QUOTE(pachuco @ 2009 11 14, 17:42)
Ištikrųjų keista, kai dviejų gimdymų eiga panaši, o vis tiek bando išrasti dviratį

labai nesinori tikėt, kad kalta kišenė

Na man pirmąjį cezarį darė irgi dėl kliniškai siauro dubens, nes dukrytė buvo peraukštai, veiduku į viršų ir nesistatė taip kaip reikėjo (o kliniškai tai ne anatomiškai siauras?). Tarpas tarp gimdymų kaip ir nemažas - 2,5 metų, tai mąstau ar šansai yra nemaži...
Nesako "anatomiškai", man atrodo. Kliniškai - reiškia, kad neatitinka vaisiaus galvos ir mamos dubens kaulų apimtys. Šansai pagimdyti pačiai yra nebent tada, kai vaisius gerokai mažesnis, bet joks echoskopas tiksliai to neparodys, todėl telieka bandyt laimę, jei labai norisi. Mano atveju pirmasis vaikas buvo nusileidęs ir įsistatęs tinkamai, gimęs svėrė 3.300 kg, nedidelis pagal šiuolaikinius standartus, todėl iškart gydytojai ir pasakė, kad nėra šansų pačiai pagimdyti kitąkart. Dukrą, gimdymo metu, echo rodė 3.500 kg. Bet gimė mažesnė nei sūnus - 3.100 - ale vis tiek nepagimdžiau pati.
O kad viskas įvyko dėl pinigų, esu įsitikinusi 99 %

Mane atvežė į AK iš Trakų (ten gimdžiau pirmąkart) su mano ginės ir Trakų siuntimais operacijai. Bet labai nekokia gydytoja pasitaikė, nenorėjo nieko nei girdėt, nei skaityt. Visą laiką kalbėjo negražiai, kad aš išlepusi ir šiaip sau operacijos noriu. O man šokas buvo, kai 2 metus ir visą nėštumą girdėjau tikinimus, kad tik operacija bus, o čia liepia pačiai BANDYT. Gi čia ne knygą skaityt, ruoštis išvis ypatingai reikia po pirmojo gimdymo su cezariu

Ir po visko dar ta gydytoja pareikalavo atlygio

Mat labai sunkus gimdymas buvo, kiek ji daug pastangų įdėjo, kad mus išgelbėjo

aišku, nedavėm nė cento. O kad dėl pinigų viskas - mačiau kaip ji bendrauja su moterim, kuri su ja tarėsi. Kaip diena ir naktis pasikeitė

Vienžo, kad ir kokia principinga esu tuo klausimu, dabar neatmetu galimybės tartis, kad vėl kas nenuspręstų eksperimentuoti. Nes kaip jau sakiau, mano ginius apie tai jau užsiminė