Įkraunama...
Įkraunama...

Jūs ir dabartinis Jūsų draugas?

QUOTE(ziogelis2 @ 2007 11 22, 14:44)
na, del uzkalbinimo gatveje, tai yra daug minusu - kalbindamas nezinai, ar tavo objektas yra vienisas, rizikuoji uzsirauti ant neieskancio, kita vertus, gal tavo isrinktasis vaikstoklaipedos gatvemis, o tu gyveni vilniuje ax.gif  o stai tuose interneto puslapiuose bent jau zinai, kad ten uzsiregistrave kazko iesko - ko - issiaiskini pokalbio metu g.gif

na, mano vaiksciojo Klaipedos gatvem , o as Druskininku, tad jai ne pazintys internete susitikti mus sansu , kaip ir nebutu buve, nes jis nebuvo , buves Drusk. o as Klp.Internete gera galimybe uzmegsti pokalbi,rasto kontakta. O jai tas sustabdytas saldainiukas gatveje,tau po minutes, pasirodys jog ne tas variantas rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi dabar del sportinio intereso.tiesiog paflirtuoti uzsirasiau i pora svetainiu.as irgi uz interneta.dabar atsirado noras paflirtuoti.nors ir virtualioj erdvej.bet kol kas gera pradzia.wink.gif
o sokiu ir ten diskoteku, pubu dabar tikrai artimiausiu metu nenusimato o ir nelabai noris.
Atsakyti
Mes taip pat susipažinom per tv skelbimus.Jis parašė,o aš atsakiau į įdomų ir netradicinį skelbimą. thumbup.gif
Atsakyti
Mes per interneta susipazinom, nors as is pradziu ziurejau i ta virtualini bendravima su juoku, bet jau daygiau nei puse metu kartu, tai paziuresim kaip mums toliau bus 4u.gif
Atsakyti
as su savo draugu irgi interentu susipazinau... dabar jau gyvenu su juo ilgiau nei su vaiko tevu wink.gif o prasidejo viskas irgi nuo nekalto papietavimo is vienatves.. po to seke sampanas prie juros ir zvaigzdes... 3 men neleidau berniukeliui net pabuciuoti manes biggrin.gif (ot vienuole lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif ), bet jis pasirode laaaaabai atkaklus biggrin.gif g.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aveva @ 2008 07 22, 09:30)
as su savo draugu irgi interentu susipazinau... dabar jau gyvenu su juo ilgiau nei su vaiko tevu wink.gif o prasidejo viskas irgi nuo nekalto papietavimo is vienatves.. po to seke sampanas prie juros ir zvaigzdes... 3 men neleidau berniukeliui net pabuciuoti manes biggrin.gif (ot vienuole  lotuliukas.gif  blush2.gif  ax.gif ), bet jis pasirode laaaaabai atkaklus biggrin.gif g.gif  4u.gif  thumbup.gif  wub.gif

Smagu skaityt tokias istorijas biggrin.gif Labai jau slegia skyrelis šitas, vien apie rūpestėlius temos visos... Džiugu, kad susitinkat tą tikrąjį žmogų, džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2008 06 19, 00:26)
Mes per interneta susipazinom, nors as is pradziu ziurejau i ta virtualini bendravima su juoku, bet jau daygiau nei puse metu kartu, tai paziuresim kaip mums toliau bus 4u.gif

lotuliukas.gif Mes irgi internetu biggrin.gif
Rasinejomes vienam gana rimtam forume, poto bendravimas perejo i skaipa, poto i telefonus... Mes dar ir gyvenom skirtingose salyse (jis lietuvis)... nezinau kas ir kaip, man iki siol visa tai mistika, bet kazkokia nuojauta pas abu buvo kad mes vienas kitam sutverti.
dabar kartu pusmeti ir jau toj pacioj saly smile.gif
Atsakyti
kaip gerai kad yra internetas,vis maziau vienisu sirdziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2008 06 18, 23:26)

Kaip smagu,kad tokių porų yra nemažai drinks_cheers.gif
Aš su savo draugu irgi internetu susipažinau ax.gif .Susitikinėti neskubėjom,o dar ir atstumas skyrė,bendravom telefonu.Po kokių poros savaičių pasimatėm ir jau daugiau nei puse metų mes kartu wub.gif .Ir su dukryte jie puikiai sutaria biggrin.gif
Atsakyti
o man internete sekasi arba su "vaikais" arba su "manjakais" laugh.gif bet dar pries gerus puse metu net nesileidau i kalbas su jaunuoliai kurie buvo jaunesni daugiau kaip 3 m... bet po atsitiktines pazynties su vienu tokiu jaunuoliu permasciau ir nusprendziau kad yra jaunesni vaikinai kurie tikrai verti demesio. Gal mano "nauja" meile butent toks ir bus;)
o kas del pazynciu svetainiu, tai kazkaip isitikinau kad neverta registruotis lb daug kur.. nes praktiskai visur tie patis veidai g.gif todel likau prie draugas.lt ir darnipora.lt bet tas yra mokomas... nors esu susitikus is jo su pora vyru, gaila kad realiai jie pasirode ne tokie idomus kaip virtualiame bendravime
Atsakyti
Aš susipažinau darbe ax.gif ax.gif Dirbu valstybinėj įstaigoj, o jis ateina pas mus į savaitę po kelis kartus su dokumentais smile.gif Nors dirbu ten nuo 2007 m. lapkričio, užkalbino jis mane ne kaip mokesčių mokėtojas tik prieš 3 mėn rolleyes.gif Kai vieną kartą paklausiau jo, kodėl vis dėlto ėmė ir pasisiūlė namo parvežt, atsakė, kad mano akys labai blizgėjo į jį žiūrint ax.gif Na bet taip ir buvo, ir dabar taip yra-blizga tos akys išdavikės nors tu ką blush2.gif
Atsakyti
Su dabartiniu savo draugu susipažinau per koncertą. Turėjom bendrų pažįstamų, sėdėjom toj pačioj kompanijoj, nuo pat pirmos akimirkos aš apie jį sužinojau, kad jis už mane keturiais metais jaunesnis, o jis apie mane irgi žinojo, kad vaiką turiu, nes nuolat šnekėjau apie savo dukrytę. Jei kas nuo pat pradžių būtų pasakęs, kad kažkas tarp mūsų vėliau išsivystys būčiau tik skaniai pasijuokus biggrin.gif Bet visą dieną vienas į kitą tik žiūrėjom. Vakare kažkaip išsivystė pokalbis tik tarp mūsų dviejų ir tada pamatėm, kad mus labai daug bendro sieja. Dbr jis mano dukrytės geriausias draugas, ji pasiilgsta jo, jisai pasiilgsta jos. Nors mes dar tik trys savaitės, bet viskas atrodo labai rimtai blush2.gif
Atsakyti