Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų doh.gif o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta smile.gif
Atsakyti
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo doh.gif pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 08:19)
Labukas 4u.gif , dažnai būna, kad vaikelis bevalgydamas užmiega.Ar žadinat jį, kad atsirūgtų g.gif ?

niekada nezadinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JolitaJ @ 2007 05 17, 17:24)
labai stengdavaus, kad atsirūgtų, bet net pakėlus, sūnelis užmiega, o kai paguldau prabunda - ir vėl prašo papo  doh.gif pasaka be galo, todėl dieną kartais, ypač jei po maitinimo ruošiamės ką veikti, pastatau, kad atsirūgtų, o naktį  schmoll.gif

as is pradziu bandziau padaryti kad atsirugtu bet mazyte net kartais atpildavo tai meciau si reikala o puikiausiai pamaitinus MP paguldydavau ant desnio sono ir viskas budavo gerai.veliau pati ismoko atsirugti miegant thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai palaikau ant rankų stačiai,,o je kartais neatsirūgsta ilgai tai paguldau ant pilvuko,tai po kelių minučių atsirūgsta thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau 9.5 men, bet dar vis reikia palaikyti stacia, kad atsirugtu. Gerai tik tai, kad matyt jau taip priprato prie tokio tuskinimo, kad ne neatsibunda, kai ja is lovytes iskeliu smile.gif Ir isgeria 200 gr pieno misinio 6 val ryto, net neprabudusi:)
Atsakyti
Aš savo mažiuko nežadinu, tik paverčiu ant pilvuko, jis ir atsirūgsta, esu bandžiusi keleta kartų palikt neatsirūgusi, tai užmigt nagalėjau, vis bijojau, kad miegodamas atpils ir užsprings. Nors ir ant šoniuko paguldau, bet rasdavau ji apsivertusi ant nugarytės, o jei užspringtų, baisu bijau.gif
Atsakyti
dieną, tai visada palaukiu kol atsirugs, o naktį pradžioj laikydavau kad atsirūgtų, tai tik išsibudindavo, nes bevalgydamas visada užmigdavo, o dar po valgio įkelių tik mažių į lovytę ir jis toliau saliai miega smile.gif
Atsakyti
Niekada nezadinau blush2.gif Bet ji ir neatpylinedavo biggrin.gif
Atsakyti
Zadinu visada,nes kitaip atpila verysad.gif bet neissibudina ji labai,paguldau ir vel miega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(je_lenka @ 2007 05 17, 11:37)
Bandžiau vienu momentu naktį kai pavalgo panešioti kol atsirugs, ji tada užmigdavo man ant rankų  doh.gif  o atsirugt net nesiruošė, todėl dabar ir nebežadinu ir nebenešioju. Tik dieną kai nemiega tada visada atsirugsta  smile.gif

As irgi taip darau thumbup.gif
Atsakyti
dazniausiai zadinu,nes poto buna dideli pykciai kai tas rugaliukas zarnytes drasko sad.gif
Atsakyti