Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

Merginos, gal kuri žinot, ar bažnyčioje visada groja vargonais, ar dėl to reikia tartis atskirai?
Kažkaip galvojau, kad tikrai groja, nes tyloje gi neina poros prie altoriaus... Bet draugė patikino, kad už muzika reikia tartis ir mokėt, tiksliau aukot, atskirai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2008 06 26, 20:11)
Merginos, gal kuri žinot, ar bažnyčioje visada groja vargonais, ar dėl to reikia tartis atskirai?
Kažkaip galvojau, kad tikrai groja, nes tyloje gi neina poros prie altoriaus... Bet draugė patikino, kad už muzika reikia tartis ir mokėt, tiksliau aukot, atskirai...  rolleyes.gif

teisingai drauge patikino. Paprastai kunigas su kuriuo tariates turi vargoniniko tel. ir reikia jam patiem pasiskambinti ir susitarti viska.
Atsakyti
o mes nieko nesitarem, net nesiule nieko, bet mums grojo nemokamai 4u.gif
buvo labai grazu ax.gif
Cia Pal. J. Matulaičio baznycioje Vilniuje.
Atsakyti
o gali ne vargonininkas grori?
nes mano draugai groja ir labai norėčiau, kad jie grotu?
Atsakyti
QUOTE(inch @ 2008 06 08, 21:54)
Labas! Gal kas tuokėtės ar ką žinote apie Vilniaus Šv. Kryžiaus Atradimo (Kalvarijų) bažnyčią? Pasidalinkite bet kokia turima informacija  4u.gif ačiū

As irgi ten tuoksiuosi 08-16. Mano sesuo pries 2 metus ten tuokiesi. O ka noretum suzinoti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi tuoksimes Kalvariju baznycioje 07.26d.
nujauciu, kad busime ta diena pirmutiniausi musu ceremonija 11.30 val. bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios tuokiasi LIEPOS 26D BERNARDINU BAZNYCIOJE!!

Ar planuojat ka del muzikos per ceremonija? Apskambinau Bernardinu lankstinuke siulomas vargonininkes, visos ta diena uzsiemusios doh.gif Negi teks tyloj zingsniuoti unsure.gif
Atsakyti
Aš Bernadinuose ta dieną. Bet kur ten zingsniuoti? Ta jų koplytėlė, kurioje tuokia, tokia maža g.gif
Atsakyti
QUOTE(More @ 2008 06 29, 09:35)
Aš Bernadinuose ta dieną. Bet kur ten zingsniuoti? Ta jų koplytėlė, kurioje tuokia, tokia maža g.gif

Na taip, ten vietos nedaug, bet, man rodos, vistiek kazkaip nejauku tyloj unsure.gif
Atsakyti
Na ne bus juk tokios visiškos spengiančios tylos juk mirksiukas.gif
Kunigas kažka pablevyzgos, jie ten tokie linksmuoliai smile.gif
Man kaip tik atrodo bus tokia jauki ceremonija be nereikalingos pompastikos
Atsakyti
QUOTE(More @ 2008 06 29, 09:45)
Na ne bus juk tokios visiškos spengiančios tylos juk mirksiukas.gif
Kunigas kažka pablevyzgos, jie ten tokie linksmuoliai smile.gif
Man kaip tik atrodo bus tokia jauki ceremonija be nereikalingos pompastikos

Gal ir tiesa 4u.gif
Atsakyti
Pamatyyyyyysi, viskas bus gražiai. Mes per daug jaudinamės planuodamos, o praktiškai paskui savaime kažkaip viskas susidėlioja thumbup.gif
Atsakyti