1. Atsigulėm Vilniuj Santariškėse į chirurginį skyr. dėl guzelio kakle, o begulint 3-ioj paroj ligoninė "padovanojo" mum dar + ir Rota virusą...
2. Vaikui 5 mėn. buvo, tad gėrė tik mano pieną, nebuvo ragavusi dar jokio kt. kietesnio maisto, nepripažino duodamų vaistų granulėmis ir pan. - išvemdavo, Gydytoja nuolat priekaištavo man dėl to - atseit aš neprimaitindavau jos nuo pirmų mėnesių (pasak jos-"kaip visam pasauly...."), vaikas nemoka valgyt, todėl dabar neįmanoma jos gydyt - vaistų negeria, nepasveiks....
3. Nepasakiusi man kodėl- "trumpam išsinešam" - paėmė vaiką, padarė punkciją (į kaklo guzelį dūrė), pažiūrėjo ar ten nėra pūlių... - atnešė vaiką persigandusį, verkiantį ir užklijuotu kaklu. Na, galvoju, aš ne iš tų motinų kurios žliumbtų draskytųsi ir neleistų badyt savo vaiko, aš gi suprantu, kad to reikia, bet gal galima buvo informuoti motiną?... Kai po kelių dienų paklausiau ką parodė punkcijos tyrimas, sako "mes to skysčio netyrėm." - jiem užteko to, kad tai ne pūliai.
4.Statant lašelines (dėl Rota viruso) buvo nuolat pažeidinėjama tvarka: į pūslę su vaistais būdavo įduriama adata- kad vaistai greičiau sulašėtų.... - o tai yra draudžiama daryti- deja sužinojau tai vėliau, jau išėjus iš ligoninės.
5.Išrašydama mus iš ligoninės gydytoja atskaitė man moralą: "Jūs esate eilinės bepročių m-klos pasekėjai..." - čia dėl to, kad maitinu kūdikį savo pienu "taip ilgai" ir neduodu nieko kito. "Jūsų vaikui mažakraujystė, rachitas....ir t.t." - Sakau gal supainiojot tyrimus.... Nes iš tiesų nieko panašaus mano vaikui nėra ir suėjus 6 mėn. mes pradėjom ragaut įvairų maistą, sėkmingai augam iki šiol, tebegeriam mamos pieną ir esam sveiki. Bet tų žodžių ir pažeminimo rodos nepamiršiu niekada