Jei uzmigdavo bevalgydama tai nekeldavom, kai nemiegodavo pakeldavom, bet ji retai kada atsirugdavo ir daznai atpilinedavo
Naktį niekada nekeliu. Miegam abu, pasipapinam ir toliau snaudžiam

QUOTE(WildWildWest @ 2013 05 16, 15:22)

Visada pekeliu, nes kitaip atpila arba zagsi. Siaip nakti jis retai kada pabunda.
Naktį ne, dieną - keliu.
Nors naktį išmiega visas aštuonias val., bet būna kartais tokių naktų, kai apetitas atsiranda
Tada pabudinu, nes atpila.
Nors naktį išmiega visas aštuonias val., bet būna kartais tokių naktų, kai apetitas atsiranda

as nezadindavau bet pakeldavai mieganti ir panesiodavai prisiglaudus arba sedama nugaryte patrindavau, Bet atsirugt keldavau.
mano maziuka kazkaip anksti nustojo uzmigti valgydamas paskui. Tai neliko tos bedos .
O kai buvo 5.5 men. jau pats buteliuka pasilaikydavo. zodziu save apsitarnavo ir ne miegas jam galvoj buvo
mano maziuka kazkaip anksti nustojo uzmigti valgydamas paskui. Tai neliko tos bedos .
O kai buvo 5.5 men. jau pats buteliuka pasilaikydavo. zodziu save apsitarnavo ir ne miegas jam galvoj buvo

Jei miegodavo niekada nekeliau
pasidalinsiu savo patirtimi.... mano mažiui dešimt mėnesių ir jis vis dar sunkiai atsirūgsta...
kartais netgi tenka pažadinti, kad atsirūgtų, nes per miegus neišeina, o miegot negali, verčiasi ant pilvuko, sėdasi, pyksta... atsirūgti pavyksta tik pažadinus ir nuraminus, kad neverktų...

Zadindavau, nes kitaip atpildavo. Abi.
niekad nezadinau, bet uztai tenka dazniau keisti paklodes..