Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

QUOTE(beata_abc @ 2008 01 30, 15:21)
gal gal parasyti kur darei ir kiek kainavo? Aciu

man dare visaziste kur daro makiaza visokiuose renginiuose,koncertuose ir dar televizijoj kartais daro, jos vardas Edita, kainavo 50. Seip ji atvaziuoja i namus arba pas ja nuamuose smile.gif
Atsakyti
o kuriam cia mieste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 01 30, 16:27)
o kuriam cia mieste? ax.gif

Kaune smile.gif
Beje, ji man dar dare ivairiausius stalo papuosimus, puose sampano butelius, zvakides, atvaziavo i sale papuosti, bet cia jau uz kita kaina, bet seip likau ja labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 30 sausio 2008 - 15:36
as noriu ryskaus makiazo,tik neapsisprendziu ka ryskinti:akis ar lupas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 01 30, 16:53)

Man tai graziau, kai akys paryskintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 01 30, 16:53)

Manau, kad geriau ryškinti akis, kadangi lūpdažis vistiek nusivalgys ir gausi pastoviai taisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
man taip pat super kai akys ryskiai isdazytos.........ypac dievinu juoda spalva,tik ydomu kaip cia atrodytu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 01 30, 13:56)
Merginos, gal kam teko susidurti su sia meiste:
http://www.makiazas.net/
Radau internete ir kazkaip susidomejau, juolab, kad dar i namus atvysksta. Jeigu kam nors kazka teko girdeti, buciau dekinga uz komentarus.

Ir mane sudomino ax.gif
Atsakyti
oi kaip sunku apsisprest, kokio noreciau makiaziuko, man grazu ryskios akys thumbup.gif , bet baisu, kad jau labai nenuryskintu, nes kai padaro kaip leles, tai ir nelabai jau grazu g.gif
Papildyta:
QUOTE(TAILER @ 2008 01 30, 17:07)
oi kaip sunku apsisprest, kokio noreciau makiaziuko, man grazu ryskios akys thumbup.gif , bet baisu, kad jau labai nenuryskintu, nes kai padaro kaip leles, tai ir nelabai jau grazu g.gif

beja, gal turit kokiu geru puslapiuku, nes kazkaip makiazu nelabai randu schmoll.gif
Atsakyti
na man tai l.patiko LIEPOS KIAULEIKYTES MAKIJAZAS...TIK NOTRAUKYCIU NETURIU 4u.gif
Atsakyti
aha, ir man jin super atrode thumbup.gif kazkur maciau forume, bet nebepamenu kur schmoll.gif
Atsakyti
http://whatson.delfi...php?id=10022272
Delfyje radau Liepos foto
Atsakyti