Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

QUOTE(Carola @ 2012 04 04, 12:11)
O koks tikslus pavadinimas klinikos, ar ji taip ir vadinasi? Pabandžiau paieškot jų puslapio, tai čia gal "Galidenta" K. Ladygos gatvėj?
Ieškau kaip tik kažko, kur dirbtų kokybiškai ir būtų nebrangininkai, tai sudomino tiutik komentaras. Tikiuosi dar užsuks čia ir patikslins.  smile.gif

QUOTE(tiutik @ 2012 04 04, 23:15)
Taip ir vadinasi Vilniaus Odontologijos klinika
Jų internetinis puslapis-
http://www.vilniauso...ijosklinika.lt/
Manau tikrai nepasigailėsite nuėjusi gydytis čia rolleyes.gif  4u.gif

Pakomentuosiu ir as. Gydytojai tikrai labai puikus, bet del kainu, kad nebrangininkai, netiesa. Klinika tikrai prie brangesniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledo karalienė: 07 balandžio 2012 - 15:46
As jau is Gidentos daug gelyciu gydytojai Olgai, tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif .Pries metus nuskilo dalis priekinio danties,tik sendien nuejau pas stomotologa savo poliklinikoj doh.gif .Zodziu,ten reikejo tik atstatyti,truputi uzdet plombos,iki nervo nedaejo ir nebuvo supuves tik reikejo pagrezt truputi.Ji daug negreze,viskas ok,tik labai daug uzdejo plombos per visa danti iki pat dantenu(na ne plombos,o speciali kosite dantukui atstatyt)zodziu padare dvigubai dydesni ir storesni danti,kreiva,nelygu,buka,isikisusi nuo kitu dantu 2mm.O reikejo juk tik iskilyma uzlopiti doh.gif .Sakiau kad per dydelis,o ji tikina kad taip ir turi but doh.gif Atvaziavus namo iskart prie veidrodzio verysad.gif o dieve dieve koki zuiki is manes padare doh.gif As ir taip labai nusivilusi stomotologais o cia dar labaiau pradejau nepasityket.Ka darit,i privaicas pinigu daug nera.Galvoju apie Zalgirio kl.Tik pas ka eit nezinau,reikia ta danti grazint i buvusia stadija verysad.gif Kiek mazdaug su savim pinigu imt? Jei patiks tai lankisiu dar,nes mano dantys LABAI problematiski ir silpni,daug reikes su manim padirbet. bash.gif
Dantu higijena dariau irgi poliklinikoj tik pas kita(tik ji isejo i dekreta)tai pojucei buvo nemalonus,uztat mokejau tik iki 6lt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 17 balandžio 2012 - 14:09
QUOTE(rionka @ 2012 04 17, 14:06)
sveiki 4u.gif .Pries metus nuskilo dalis priekinio danties,tik sendien nuejau pas stomotologa savo poliklinikoj doh.gif .Zodziu,ten reikejo tik atstatyti,truputi uzdet plombos,iki nervo nedaejo ir nebuvo supuves tik reikejo pagrezt truputi.Ji daug negreze,viskas ok,tik labai daug uzdejo plombos per visa danti iki pat dantenu(na ne plombos,o speciali kosite dantukui atstatyt)zodziu padare dvigubai dydesni ir storesni danti,kreiva,nelygu,buka,isikisusi nuo kitu dantu 2mm.O reikejo juk tik iskilyma uzlopiti doh.gif .Sakiau kad per dydelis,o ji tikina kad taip ir turi but doh.gif Atvaziavus namo iskart prie veidrodzio verysad.gif o dieve  dieve koki zuiki is manes padare doh.gif As ir taip labai nusivilusi stomotologais o cia dar labaiau pradejau nepasityket.Ka darit,i privaicas pinigu daug nera.Galvoju apie Zalgirio kl.Tik pas ka eit nezinau,reikia ta danti grazint i buvusia stadija verysad.gif Kiek mazdaug su savim pinigu imt? Jei patiks tai lankisiu dar,nes mano dantys LABAI problematiski ir silpni,daug reikes su manim padirbet. bash.gif
Dantu higijena dariau irgi poliklinikoj tik pas kita(tik ji isejo i dekreta)tai pojucei buvo nemalonus,uztat mokejau tik iki 6lt. thumbup.gif

Zalgiry mokesite tiek pat, kaip ir daugumoj privaciu. Deja pigiai, tik paprastoj poliklinikoj rasite. Nebent iekoti kas tose poliklinikose "ale" privaciai dirba, tai pigiau turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2012 04 17, 17:09)
Zalgiry mokesite tiek pat, kaip ir daugumoj privaciu. Deja pigiai, tik paprastoj poliklinikoj rasite. Nebent iekoti kas tose poliklinikose "ale" privaciai dirba, tai pigiau turetu buti g.gif

o jei pas studentus eit? ar kainos tokios pacios bus?
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 04 17, 17:25)
o jei pas studentus eit? ar kainos tokios pacios bus?

mazesnes
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 17, 11:48)
As jau is Gidentos daug gelyciu gydytojai Olgai, tikrai rekomenduoju  4u.gif

