Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(Gaudre7 @ 2008 05 22, 10:52)
ne, jokiu budu..tiesiog ta baznycia, man keista ir tiek  drinks_cheers.gif Jus asmenishkai buvote joje?

Taip, ten mano parapija. Sutinku, kad savo modernumu bažnyčia ir kartais apeigos labiau primena protestantų bažnyčią, tačiau Dievas juk yra visur. Aš mielai joje tuočiausi, tik teko ieškoti kompromiso su sužadėtiniu, nes jis iš kitos parapijos, tad pasirinkome trečią bažnyčią.

O kai viena potenciali fotografė paklausė kurioj bažnyčioj mus laimins ir pasakiau, kad Matulaičio. Ji tik susiraukė kaip senas raugintas agurkas: fuiiii, juk ten negražu, vaizdo nėra. Mane suėmė toks pyktis, kad tyčia norėjau rinktis Matulaičio bažnyčią. Juk tuokiamės ne dėl bažnyčios grožio ir fotografuoja jaunuosius, o ne šventųjų paveikslus ant sienos. Tiesiog bažnyčioje tuoktis dabar tapo labai madinga dėl gražios aplinkos ir pakylėtos ceremonijos. O aš einu tuoktis prieš Dievą ir man sienos, paveikslai, statulos visai nerūpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 22 gegužės 2008 - 11:57
QUOTE(Jolanccike @ 2008 05 21, 16:52)
laukti ko beliko tai supratau, bet is kokios knygutes ir koki scenariju?  biggrin.gif  Tu gal cia apie Sv. Rasta ir skaitinius?  smile.gif

Na ten man rods ne sventas rastas..smile.gif kunigas mums dave tokia nedidele kokiu, net nezinau, 30 psl. knygute, vadinasi atrodo "santuokos apeigynas", balta, isleista sv. Jonu baznycios..
ir sake is sio santuokos apeogyno, issirinkti, ka nori, kad kunigas skaitytu.. issirinkti, ka nori, kad skaitytu tavo trys skaitovai ir t.t. smile.gif
kolkasdar nepradejome rinktis... bet reiks kada prisesti pasiskaityneti... smile.gif nors musu skaitovai, tai iskart issirinko ka skaitys... ir dabar mokosi raiskiai kalbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagre @ 2008 05 23, 11:30)
Na ten man rods ne sventas rastas..smile.gif kunigas mums dave tokia nedidele kokiu, net nezinau, 30 psl. knygute, vadinasi atrodo "santuokos apeigynas", balta, isleista sv. Jonu baznycios..
ir sake is sio santuokos apeogyno, issirinkti, ka nori, kad kunigas skaitytu.. issirinkti, ka nori, kad skaitytu tavo trys skaitovai ir t.t. smile.gif
kolkasdar nepradejome rinktis... bet reiks kada prisesti pasiskaityneti... smile.gif nors musu skaitovai, tai iskart issirinko ka skaitys... ir dabar mokosi raiskiai kalbeti biggrin.gif

aa, dabar supratau smile.gif As vakar buvau susitarusi su zakristijonu, kad atvaziuosiu pazymos, bet jo nebuvo, buvo tik kunigas. Tai israse tokia kazkokia nelabai vykusia pazyma, nezinia, ar ji tiks kelioniu agenturai, tai jeigu netiks teks vel skambintis zakristijonui, su juo kazkaip labiau eina susikalbeti smile.gif

Labai idomu pasidare ka issirinkote i skaitovus? Ar tai labai artimi gimines (seses, broliai ir pan.) ar tiesiog draugai?
As net nezinojau, kad duos ir skaitovams skaityti, nes nieko neminejo dar g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudre7 @ 2008 05 22, 10:31)
Yra yra wink.gif ir dar nemažai

Papildyta:
O jus joje tuoksites??????????
As tai ten nieko grazaus nematau  verysad.gif  schmoll.gif

Taip mes ten tuokiames. ir tuokiames todel, kad ta baznycia tapo mums brangesne nei kitos, nes joje ir pakrikstyta buvau ir komunija ir sutvirtinimas... Plius labai daug dave tai, kad sita baznycia patiko mano vyro mamytei, kuri pries metus iskeliavo is sio pasaulio...
sutinko ten nieko grazaus nera, bet ten yra man brangus prisiminimai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2008 05 23, 18:27)
Taip mes ten tuokiames. ir tuokiames todel, kad ta baznycia tapo mums brangesne nei kitos, nes joje ir pakrikstyta buvau ir komunija ir sutvirtinimas... Plius labai daug dave tai, kad sita baznycia patiko mano vyro mamytei, kuri pries metus iskeliavo is sio pasaulio...
sutinko ten nieko grazaus nera, bet ten yra man brangus prisiminimai  unsure.gif

Kaip grazu ir miela bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
O gal kas tuokiasi rugsejo 6 d. Sv. Mykalojaus baznycioje? ax.gif
Atsakyti
O gal kas galite kokiu svieziu atsiliepimu apie Vytauto baznycia Kaune parasyti? ax.gif
Atsakyti
O kas ten per kursai jaunavedziu? Reikes eiti kaip i paskaitas, isklausyti ir viskas-gausi ta pazyma? Ar ten reik aktyviai dalyvauti,eiti prie lentos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Girdejau, kad paskui anketa kazkokia pildyti reikia,kaip testas g.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2008 05 24, 13:54)
O kas ten per kursai jaunavedziu? Reikes eiti kaip i paskaitas, isklausyti ir viskas-gausi ta pazyma? Ar ten reik aktyviai dalyvauti,eiti prie lentos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Girdejau, kad paskui anketa kazkokia pildyti reikia,kaip testas  g.gif

Prisirankiojote visokios informacijos, bet neteisingai sudėliojote akcentus. mirksiukas.gif

Kursus lankyti būtina, prie lentos ten nekviečia, galima tiesiog klausyti ir diskusijoje nedalyvauti. Bent jau mums jokio testo nebuvo. Anketos pildomos su kunigu. Ten surašo visus duomenis ir atsakymus į klausimus, susijusius su bažnytinės santuokos teisėtumu, pvz: ar suprantate, kad bažnytinė santuoka yra neišardoma, ar tuokiatės laisva valia, kiek laiko esate pažįstami ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 24 gegužės 2008 - 14:19
QUOTE(Samira @ 2008 05 24, 16:18)
Prisirankiojote visokios informacijos, bet neteisingai sudėliojote akcentus.  mirksiukas.gif

Kursus lankyti būtina, prie lentos ten nekviečia, galima tiesiog klausyti ir diskusijoje nedalyvauti. Bent jau mums jokio testo nebuvo. Anketos pildomos su kunigu. Ten surašo visus duomenis ir atsakymus į klausimus, susijusius su bažnytinės santuokos teisėtumu, pvz: ar suprantate, kad bažnytinė santuoka yra neišardoma, ar tuokiatės laisva valia, kiek laiko esate pažįstami ir t.t.

Taip taip samira visiskai teisi ir viska tiksliai paaiskino! mirksiukas.gif mes visa sita jau praejom, labai dziaugiuosi, nes vienu rupesteliu maziau ax.gif beje tie kursai mano nuomone labai neblogi, tikrai! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 18:16)
Taip taip samira visiskai teisi ir viska tiksliai paaiskino!  mirksiukas.gif  mes visa sita jau praejom, labai dziaugiuosi, nes vienu rupesteliu maziau  ax.gif  beje tie kursai mano nuomone labai neblogi, tikrai!  cool.gif

Aha smile.gif ir as girdejau jog daugumai labai patiko.
O viena mano drauge po kursu kai paklausiau kas ten buvo ir kaip,atsake "mokino kaip daryti vaikus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLIA33 @ 2008 05 24, 21:16)
Aha  smile.gif  ir as girdejau jog daugumai labai patiko.
O viena mano drauge po kursu kai paklausiau kas ten buvo ir kaip,atsake "mokino kaip daryti vaikus"  biggrin.gif

eLIA33 ten zinok visko buna! lotuliukas.gif visokiu temu, visokiu pasisakymu, komentaru ir juoku tongue.gif dar smagu,kad visi tokie na kaip bendraminciai sedi, tuo paciu tikslu susirinke ir siaip,bent jau Kaune tai labai daug poru susirenka, kursuose Vilniaus gatvej manau apie 100 zmoniu buna... bigsmile.gif
Atsakyti