Na pas mane panasi situacija buvo - nei laiko, nei galimybiu

ir dukryte neisleisdavo
Tik kai jau kazkiek paaugo, tai kartais islekdavau su grupiokais pabaliavot, bet tai budavo labai retai, ir tai, tevai labai nenoriai isleisdavo, nes mazoji tokio džiazo duodavo
O su dabartiniu savo zmogumi susipazinau labai atsitiktinai. Laukiau eilej, poliklinikoj (zinot, kaip tai buna valdiskose gydymo istaigose

). Po kurio laiko pastebejau, kad mane kai kas pastebejo

Tas kazkas irgi lauke eilej. Pagalvojau: "Simpatulka, ir tik" (tipo visai nieko, bet ir nieko ypatingo, netgi i ji ziuredama masciau, kad pazistu tokius "saunuolius", taigi pamaniau neverta). Na bet atejo mano eile, as uzejau, po to isejau ir tiek. Einu jau gatve, ir lyg kazkas skubet neduoda. Vnz., einu letai. Staiga uzsimaniau atsigrezt. Atsisuku, o ten jis lekia is pas kos. Pribega su tokia kvaila sypsena: "Labas, kur eini?" O as ne ka protingiau atsakau: "Tenai"

Ir stovim abudu kaip valenkai

Tada jis klausia: "Gal galiu pavezt?" As tada galvoju: "Na ir banalybe. Ir isvis, kaip cia taip? Pavezt? Nei as jo pazistu, nei ka..." Na bet vaziuoti toloka buvo, tai ir sutikau. Jis atrakino man masina ir paprase palaukt, nes pasirodo .... jis uzejo pas gydytoja (jam reikejo kazkokios pazymos i darba), gydytoja standartiskai paklause, ar turi jis nusiskundimu, jis atsake, kad neturi ir pan. (o viso to pokalbio metu jis stebejo pro langa, kaip as jau lauke letai einu link troleibusu stoteles)... Ir stai gydytoja sako, kad jis lukteltu minutele, tipo tuoj israsys, ta pazyma. Klausia: Cia palauksit, ar uz duru?" Jis pasirinko antra varianta. Bet vietoj laukimo nuleke vytis mane
P.S. pazyma jis aisku atsieme, bet po to, kai as jau sedejau jo masinoj
P.S.2. Aisku dabar ne viskas taip grazu, mes ir pykomes ir taikomes, buvo ir rimtu ir kvailu konfliktu... Bet nuo tos lemtingos (matyt) dienos prabego 2 metai, o mes dar kartu ir planai ateiciai grandioziniai