QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 22, 14:59)
Pilnai Tave suprantu

nes manes pinigeliai taip pat nelabai megsta, bega ir nuo manes jie

Nemoku prisijaukinti. Zinancioms kaip tai padaryti, patarkit mums dviems neziniukems. As savo gyvenime taip pat pirmiausia akcentuoju meile, seima, sveikata ir tik po to pinigus. Gal ka negerai darau?
Nesu as cia kazkokia eksperte, bet su pinigais man siaip gana gerai sekasi tvarkytis. Yra teke ir labai kukliai gyvent, ir daugiau sau leist, bet niekad nesu gyvenus nuo algos iki algos. Kartais net pamirstu kada atlyginimo diena, nes atlyginimo diena dar turiu sociai pinigu. Ir daug kas nesupranta, kaip cia man taip pavyksta.
Mano manymu: turi keisti nuostatas. Jau vien pasakymas, kad pinigai taves nemegsta prie gero neveda. Paskaityk "Pasamones galia", ten duoti aiskus patarimai.
O siaip, as dar budama studente, atradau teorija kaip tvarkytis su pinigais ir ji man iki siol veikia. Dar daug apie pinigu valdyma padejo suprasti knyga "Kelias i finansine laisve". Patarimus naudoju praktikoje ir puikiai tvarkausi
Papildyta:
QUOTE(Naoko @ 2007 04 22, 15:03)

cia ne neigiamos mintys, tiesiog tai faktas, tokios mano savybes. niu kaip ir melynos akys, kaip balso tembras, ka cia pakeisi... as galvoju, kad reikia man surasti savo sriti, kurioje tobulintis, mokytis, dirbti ir is kurios uzdirbti. dar neradau. aisku, depresyvios nuotaikos trukdo rasti, nes niekas neidomu ir viskas per sunku atrodo, bet as zinau, kad tos mintys nera tiesa. ai nuolatine kova su savim. kaip noreciau nors viena diena be jokios vidines kovos pabuti geros nuotaikos, kaip kiti zmones - be nuolatiniu pastangu. nes vos tik atsipalaiduoju nuo saviitaigos "kaip man gerai", tuoj asaru upeliai.
tai darau isvadas: pirmiausia noreti geros sveikatos (kad galvoj butu viskas tvarkoj), paskui rasti sau tinkama veikla, o po to jau pinigai, etc. nors... jei tureciau meile, nei as verkciau, nei ka, visad gerai butu, zinau.
Naoko, kaip man noretusi tau padet

Tai netavo savybes, tai yra tai, kaip tu save matai. Tavo ISITIKINIMAI, kuriuos tu turi pakeisti jei nori gyventi kitaip. O kokia tu noretum buti? Gal gali cia mums parasyt visas tas savybes, kokias noretum tureti?
Papildyta:
O mes su
Liepsnele pasimatyma planuojam