Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį
as is pradziu bandziau padaryti kad atsirugtu bet mazyte net kartais atpildavo tai meciau si reikala o puikiausiai pamaitinus MP paguldydavau ant desnio sono ir viskas budavo gerai.veliau pati ismoko atsirugti miegant
Mano dukrytei jau 9.5 men, bet dar vis reikia palaikyti stacia, kad atsirugtu. Gerai tik tai, kad matyt jau taip priprato prie tokio tuskinimo, kad ne neatsibunda, kai ja is lovytes iskeliu Ir isgeria 200 gr pieno misinio 6 val ryto, net neprabudusi:)
Aš savo mažiuko nežadinu, tik paverčiu ant pilvuko, jis ir atsirūgsta, esu bandžiusi keleta kartų palikt neatsirūgusi, tai užmigt nagalėjau, vis bijojau, kad miegodamas atpils ir užsprings. Nors ir ant šoniuko paguldau, bet rasdavau ji apsivertusi ant nugarytės, o jei užspringtų, baisu
dieną, tai visada palaukiu kol atsirugs, o naktį pradžioj laikydavau kad atsirūgtų, tai tik išsibudindavo, nes bevalgydamas visada užmigdavo, o dar po valgio įkelių tik mažių į lovytę ir jis toliau saliai miega
Įkopęs į kalno viršūnę jautiesi suglumęs, laimingas. Ir tie, kuriems ta viršūnė dar prieš akis, yra vieninteliai, kuriems tu šiek tiek pavydi... /V.Visockis/
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta