Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

[quote=latex,2008 12 05, 23:26]
idomu, kaip galima buvo tai nustatyti umn.gif
Tiesiog smulkiausia nesamone raso i nesciosios ligos istorija. Pagal tai ir atseke. verysad.gif
[quote=Agnyte1984,2008 12 06, 01:45]
Pasiskaičiau ir net baisu pasidarė unsure.gif Aš dar tik kokios 3sav laukiuosi,bet vakar iškilo pūsliukė ant lūpos,ilgą laiką neturėjau bėdų su herpesus,o dbr kai iškilo nepagalvojua,akd gali atsitikt kas nors baisaus,galvojau kad tiesiog nusilpusi imuninė sistema ir tiek,o dbr net baisu pasidarė,bet kad nieko jau aš čia nepakeisiu,stengiuosi kuo greičiau išgyti ir tiek verysad.gif
[/quote]
Ziurek, gydykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 06 gruodžio 2008 - 07:58
pas mane irgi dbr sitas dziaugsmas, keisciausia, ka dis nieku rnieko ishkilo per valanda kazkur. Pastarasias dienas namie buvau, nosies i lauka nekisau ;/

gydau cinko tepalu, ziuresiu kaip bus.. O ryt i darba, lupa ishtinus, atrodau kaip angelina jolie
Atsakyti
As irgi turiu herpesa, anksciau budavo ant lupos, o paskutiais keliais metais keliasi ant kitos, zemutines lupos ... verysad.gif verysad.gif
Ir va uzvakar issikele.. o jau kaip nemalonu, koks jausmas... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na tas dziaugsmas ir ant mano lupos issoko. Na jau jauciau , kad bus, nes pries nestuma turejau pastoviai. Kas idomiausia organizmas kaip kariauja su infekcija: as jeigu persalu tai niekada nesergu, nera temperaturos, bet pastoviai issoka herpesas. As manau tai net geriau, negu koki gripa pagaut. Bet uztenka gerai persalti - ir ziurek jau dziaugsmas kita diena ar dar po dienos.
Pasitepiau Acic. Bet pato pagalvojau , kad gal negalima?
Pasiskaiciau forume- merginos raso , kad nerekamenduojama. Tai dabar svarstau- ka reikes augint, kol nepraeis g.gif
Bet kas idomiausia, pasiskaiciau, kad dauk pas ka panika iskarto, o man nieko - tarsi taip ir turi buti. Zinau kada buvo salta- tai jau galima buvo tiketis, tai jokiu stresu.
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2004 12 31, 21:32)
Man herpes pūslelės buvo iškilusios 7 kartus nuo septintos nėštomo savaitės (kažkur kas 2sav iškildavo,vienos pūslikės nugyja-tuoj naujos atakuodavo).Ir peršalti nereikėdavo, tiesiog neatsekiau jokių priežasčių, ko jos mane taip puolė. Jau galvojau bus "šakės", dar pirmame trimestre...Bet niekur taip ir neradau literatūros paskaityti, kokį poveikį jos gali turėti būsimam mažyliui.
Bet kol kas vaikelis sveikas, nėštumo eigai taip pat įtakos neturėjo.

As skaiciau Nestumo biblijoje, jei nestuke.gif anksciau, t.y. iki nestumo turejo pusleline labai maza rizika, nes jau yra imunitetas siai ligai. mirksiukas.gif Tuom ir guodziu save.

QUOTE(mergina05 @ 2008 01 28, 13:31)
o compeed pleistriukus galima nesciom? nedave vaistinei instrukcijos ....

As keliose vaistinese klausiau - tai ji visos pasiule, tepaliuku nerekomendavo man jos.

QUOTE(Mildutė @ 2008 09 16, 13:20)
Gal kas bandete tuo pleistriukus  g.gif  Kiek jie kainuoja gal zinot ir ar padeda? g.gif

As kaip tik nusipirkau. Nezinau kaip del gyjimo, bet del estetinio grozio - thumbup.gif prispaudzia ta puslyte, ji neslapuoja, sausa, nebaisu priliesti.
Pirkau 3 vienetukus (galima pirkti atskirai, ne visa dezute), tai sumokejau 5 litukus su centukais. Viena pleistriuka raso laikyti 8-10 val. tada keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir a as turiu ta problemele verysad.gif , tai naudojau pleistra, man tai visai thumbup.gif , nežinojau kad negalima tepti tepaliuku g.gif
Atsakyti
Man gydytoja kaip tik sake tepti tepaliukais, jei noriu- pleistriukais. Svarbiausia- butina gydyti, o ne palikti tinima ir infekcijos plitima.
Atsakyti
Na as tai ir pirmo nestumo metu turejau pusleline ir dar neseniai apturejau dabar antro besilaukdama. Kadangi tai nuolatinis mano palydovas, tai as net i galva neemiau, kad kas gali pakenkti mazyliui. Kaip tepiau taip ir tepu tepaliuku, kuris per kokias keturias dienas ir uzgydo, niekada nepagalvojau, kad cia negalima g.gif Na dukrytei tai tikrai nepakenke, auga didele ir sveika. Na kadangi pusleline apturejau abiem nestumais, tai turbut ir mano vaikai ja tures, nes sakoma, kad tai paveldima ax.gif bet, kad tai pakenktu vaikeliui ar nestumui tai tikrai netikiu cool.gif
Atsakyti
Man ir buvo herpesas iskiles bet nemanau kad tai turetu pakenkti vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
O ar gali pakenkti herpes virusas jei visada isokdavo ant lupos, o dabar kai ka tik suzinojau kad laukiuosi, isoko apie nosi. doh.gif jau seniai neturejau herpes.
Atsakyti
Na pusleline skaitosi, kad tai ginybine organizmo reakcija i persalimus (taip gydytoja aiskino), tesiog tas persalimas nenueina i kokius plauciu ar kitus organus kaip persalimo komplikacija, o tiesiog viruselis islipa ant lupos ar dar kur rolleyes.gif Mazyliui tai tikrai neturetu kenkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiaip man herpes ant lūpos būna gana dažnai, kai laukiausi irgi buvo, bet nieko nepakenkė, tik stengiausi kuo greičiau išsigydyti su tepaliukais.
Atsakyti