sveikos
dantu bukle baisi
per visas ligas ir darbus nespeju pas gydytojus lankytis. Kadangi ne 1 ir ne 2 dantis reikia taisyti, patarkit kur geriausia vilniuje ir nelabai brangu...
pati neseniai vilniuje gyvenu, todel niekada cia neteko niekur gydytis pas stomotologus. aciu
QUOTE(Jullicka @ 2010 03 19, 16:27)
sveikos
dantu bukle baisi
per visas ligas ir darbus nespeju pas gydytojus lankytis. Kadangi ne 1 ir ne 2 dantis reikia taisyti, patarkit kur geriausia vilniuje ir nelabai brangu...
pati neseniai vilniuje gyvenu, todel niekada cia neteko niekur gydytis pas stomotologus. aciu
Pirmiausia- tai kokiam rajone norėtumėt, nes kabinetų Vilniuje labai daug.
siaip gyvenu justiniskese, bet manau neproblema ir i kita rajona nuvaziuoti
QUOTE(Mėta** @ 2010 03 10, 20:26)
pagal pavadinimą ar stomotologas ar odontologas vienas ir tas pats,bet ne visi atlieka vieną ir tą patį darbą,vieni protezuoja ir taiso,bet nertaukia ir implantų nededa arba breketų nededa....ir t.t. ir panašiai 
breketus deda ir dantis tiesina ortodontai
as uzsirasiau i Dentastra pas gyd. Navickiene. Niekada ten nebuvau tai net nzn ka galvoti, biskeli bijau
buvau vakar Debtastroj, tai man labai patiko. Ir gyd. Navickiene labai maloni, viska issamiai isaiskina, papasakoja
ir SB ten prirasiau
QUOTE(@leja @ 2010 04 01, 14:46)
buvau vakar Debtastroj, tai man labai patiko. Ir gyd. Navickiene labai maloni, viska issamiai isaiskina, papasakoja
ir SB ten prirasiau 
Kokios ten plombų kainos?
QUOTE(Iliuzija. @ 2010 04 02, 12:45)
nezinau nepaklausiau, plombuos man sekanti syki kai eisiu, kita savaite. O siaip dabar iki birzelio ar iki geguzes nepamenu, visiems naujiems klientams taikoma 15% nuolaida visom paslaugom
Sakykit ar vaikui nuolatinio kruminio danties plombavimas helio plomba - 130 Lt - normalu, ne per didedele kaina?
QUOTE(egliuska @ 2010 04 17, 21:14)
ar vaikui nuolatinio kruminio danties plombavimas helio plomba - 130 Lt - normalu, ne per didedele kaina?
Priklauso nuo to, kurioje gydymo įstaigoje lankotės.