Na, žinot, ir aš įsiterpsiu, nes jau darosi graudu skaitant Karosiuko pasisakymus

Man taip pat pasirodė, kad po tuo pačiu nicku du asmenys, nes realiai galiu pasakyti Karasokiuk, kad tu skleidi dezinformaciją. Kad nebūčiau apšaukta ir išjuokta, norėčiau priminti, kad kai man buvo 11 sav., būtent tu man pasiūlei kreiptis pas V.Variakojienę, kuri dirba Trakų ligoninėje, išgyriai visus, sakydama, kad tai šauni vieta ir pan. O ką aš randu dabar, kai iki gimdymo man liko visiškas šnipštas

ogi purvinus tavo pasisakymus. Manyčiau, tamstai, reiktų apsispręsti, ar prieš ar už esi Trakus.
Atsakymo tavo nelaukiu, nereikia jokios tavo reakcijos į mano pasisakymą, paprasčiausiai aš šiuo atveju jaučiuosi tavęs apgauta, taip yra labai neetiška ir netaktiška iš tavo pusės.
Paprasčiausiai, kai žmogus ateini pasiskaityti nuomonių apie tau rūpimą įstaigą, kai iki gimdymo lieka tik kelios savaitės, kai šiuo atveju viskas yra nuspręsta ir pan., kai realiai turi ramiai laukti savo mažo žmogučio, randi tokius pasisakymus to žmogaus, kuris nėštumo pradžioje gyrė šią įstaigą, tai žinot... O kas svarbiausia, tokie pasisakymai sklinda praktiškai iš vieno Karosiuko ir dar su tokia ironija, na palaukit, jei jau ir jums tai bus tai galėsit save ir kaltint, man taip atrodo, kad tau turėtų būti gėda, pasakei kartą savo nuomonę, užtenka, gyvenk toliau, nes tai jau tampa visai nebejuokinga.
Atsiprašau kitų būsimų mamyčių, kad čia pratrūkau, paprasčiausiai atsibodo tylėt