QUOTE(Afrė @ 2009 09 03, 09:31)
Kai perskaičiau reikalavimus ir aš siaubingai juokiausi,bet suvokiau,kodėlgi ne, juk žmogus turi teisę reikalaut ko nori,o gal čia megztinis bus skirtas labai labai alergiškam žmogui

Taip kaip ir mes nuėjusios į batų parduotuvę teikiam avalynei reikalvimus: oda, padas guminis (ne kaučikinis

), aukštas kulniukas ar žemas ir t.t. Tai ir čia tokie reikalavimai. Manau,kad suras,kas numegs
Ne, tai kai kurie reikalavimai teisingai, nes minimas šuo ir pan. Tačiau kodėl netinka studentės

Ir dar taip pabrėžtinai. Juk kita studentė mezga taip, kad kitai moterai tenka pavydėti. Galėjo parašyti ir paprasčiau: tiesiog reikalinga profesionali mezgėja, galinti megzti visą dieną. Ir tada pridėti tam tikrus reikalavimus. Nes sutikit, kad megztukas nors ir gražus, bet nuobodus. Kažin ar kuri norėtų megzti ir megzti tą patį per patį
Bet , tiesą sakant, temukė ne apie tai

Čia vyriškų megztinukų namai. O vat mano vyrai atsisakė nešioti megztus rūbus. Tiek vyresnis sūnus, tiek MB. Likau tik aš ir mažylis. Vyrui - visi kanda, tiesiog ėste ėda, o sūnus nepanoro išsskirti iš klasės berniukų, nes, pasirodo, klasėje vienintelis nešioja megztus rankomis rūbus. Dabar paaugliai tik ir žiūri kur koks bliuzonas, džinsai ir kedai. Beje, pirmą kartą nusipirko per dvyliką metų kedus, visada buvo tik batai. Keičiasi tie vaikai ir tenka su tuo susitaikyti