Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

[quote=amber123,2007 05 16, 23:34]
O as turiu lb didele problema..ir noreciau. kad kas patartu ka daryt.. smile.gif mane lb kaista veidas..o jei dar nors truputi susinervuoju, tai AMEN.. verysad.gif kokia pudra ar ka naudot, kad neatrodyciau vestuviu diena kaip burokas.. ar gal spec kremai yra.. Gal kas susiduret su sia problema?

mane irgi ta pati problema kankina.. turbut delto kad kapiliarai arti yra.. tai nesvarbu ar karsta,ar susijaudinu,susigestu, ar pan... visada burokelis bunu smile.gif neisivaizduoju kaip ir kovoti... kazi ar kas efektyviai padetu.. gal ta zalia maskuojama pudra ir pasleptu bent kiek, reikes pasakyt ir savo visazistei.. ech raudoniukes esam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 05 17, 13:56)
mane irgi ta pati problema kankina.. turbut delto kad kapiliarai arti yra.. tai nesvarbu ar karsta,ar susijaudinu,susigestu, ar pan... visada burokelis bunu smile.gif neisivaizduoju kaip ir kovoti... kazi ar kas efektyviai padetu.. gal ta zalia maskuojama pudra ir pasleptu bent kiek, reikes pasakyt ir savo visazistei.. ech raudoniukes esam blush2.gif

minilina, pas mane tokia pati bėda doh.gif kasdienai naudoju kremą Avene, kuris toks šiek tiek žalsvas, tai truputį padeda mirksiukas.gif o visažistei nei sakyt nereikėjo - pati pamatė biggrin.gif manau, kad vestuvių dieną tikrai ji viską puikiai užmaskuos bigsmile.gif
Atsakyti
http://makiazas.net
Gal kas nors dare makiaza pas Natalija?kaip ispudziai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 05 17, 12:03)
minilina, pas mane tokia pati bėda  doh.gif kasdienai naudoju kremą Avene, kuris toks šiek tiek žalsvas, tai truputį padeda  mirksiukas.gif  o visažistei nei sakyt nereikėjo -  pati pamatė  biggrin.gif  manau, kad  vestuvių dieną tikrai ji viską puikiai užmaskuos  bigsmile.gif

Taip zalias maskuotojas paslepia raudoni, kasdienai galima naudoti kremus kurie stiprina kapiliaru sieneles.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 05 17, 18:12)
Taip zalias maskuotojas paslepia raudoni,  kasdienai galima naudoti kremus kurie stiprina kapiliaru sieneles.

kazka esu girdejus, kad ta tokia zalia pudra paslepia.. bet neesu isbandzius.. o krema manau reiks irgi pabandyt.. manau vaistinej turetu but.. smile.gif o drauge sake, kad isaugsiu.. biggrin.gif bet nemanau, kad su laiku tie kapiliarai giliau sulys.. blush2.gif o tas kremas Avene tai cia ji kiekviena diena reik naudot, ar kaip pudra..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 gegužės 2007 - 17:49
[quote=Rykute,2007 05 12, 16:09]
kazkada teko buti praktikante tv3 nomedos laidoj tai ta visaziste kuri dazo Npmeda tikrai super daro makiazus, o televizijoj visada dazoma ryskiau, nes nublanksta ir nieko nesimato :mirksiukGal zinote kokiam salone dirba si visaziste?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 05 17, 18:47)
kazka esu girdejus, kad ta tokia zalia pudra paslepia.. bet neesu isbandzius.. o krema manau reiks irgi pabandyt.. manau vaistinej turetu but..  smile.gif  o drauge sake, kad isaugsiu..  biggrin.gif  bet nemanau, kad su laiku tie kapiliarai giliau sulys..  blush2.gif o tas kremas Avene tai cia ji kiekviena diena reik naudot, ar kaip pudra..?

čia specialus kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais, stiprinantis kapiliarų sieneles, man jį dermatologe rekomendavo, perku ji eurovaistinėj, ir tepu kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(envie @ 2007 05 17, 20:22)
čia specialus kremas odai su išsiplėtusiais kapiliarais, stiprinantis kapiliarų sieneles, man jį dermatologe rekomendavo, perku ji eurovaistinėj, ir tepu kasdien  mirksiukas.gif

oi reiks ir man butinai nusipirkt. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
oi kokia mazyte nuotrauka, nieko beveik nesimato lens.gif
Atsakyti
user posted image
http://www.visagiewi...res/visagie.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo welkom1: 18 gegužės 2007 - 11:13
QUOTE(gala @ 2007 05 17, 22:55)
oi reiks ir man butinai nusipirkt.  thumbup.gif

kiek laiko naudoji? padeda nors kiek? smile.gif nes man tai gyvenima trumpina pastoviai raustantys zandukai ir t.t.. kaip maza mergaite jauciuosi.. blush2.gif
Atsakyti