augs su vaikais. Taip bent jau zada.
Atsakyti
Kas nori leisti vaika pramokti anglu kalbos tai nebutina ji uzrasyti i AIS darzeli ar mokykla dabar ten organizuoja anglu kalbos mokymus sestadieniais, kiekviena sestadieni pa tris valandas, kaina netokia jau ir didele 30 Lt, bet tik viena problemele vaikus priima tik nuo 3 metu, mokytojai tikrai saunus, didele dali ju pazystu, nes toje mokykloje seses vyras dirba, tai tikrai ne reklama, kadangi jis matematika desto.
Atsakyti
Zinau bent keleta, nors gal yra ir daugiau:

Vilniaus Jezuitu gimnazija, nuo 5 klases
Liubertienes mokykla Antakalnyje (www.mokykla.lt)
Siuolaikines mokyklos centras (www.atviramokykla.lt)
Vilniaus tarptautine mokykla (www.vischool.lt)
Amerikos tarptautine mokykla (www.aisv.lt)
Prancuzu mokykla (o gal tik darzelis)
Montessori darzelis ir pradine mokykla



Atsakyti
saulės pradinė ir vidurinė privačios mokyklos: http://saulevilnius.w3.lt/
mano brolis mokosi vidurinėje, šiaip daug užsiimminėja su mokiniais kiekviena valanda išnaudota, nereikalingi praktiškai jokie korepetitoriai. kiek žinau šioje mokykloje mokosi ir Valinskų atžala biggrin.gif
Atsakyti