O pilvas su tom strijom atrodo baisiai

QUOTE (Smurka @ 2004 01 14, 16:30) |
Strijos, mieloji, kai jau atsiras, tai jau amziams. Liudna tai pranesti, bet tokia realybe. Mano vyro teta dirba plastines chirurgijos centre, tai jau mane apsviete siuo klausimu, kaip turi but. Tuos pinigelius, kuriuos isleistum brangiems kremams nuo striju, geriau kas menesi atsidek pilvo operacijai - tai vienintelis likes budas toms bjaurybems isnaikinti ![]() |
QUOTE (Foxenas @ 2004 01 14, 22:28) |
As naudojau toki labai pigu krema su kokoso aliejum (pavadinimo nepamenu, bet tiesiog emiau pirma pasitaikiusi kur kur buvo jo daugiausia). Striju nei vienos, nors per nestuma priaugau 25 kg is kuriu tik 4 - mano "maziuliukas". Krutine isaugo per 3 dydzius nuo B iki DD. Mano gydytoja sake, kad tai priklauso nuo genetikos ir odos elastingumo: jei mama neturejo, tai ir dukra tikraiausiai netures. Ji man patare per daug pinigu nesvaistyti ir sake jei jau kokoso aliejus nepades, tai ir kitos priemones greiciausiai neveiks... P.S. Mano mama irgi nei vienos strijos neturejo... |
QUOTE (jolkaa @ 2004 01 14, 16:14) |
KIEK ŽINAU, NĖŠTUMO METU VARTOTI KREMO NUO CELIULITO NEGALIMA, KADANGI JIS VEIKIA ODOS GILUMINIUS SLUOKSNIUS. TAI VIENINTELĖ PRIEMONĖ, KURIOS VARTOTI NEGALIMA. BE TO JIS YRA KAITINANTIS. |
QUOTE (kicule @ 2004 01 14, 18:45) |
Taip,taip! As ir girdejau kad operacija(ar slifavimas lazeriu) tai vienintelis budas isnaikint tas strijas ![]() Tik idomu kiek kainoja tokia procedura ![]() |