Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

Sveiki, noreciau paklausti, gal kas lankosi Denticijoje, Grybo gatveje. Noreciau isgirsti koks stomatologas Jusu nuomone yra geriausias. Domina ir nuomone apie stomatologe Nomeda Jurkuveniene, gal kas lankesi? Buciau dekinga uz suteikta nuomone ar info 4u.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau antradieniui i Gidenta pas Audrone - tarp priekiniu dantuku reikia skylute uzplombuoti . Ziauriai bijau doh.gif
Atsakyti
Buvau Gidentoj pas Audrone , siaip be priekaistu kol kas , bet kainos tai didele labai doh.gif
Atsakyti
kam teko gydytis pas Dovilę Baltaduonienę, arba Daiva Vosyliene is http://www.vilniauso...ijosklinika.lt/? rimtu bedu neturiu, tiesiog reikia graziai ir kokybiskai sutrvarkyti tarpdanti (kariesas) + protezuoti viena danti ax.gif
pries tai gydziausi Beladentoj, tai galiu pasakyti, kad kalbu daugiau, negu darbu, pinigu palikau nemaza suma, o padaryta tikrai nelabai kokybiska, reikes perdarineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 30, 14:39)
kam teko gydytis pas Dovilę Baltaduonienę, arba Daiva Vosyliene is http://www.vilniauso...ijosklinika.lt/? rimtu bedu neturiu, tiesiog reikia graziai ir kokybiskai sutrvarkyti tarpdanti (kariesas) + protezuoti viena danti ax.gif
pries tai gydziausi Beladentoj, tai galiu pasakyti, kad kalbu daugiau, negu darbu, pinigu palikau nemaza suma, o padaryta tikrai nelabai kokybiska, reikes perdarineti rolleyes.gif

Man teko pas abi smile.gif Dar kartelį pasikartosiu, jog tikrai labai rekomenduoju, nuostabios gydytojos, neišpasakytas kruopštumas, bendravimas su klientu, tikrai negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio, nors esu linkusi į didesnius skausmus- tai iškart prašiau didesnio nuskausminimo, tačiau nesutiko, prižadėjo, jog tikrai neskaudės ir neskaudėjo smile.gif Vėliau truputėli turėjau problemų vėl su skausmu prieš uždėjimą vainikėlio, tai gavau gydytojos asmeninį numerį, mielai kontaktavo ir konsultavo net nedarbo metu, receptą vaistams susitikus padavė sekmadienį, žodžiu tikrai nuostabios gydytojos, jų darbas ir aptarnavimas.
Atsakyti
eisiu pas abi i kosultacijas, beje, tiutik, jos mokamos ar ne? nezinai? ju ww nieko neparasyta
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 30, 16:30)
eisiu pas abi i kosultacijas, beje, tiutik, jos mokamos ar ne? nezinai? ju ww nieko neparasyta

Jei nieko nedarys, tai manau tikrai neims pinigėlių už konsultacijas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2012 05 30, 16:04)
Jei nieko nedarys, tai manau tikrai neims pinigėlių už konsultacijas mirksiukas.gif

paziuresim smile.gif sake, kad man perskambins asistentes ir susitarsime del laiko, bet kad niekas neskambina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 05 14, 11:26)
Aš darausi pas Mildą Misiūnaitę. Esu patenkinta rezultatais, labai kruopščiai, atidžiai dirba, duoda patarimų.

O aš, deja, po kokių 5 metų lankymosi pas šią higienistę (tikrai labai ja džiaugiausi, daug kam rekomendavau), esu labai nusivylusi ir tikrai nesiruošiu daugiau pas ją darytis burnos higienos. Nekalbu apie aptarnavimo kokybę (vėlavo priimti užrašytu laiku, iš valandos laiko procedūros pusę to laiko viena su pražiota burna ir atidarom kabineto durim prabuvau, nes gydytoja kažkur lakstė, pardavinėjo Waterpic aparatus kažkokioms moterytėms ir pan.) - pikčiausia, kad po jos higienos teko gydytis Žalgirio klinikoje ir gerą savaitę "ant vaistų" gyventi doh.gif
Žodžiu, jei kas žinot profesionalią burnos higienistę - mielai lauksiu rekomendacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulcan @ 2012 05 31, 12:15)
O aš, deja, po kokių 5 metų lankymosi pas šią higienistę (tikrai labai ja džiaugiausi, daug kam rekomendavau), esu labai nusivylusi ir tikrai nesiruošiu daugiau pas ją darytis burnos higienos. Nekalbu apie aptarnavimo kokybę (vėlavo priimti užrašytu laiku, iš valandos laiko procedūros pusę to laiko viena su pražiota burna ir atidarom kabineto durim prabuvau, nes gydytoja kažkur lakstė, pardavinėjo Waterpic aparatus kažkokioms moterytėms ir pan.) - pikčiausia, kad po jos higienos teko gydytis Žalgirio klinikoje ir gerą savaitę "ant vaistų" gyventi doh.gif
Žodžiu, jei kas žinot profesionalią burnos higienistę - mielai lauksiu rekomendacijų  4u.gif

Mane irgi kažkada vėlavo priimti, bet atsiprašė, kad užtruko. Na ko nebūna. Aš pas ją jau 6 metus lankausi, kažkaip nieko nenutiko. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Paprašysiu visų Jūsų pagalbos, noriu Vilniuje susirasti tikrai gerą dantukų gydytoją, kuris negydytų sveikų dantų biggrin.gif gal čia yra žmogeliukų kurie žino kur profesionaliai Vilniuje atlieka higieninį valymą ir gerai balina dantukus ? Labai lauksiu Jūsų komentarų ... pati mąstau apie MIR kliniką ... gal kas ką galit patarti ? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agmita @ 2012 06 15, 21:35)
Sveikos,

Paprašysiu visų Jūsų pagalbos, noriu Vilniuje susirasti tikrai gerą dantukų gydytoją, kuris negydytų sveikų dantų  biggrin.gif gal čia yra žmogeliukų kurie žino kur profesionaliai Vilniuje atlieka higieninį valymą ir gerai balina dantukus ? Labai lauksiu Jūsų komentarų ... pati mąstau apie MIR kliniką ... gal kas ką galit patarti ? Ačiū  smile.gif

Kaip tik šiandien ten buvau:-) Atsiliepimai dviprasmiški, apturejau daug įvairių procedūrų - plombavimas pas Š. Čepa, gal ir gerai dirba, bet už plombą 250.. (neestetinis plombavimas) bet gydytojas malonus:-) taip pat pas jį dariausi dvi karuneles tai priekaištu neturiu (kanalus plombavausi kitur, Čiapas tik patį vainiką darė). Rovė protinius ir suko implantus S. Behara ir Lukošiūnas (abu rovė ir abu suko) tai Behara superinis negrubus thumbup.gif bet jau Lukošiūnas tai šlykštus piktas ir grubus! Išvada būtų - plombavimas tikrai brangus, kitos procedūros kainos ir kokybės santykiu mane tenkina.
Atsakyti