4u.gif smagu.as pas gydytoja Audrone eisiu pirmadieni iskart du tvarkyti,abu apatiniame zandikaulyje,bet skirtingose pusese blink.gif 2 nuskausminamieji,2 val kedej...ziuresim ar isaugau savo baimes bigsmile.gif sakiau jei gadintis nuotaika ju kedej,tai jau viena karta konkreciai,nei 2 kartus po nedaug lotuliukas.gif pirmadieni matysim kaip kas baigsis.bailiuke eis trecia karta,ir jau taip rizikuos lotuliukas.gif ypac,kad pas stomatologus alpdavau is baimes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 04 18, 20:24)
4u.gif smagu.as pas gydytoja Audrone eisiu pirmadieni iskart du tvarkyti,abu apatiniame zandikaulyje,bet skirtingose pusese blink.gif 2 nuskausminamieji,2 val kedej...ziuresim ar isaugau savo baimes bigsmile.gif  sakiau jei gadintis nuotaika ju kedej,tai jau viena karta konkreciai,nei 2 kartus po nedaug lotuliukas.gif pirmadieni matysim kaip kas baigsis.bailiuke eis trecia karta,ir jau taip rizikuos lotuliukas.gif ypac,kad pas stomatologus alpdavau is baimes doh.gif

O aš poryt einu pas į Gidentą pas Gintautą. Higienistė rekomendavo pasirodyti dėl dantenų uždegimo šalia implantų. Dar kartais jaučiu dilgčiojimą prikandant ties implantu, tai ir apie tai pakalbėsim, pradžioj kai pajutau, maniau kad vaidenasi, bet kai pajutau dar kartą- tai supratau, kad visgi nesivaidena.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 04 18, 22:30)
O aš poryt einu pas į Gidentą pas Gintautą. Higienistė rekomendavo pasirodyti dėl dantenų uždegimo šalia implantų. Dar kartais jaučiu dilgčiojimą prikandant ties implantu, tai ir apie tai pakalbėsim, pradžioj kai pajutau, maniau kad vaidenasi, bet kai pajutau dar kartą- tai supratau, kad visgi nesivaidena.

mano panasi situacija uzdegimas dantenu ir dilgcioja ties protezuotu dantimi ir sukandus toks lyg spaudimas... doh.gif sunerimau nuejau, sake plombos grazios, karunele gera o va dantenos uzdegimines.. tai ties vienu dantimi rado akmenuka po dantena ir issiunte del dantenu pas periodontologa Puriene prof. net nepasitvirtino spejimai del kiseniu tiesiog laukia dvi higienos, dantenu masazavimas ir t.t. plius pataria tvarkyti sakandi...
parasykit butinai kaip sekesi nes dazniausiai del dantenu uzdegimo sukandus maudzia ar toks keistas jausmas buna
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2011 08 08, 21:57)
Lankiausi Gidentoj pas Olgą iki jai išeinant į dekretines. Viena jos statytų plombų ėmė trupėti, buvau pas ją pavasarį, ji tik apšlifavo geriau ir sakė, kad laikys. Bet prieš savaitę ji vėl ėmė trupėti, o dantukas tapo jautrus šalčiui, matyt, jau formuojasi skylutė. Nežinau ar teisingai elgiuosi, bet dantukas jau ne garantinis, tad užsirašiau pas Gumbelevičienę. Sakau, gal ji geriau padarys. g.gif Teko pas ją lankytis porą kartų, kol nebuvo mano gydytojos, vienintelis minusas, kad ne visada nuskausmina, daugiau kaip ir nieko blogo pasakyti negaliu.

As sia gydytoja prigyriau o siandien skauda tvarkyta danti ir plomba nepatogi blush2.gif paskubejau... minejau kad skauda dantuka sako cia tik akmenukas pasirodo turejo nuotrauka padaryti nepadare... ieskau dabar kad man ta dantuka pataisytu

NEGIRK DIENOS BE VAKARO... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 04 20, 14:32)
As sia gydytoja prigyriau o siandien skauda tvarkyta danti ir plomba nepatogi  blush2.gif paskubejau... minejau kad skauda dantuka sako cia tik akmenukas pasirodo turejo nuotrauka padaryti nepadare... ieskau dabar kad man ta dantuka pataisytu

NEGIRK DIENOS BE VAKARO...  doh.gif

grizkit pas ja,jis garantinis metus,turi sutvarkyti.jei uzplombavo blogai,tures plombuot is naujo.siaip pasiskambinkit,kadangi dantukas garantinis,tai galit reikalauti kito gydytojo.pabandykit pas gydytoja Audrone.kol kas nusiskundimu neturiu thumbup.gif
sakot plomba nepatogi...kuom?gal permazai nuslifavo,perauksta paliko?man taip buvo,per antra apsilankyma pasakiau,paslifavo,tai dabar jokio diskomforto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 20 balandžio 2012 - 20:24
QUOTE(salunja @ 2012 04 20, 22:23)
grizkit pas ja,jis garantinis metus,turi sutvarkyti.jei uzplombavo blogai,tures plombuot is naujo.siaip pasiskambinkit,kadangi dantukas garantinis,tai galit reikalauti kito gydytojo.pabandykit pas gydytoja Audrone.kol kas nusiskundimu neturiu thumbup.gif
sakot plomba nepatogi...kuom?gal permazai nuslifavo,perauksta paliko?man taip buvo,per antra apsilankyma pasakiau,paslifavo,tai dabar jokio diskomforto thumbup.gif

joa ir plomba nepatogi ir maudzia.. pasiskambinsiu jiems kita savaite eisiu.. pasakiau kad skauda tai net nuotraukos nedare, pakrapstinejo tik sako cia jokio edonies nera... bet man toliau maudzia, siaip visada apdarydavo nuotraukas itartinu dantuku, o cia toks atsainus poziuris sakyciau doh.gif
Atsakyti