Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

tęsiam savo diskusijas ir įspūdžius :)sena tema Čia

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 22 balandžio 2007 - 14:48
na va, pagaliau atidarė naują temelę wub.gif
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie jūsų cool.gif pagaliau suradau laiko ir pildau savo svajonę nail.gif nors man dar tik teorija įpusėjo, bet labai nekantrauju kada gi galėsiu vairuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 04 22, 16:24)
na va, pagaliau atidarė naują temelę  wub.gif
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie jūsų  cool.gif pagaliau suradau laiko ir pildau savo svajonę  nail.gif nors man dar tik teorija įpusėjo, bet labai nekantrauju kada gi galėsiu vairuoti  wub.gif

aš taip pat labai laukiau vairavimo rolleyes.gif dabar jau baigiau mokintis vairuoti tai liko tik laikytis regitroje,nors jau du kartai buvo nelaimingi tai dabar ir nežinau kaip toliau bus ,bet stengiuos dabar apie juos negalvoti nes daug nervų man tie mokslai kainavo tai sakiau kaip bus taip gal iš trečio karto pasiseks unsure.gif o jei ne važinėsiu ir mokinsiuos su vyru kol jam kantrybė leis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2007 04 22, 17:50)
aš taip pat labai laukiau vairavimo  rolleyes.gif dabar jau baigiau mokintis vairuoti tai liko tik laikytis regitroje,nors jau du kartai buvo nelaimingi tai dabar ir nežinau kaip toliau bus ,bet stengiuos dabar apie juos negalvoti nes daug nervų man tie mokslai kainavo tai sakiau kaip bus taip gal iš trečio karto pasiseks  unsure.gif o jei ne važinėsiu ir mokinsiuos su vyru kol jam kantrybė leis  rolleyes.gif

Rituxx, o kur jus mokotės vairuoti, aikštelej? g.gif netoli namų yra aikštelė, bet kas iš to, man dar tiesiai reikia gerai išmokti važinėti doh.gif o be instruktoriaus nelabai galima... buvom su draugu nuvažiavę į užmiestį, bet kas iš to, 2 mano sutikta mašina buvo policija cry.gif jie kaip tik ir važinėja tokiose vietose matyt... doh.gif daugiau nenoriu jų sutikti... karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2007 04 22, 16:58)
Rituxx, o kur jus mokotės vairuoti, aikštelej?  g.gif netoli namų yra aikštelė, bet kas iš to, man dar tiesiai reikia gerai išmokti važinėti  doh.gif o be instruktoriaus nelabai galima... buvom su draugu nuvažiavę į užmiestį, bet kas iš to, 2 mano sutikta mašina buvo policija  cry.gif jie kaip tik ir važinėja tokiose vietose matyt...  doh.gif daugiau nenoriu jų sutikti...  karsta.gif

aikštelė tai labai gera yra Molėtuose,ten visi instruktoriai su mokiniais mokinasi tai aš savaitgalį kai jų nėra ir mokinausi su vyro mašiną rolleyes.gif o po patį miestą neduoda dar vyras važinėti tai nuo gariūnų jau duoda aplink ir važinėjom rolleyes.gif aš žinau tik tiek kad išmoksiu normaliai vairuoti tik tada kai turėsiu savo mašiną ir niekas man nekvaršins proto,nes dabar tai sėdies ir bijai kad ko ne taip nepadaryti nes vyras ne iš ramiujų mano doh.gif
Atsakyti
man po to įvykio su policija atšoko noras mokytis važinėti neteisėtai lotuliukas.gif bandžiau dar po to kaime, kur policijos beveik nėra, bet vistiek labai baisu, kad tik kokia mašina nepasirodytų doh.gif o tai nemaža baudelėschmoll.gif buvom savaitgalį nuvažiavę į aikštelę, bet ten eilė buvo, įleidžia tik po kelias mašinas, ir mokėt reikia, tai pagalvojau kas iš to, jei tu visų gudrybių aikštelėj net nesimokiau doh.gif va antradienį susitvarkysiu su sveikatos komisija ir tada jau galėsiu tartis su instruktoriumi thumbup.gif
Atsakyti
Rituxx, pasakyk kada reiks kumstukus uz tave palaikyt mirksiukas.gif

as pagaliau atvairavau ta desimta karta doh.gif , nors ir burbejo instruktorius, kad tik del to, kad as cia vairuoju sutiko po darbo vaziuot lotuliukas.gif

ir siandien isprasiau vyro, kad duotu nuo akropolio namo parvairuot thumbup.gif

sake, vaziuoju kaip tikra boba blink.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif

beliko egza islaikyt bicycle.gif
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 04 22, 18:45)
susitvarkysiu su sveikatos komisija ir tada jau galėsiu tartis su instruktoriumi  thumbup.gif

Sekmes dideliausios drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 22 balandžio 2007 - 20:32
Wuhuuu penktadienį išlaikiau iš pirmo karto! clap.gif
Kitą penktadienį jau važiuosiu pasiimti teisių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idol. @ 2007 04 22, 23:11)
Wuhuuu penktadienį išlaikiau iš pirmo karto!  clap.gif
Kitą penktadienį jau važiuosiu pasiimti teisių.  ax.gif

Sveikinu tave, na ir šaunuolė. 4u.gif Ir aš bandysiu registruotis jau rytoj, ar didelės kaži eilės?
Rūta19, sveikinimai dideliausi ir tau, teoriją įveikus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir as pradejau lankyti kursus Kaune, "Mobiliuose zmonese" smile.gif Gal kas lankete ir man suteiksite informacijos apie vairavimo mokykla/:)
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2007 04 23, 12:35)
Sveikos,
na ir as pradejau lankyti kursus Kaune, "Mobiliuose zmonese" smile.gif Gal kas lankete ir man suteiksite informacijos apie vairavimo mokykla/:)

Įdomiai tu čia smile.gif Paprastai visos prieš info ieško, o ne tada kada užsirašo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Idol. @ 2007 04 22, 21:11)
Wuhuuu penktadienį išlaikiau iš pirmo karto!  clap.gif
Kitą penktadienį jau važiuosiu pasiimti teisių.  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 23, 09:04)
  Ir aš bandysiu registruotis jau rytoj, ar didelės kaži eilės?

Iki geguzes antros dienos vietu nera doh.gif , bet tai ju puslapis registracijos neveikia bash.gif , gal jau ir tu vietu nebeliko doh.gif

lendu ziuret biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 23 balandžio 2007 - 11:26