Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu III

Sveikos, merginos 4u.gif
Noreciau prie jusu prisijungti blush2.gif
Jau seniai mastau apie teises, MB vis drasina smile.gif Pries kelias sav pasodino mane kaime uz vairo ir mao baime dingo ir baisiai patiko vairuoti thumbup.gif
Dabar nusipirko MB nauja masiniuka, o man sena lieka, tai laaabai noriu teisiu kuo greiciau biggrin.gif Isnarsciau cia visa info doh.gif
Bet gal kas galetu ka nors pasakyti apie Visagalis vairavimo mokykla? Tiesiog nori arciau namu, gal galite dar kokia patarti Vilniuje Kalvariju g. rajone ir aplinkui smile.gif Taip pat kaip ten reikia moketi, ar imanoma dalimis? blush2.gif Neturiu visos reikiamos sumos dar..
Busiu labai dekinga uz info cia arba AZ 4u.gif
Atsakyti
o kur butu galima pavazinet po aikstele jau be mokomosios masinos ir instruktoriaus o su sava? nes kiek zinau nelabai galima g.gif nes aikstele tai mano silpnoji vieta tad reik papildomai pasimokyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 23, 11:04)
Sveikinu tave, na ir šaunuolė. 4u.gif  Ir aš bandysiu registruotis jau rytoj, ar didelės kaži eilės?

Aš kai žiūrėjau sekančią datą neišlaikymo atveju, tai buvo savaitę į priekį viskas užimta. smile.gif
Man per abu egzaminus labai padėjo saldainiai Mėta, gydytojai juos rekomenduoja vietoj raminamųjų.
Tris suvalgiau prieš egzaminą. cool.gif
Iš pradžių dar truputį bijojau, o kai į mašiną atsisėdau visiškai nusiraminau, tas pats buvo ir per teorijos egzaminą - paspaudžiau PRADĖTI ir viską surašiau. thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikutės. Jungiuosi prie jūsų. 4u.gif Penktadienį išlaikiau teoriją regitroj, mokiausi savarankiškai. Dabar reik pasirinkti automokyklą ir instruktorių. Pažįstama mokėsi ARV auto pas instr. Kunską, labai patiko. Gal kas dar čia mokėsi, kažin kokie kitų atsiliepimai... smile.gif Noriu kuo greičiau išmokti vairuoti ir gauti teises, bet pradėsiu nuo nulio, nes nieko nemoku nei bum bum. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idol. @ 2007 04 23, 18:24)
Aš kai žiūrėjau sekančią datą neišlaikymo atveju, tai buvo savaitę į priekį viskas užimta. smile.gif
Man per abu egzaminus labai padėjo saldainiai Mėta, gydytojai juos rekomenduoja vietoj raminamųjų.
Tris suvalgiau prieš egzaminą.  cool.gif
Iš pradžių dar truputį bijojau, o kai į mašiną atsisėdau visiškai nusiraminau, tas pats buvo ir per teorijos egzaminą - paspaudžiau PRADĖTI ir viską surašiau. thumb_yello.gif

Sveikinu 4u.gif Sveikinu 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Yptingai, kai rezultatai šitokie-viską iš pirmokart įveikei thumbup.gif
Reikės ir man Mėtos nusipirkt, niekad nebūčiau pagalvojus, kad padeda smile.gif Nors nepasakyčiau, kad aš labai jau bijau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkė @ 2007 04 23, 11:04)
Sveikinu tave, na ir šaunuolė. 4u.gif  Ir aš bandysiu registruotis jau rytoj, ar didelės kaži eilės?
Rūta19, sveikinimai dideliausi ir tau, teoriją įveikus  4u.gif

Oi ačiū, parašyk, kada vairavimą laikysi. Aš ketvirtadienį einu.
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2007 04 23, 12:35)
Sveikos,
na ir as pradejau lankyti kursus Kaune, "Mobiliuose zmonese" smile.gif Gal kas lankete ir man suteiksite informacijos apie vairavimo mokykla/:)

Nelankiau, bet mačiau mašinos visos ten senos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As ir truputi prie jusu jungiuosi. Teises as turiu, tik nevaziavau jau 7 metus ax.gif Tai dabar vel vazineju su instruktorium. Ryt bus 4 pravaziavimas... Sekasi neblogai, jau pradedu kelio zenklus pastebet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik va.... kur daugiau reikia pasisukinet, is vietos pajudet kazkaip sunkoka dar.... ir dar del aiskteles. jusu nuomone - moko aisktelese kad tik praslyst egza (esu girdejus, kad moko taip : susuki vaira, pavaziuojai kol pamatai ten kuoliuka, tada atsuki tiek kartu, tada vel pavaziuoji kol ten pamatai ta pagaliuka..... ir pan). o kaip po tokiu vaziavimu sekas pvz normaliose aikstelese? kur ne kuoliuku , nieko... galvoju ar verta moket pinigus uz aikstele, ar pvz vyro geriau prasyt kad pamokytu? kaip jus manot?
Papildyta:
QUOTE(Ugnia @ 2007 04 23, 15:02)
o kur butu galima pavazinet po aikstele jau be mokomosios masinos ir instruktoriaus o su sava? nes kiek zinau nelabai galima  g.gif  nes aikstele tai mano silpnoji vieta tad reik papildomai pasimokyt  unsure.gif

