Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(dovaite @ 2008 02 04, 20:56)
Na tada nežinau, lyg ir visi dokumentėliai smile.gif Mes tai tik kursų pažymėjimus davėm ir pasų duomenis, daugiau nieko kito neturėjom, tai dar reikės susirinkti, bet dar daug laiko mums smile.gif

na jei lieps poterius kalbėt, tai nusišausiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeete @ 2008 02 04, 21:10)
na jei lieps poterius kalbėt, tai nusišausiu...  doh.gif

Mums irgi sakė katekizmus paskaityti, bet jaučiu gal užteks Dievo įsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovaite @ 2008 02 04, 21:12)
Mums irgi sakė katekizmus paskaityti, bet jaučiu gal užteks Dievo įsakymų smile.gif

Na aš kai turėsiu lauko sakiau permesiu akimis tą katekizmą, kad paskui galėčiau ir savo brangiausiam pasakinėti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuliaa @ 2008 02 04, 14:21)
Taip Rudokas buvo fainas kunigelis, bet savotiskas, jis nemazai metu buvo Nemencines parapijos kunigas, tai vaksciodavo kaledot po namus ot juokingas jis toksai, bet jau viiiiska viiiska prisimindavo, ir zinodavo biggrin.gif  o apie Petro ir Povilo baznycia tai nezinau as maze ten 2005 m. krikstyjau, tai ka as zinau kunigas tai ne senas, bet jau ceremonija nuobodoka buvo, net nezinau, o vardo ir pavardes kunigo tai net nezinau  blush2.gif

o dar mergaites turiu klausima, mes ir katedroj tuokiames, bet va kaip buvom uzsirasyt, tai mus priieme ne Doveika, tai kazi kaip zinot kas mus tuoks? ar eit ir klaust? ne mes dar dokumentu nenunese ir anketu nepilde, bet data ir laikas jau pas juos uzrasyta, as noriu kad Doveika sutuoktu, kaip cia issiaiskinus kaip nors?

Labuks, na mes ir kai buvom uzsirasyt, mus prieme ne Doveika. Taciau, kai teikem visus duomenis, paprasem, kad jei bus galimybe, kad sutuoktu Doveika. smile.gif tai jie sita fakta pazymejo wink.gif Tai ir tu, kai nesi dokumentus, paminek tai smile.gif O kuria diena nusprendet tuoktiis? Ieskau nuotaku, kas tuoksis liepos 5, kad galetum susitarti del baznycios puosimo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate_k: 05 vasario 2008 - 08:07
Man labai grazi baznycia Jeruzaleje Vilniuje thumbup.gif Ir kunigas jaunas toks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emilialia @ 2008 02 05, 17:18)
Man labai grazi baznycia Jeruzaleje Vilniuje  thumbup.gif  Ir kunigas jaunas toks  blush2.gif

Mes ten tuoksimes thumbup.gif
Atsakyti
Mes nusprendem tuoktis Kacergines Sv.Onos koplytelej. Labai jau jauki, nedidele, grazioj vietoj pusyne. Planuojam kviest visus svecius i ceremonija, tai turetu buti pilna koplytele. Pakalbejom su kunigu, tai toks paprastas mielas zmogelis pasirode. Gal kam nors yra teke tuoktis Kacergineje, kokie ispudziai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 02 06, 11:17)
Mes ten tuoksimes  thumbup.gif

Sveikutes, Isiliejau i Jusu patarinejanciuju buri smile.gif Jeruzales baznycioje ir as planuoju tuoktis liepos 5 d., bet dar nebuvau pasikalbeti tai nezinau kuo baigsis. Jei jau Jus ten tuoksites tai gal pasakysi ko ten reikia girdejau toj baznycioj grieztesne tvarka g.gif
Atsakyti
klausykit, man vakar žmonės išaiškino, kad labai sugriežtintas tas tuokimasis ne savo parapijos bažnyčiose, nes buvau sugalvojusi visai kitame mieste, ale mane ataušino, kad niekas man taip lengvai neleis to padaryti...
kaip jūs tokius dalykus sutvarkėte, ar čia visos pagal savo ar būsimo vyro parapiją einat?
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 06, 13:40)
klausykit, man vakar žmonės išaiškino, kad labai sugriežtintas tas tuokimasis ne savo parapijos bažnyčiose, nes buvau sugalvojusi visai kitame mieste, ale mane ataušino, kad niekas man taip lengvai neleis to padaryti...
kaip jūs tokius dalykus sutvarkėte, ar čia visos pagal savo ar būsimo vyro parapiją einat?

Tai vat kad ne savo parapijoj ir eisim del to ir girdejau kad reikia lankyt pacioj baznycioj kazkokias paskaitas vos ne puse metu. Bet tiksliau pasakysiu kai nueisiu pasisneket su kunigu. Vis niekaip neprisiruosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 06, 13:40)

Nieko ten labai sugriežtinto rolleyes.gif Tiesiog jei tuokiesi ne savo parapijoj, reikia iš savo parapijos bažnyčios gauti tą vadinamą "laisvo stovio pažymą", t.y. kad esi netekėjusi.
Atsakyti
Aš irgi tuokiuosi ne savo bažnyčioje, kuri šiaip priklauso pagal gyvenama vietą. Ir jokių problemų neturėjau. Iš tos bažnyčios, kuri priklauso reikia leidimą pasiimti, kad leidžia tuoktis kitur. O visos kitos pažymos ir paskaitos kaip ir visur. Nieko daugiau papildomai nereikėjo. Laisvo stovio pažymą ėmiau iš tos bažnyčios, kurioje krikštytas. smile.gif
Atsakyti