Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2007 09 18, 11:31)
user posted image

Labai grazu, tik idomu ar salone taip padazytu, as pati is Kauno tai net nezinau i kuri geriau eit, drauge pernai tekejo tai ir sukuosena ir makiaza daresi Feminoj Bonoj, labai graziai atrode, bet ten brangoka.

A branguoka tai kiek? Nes as visai kainuose nesigaudau. Ir kurioj vietoj tas Femina Bona?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 09 18, 20:26)
A branguoka tai kiek? Nes as visai kainuose nesigaudau. Ir kurioj vietoj tas Femina Bona?

dabar tie femina bona persivadinus i sarma style vienas salonas yra gruodzio gatveje kitas salonas putvinskio gatveje.as tvarkiausi savo vestuvem gruodzio gatveje tai uz sukuosena ir makiaza sumokejau 230lt.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 09 18, 21:06)
dabar tie femina bona persivadinus i sarma style vienas salonas yra gruodzio gatveje kitas salonas putvinskio gatveje.as tvarkiausi savo vestuvem gruodzio gatveje tai uz sukuosena ir makiaza sumokejau 230lt.

oh my god blink.gif doh.gif as uz sukuosena ir makiaza sumokejau 90 lt ir viskas buvo suuuuper thumbup.gif na, makiaza gavau kaip dovana is visazistes, tai sumokejau tik 30lt, manau pas ja makiazas butu 60lt mazdaug. bet jau 230 tai man cia atrodo labai brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 09 18, 22:21)
oh my god  blink.gif  doh.gif as uz sukuosena ir makiaza sumokejau 90 lt ir viskas buvo suuuuper  thumbup.gif na, makiaza gavau kaip dovana is visazistes, tai sumokejau tik 30lt, manau pas ja makiazas butu 60lt mazdaug. bet jau 230 tai man cia atrodo labai brangu  doh.gif

o as tai stebiuosi kur kai kurios tokias kainas randa, na 100 lt uz sukuosena ir makiaza...nebent per gerus pazistamus, as tokiu gaila neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 09 18, 20:06)

O tu bandomuju nesidarei? Ir dar, ar buvai patenkinta sio salonu?
Atsakyti
user posted image

http://www.weddingda...e...&Service=32
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 09 19, 10:19)
O tu bandomuju nesidarei? Ir dar, ar buvai patenkinta sio salonu?

bandomaji dariausi ir bandomaja sukuosena uz tai sumokejau atrodo120lt.bandomuoju makiazu nelabai likau,bet vestuviu ryta buvo visai nieko,o sukuosena tai labai,labai patiko.imetu nuotraukele su bandomuoju ir kaip atrodziau per vestuves.is arciau vie sukuosenos ar makiazo nufotkinto neturiu,bet bendra vaizda susidarysi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauraa: 19 rugsėjo 2007 - 20:29
QUOTE(dauraa @ 2007 09 19, 20:11)
bandomaji dariausi ir bandomaja sukuosena uz tai sumokejau atrodo120lt.bandomuoju makiazu nelabai likau,bet vestuviu ryta buvo visai nieko,o sukuosena tai labai,labai patiko.imetu nuotraukele su bandomuoju ir kaip atrodziau per vestuves.is arciau vie sukuosenos ar makiazo nufotkinto neturiu,bet bendra vaizda susidarysi 4u.gif

Aciu uz informacija. Siaip man toks makiazas ne prie sirdes. Bet tikiuosi, jei pasakysiu svelnu tai ir padaris nerysku, nes as kasdien nesidazau labai, ir ryskiu makiazu nemiegstu. Noreciau labai labai svelnu.

Va kaip sitas:
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2007 09 15, 17:35)
Pasirodyk savo makiaza 4u.gif

man dra neleidzia ikelt nuotrauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 09 19, 21:40)
Aciu uz informacija. Siaip man toks makiazas ne prie sirdes. Bet tikiuosi, jei pasakysiu svelnu tai ir padaris nerysku, nes as kasdien nesidazau labai, ir ryskiu makiazu nemiegstu. Noreciau labai labai svelnu.

Va kaip sitas:

ner uz ka,bet mano vestuvinis makiazas nebuvo ryskus,va bandomasis tai buvo,bet man jis kazkaip nevesyuviskai atrode
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 09 19, 22:14)
ner uz ka,bet mano vestuvinis makiazas nebuvo ryskus,va bandomasis tai buvo,bet man jis kazkaip nevesyuviskai atrode

Bet nuotraukose neatrodo, kad labai ryskus butu... 4u.gif
Atsakyti