As vaziuoju i aikstele i Akademija, ten prie LZUU. ten niekas nesaugo, ji neuztverta ir neuzdaryta... buvau kelis kartus, tai buvo ir instruktoriai kiti atvaziave - niekas nieko nesake.... Nors man tologai ten vazinet, bet kitur ir as nzn kad leistu vazinet belekam..
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2007 04 24, 11:03)
Sveikos  4u.gif

As ir truputi prie jusu jungiuosi. Teises as turiu, tik nevaziavau jau 7 metus  ax.gif  Tai dabar vel vazineju su instruktorium. Ryt bus 4 pravaziavimas... Sekasi neblogai, jau pradedu kelio zenklus pastebet  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Tik va.... kur daugiau reikia pasisukinet, is vietos pajudet kazkaip sunkoka dar.... ir dar  del aiskteles. jusu nuomone - moko aisktelese kad tik praslyst egza (esu girdejus, kad moko taip : susuki vaira, pavaziuojai kol pamatai ten kuoliuka, tada atsuki tiek kartu, tada vel pavaziuoji kol ten pamatai ta pagaliuka..... ir pan). o kaip po tokiu vaziavimu sekas pvz normaliose aikstelese? kur ne kuoliuku , nieko...  galvoju ar verta moket pinigus uz aikstele, ar pvz vyro geriau prasyt kad pamokytu? kaip jus manot?
Papildyta:
As vaziuoju i aikstele i Akademija, ten prie LZUU.  ten niekas nesaugo, ji neuztverta ir neuzdaryta... buvau kelis kartus, tai buvo ir instruktoriai kiti atvaziave - niekas nieko nesake....  Nors man tologai ten vazinet, bet kitur ir as nzn kad leistu vazinet belekam..

Kadangi teises jau turi,tai manau ,kad neverta,nebent mašinos labai nejauti ir nesusigaudai kas kaip,nes kadangi,man tai toj aikštelėj sunkoka iš pradžių buvo,nes nesuprasdavau kur ten tą vairą sukt reikia.Dabar teliko įsimint,kiek kartų vaira susukt,į ką žiūrėt,ir atstumuose gaudytis doh.gif liko 3 važiavimai lotuliukas.gif neišmoksiu lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Šalnė 4u.gif bandysiu stengtis mirksiukas.gif
Ugnia, yra dar aikštelė Sauletekyje, tik kad mokėti reikia, 10lt/val. mastau.gif
Didžiausios sekmės prisijungusioms prie mūsų, tikiuosi greitai susitiksim keliuose thumbup.gif
Atsakyti
Vakar su MB vaziavom i aikstele pasivazinet. siaip butu gal neblogai jei ta musu masinyte nebutu kaip karve didele ir ilga. pastatyt pastatau - bet islipti visur tureciau per bagazine lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif dar kazkaip neiseina masinos galo jaus - priekiu isukus, o galui vietos nebelieka doh.gif

ir gerai kad kuoliukai ten, o jei masinos butu tai turbut +jaudulys ir niekur niekaip nepastatyciau.... nu net nzn.... as galvoju gal geriau gatvese gerai ismokti, o aistelej kaip nors savarankiskai g.gif

O kiek is tu 10 kartu vaziavimo yra kelyje ir kiek aikstelej?
Atsakyti
QUOTE(Kanareleee @ 2007 04 25, 09:06)
Vakar su MB vaziavom i aikstele pasivazinet. siaip butu gal neblogai jei ta musu masinyte nebutu kaip karve didele ir ilga. pastatyt pastatau - bet islipti visur tureciau per bagazine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  dar kazkaip neiseina masinos galo jaus - priekiu isukus, o galui vietos nebelieka  doh.gif 

ir gerai kad kuoliukai ten, o jei masinos butu tai turbut +jaudulys ir niekur niekaip nepastatyciau.... nu net nzn.... as galvoju gal geriau gatvese gerai ismokti, o aistelej kaip nors savarankiskai  g.gif 

O kiek is tu 10 kartu vaziavimo yra kelyje ir kiek aikstelej?

Na mes kiekvieną kartą su instruktorium važiuojam į aikštelę.Vieną arba du kartus padarau tuos pratimus ir važiuojam iš ten jau.
Atsakyti
Pagaliau sutvarkiau visus reikaliukus, turiu med. pažymą thumbup.gif rytoj eisiu tartis dėl vairavimo... clap.gif
Atsakyti

Dabar apsiziurejau, kad sito neturiu g.gif 3. Sveikatos žinių pažymėjimą, kad išklausėte pirmosios medicinos pagalbos nukentėjusiesiems suteikimo kursą;
doh.gif

kur ji gaut help.gif sestadieni jau egzui uzsirasiau, o dar pasirodo kazko ir neturiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti