Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko (-ų) išlaikymas (alimentai)

[quote=tirli-pirli,2009 01 29, 21:46]
Mūsų situacija panaši, tik neturim išvis jokio turto - nei buto, nei automobilio, bet šiaip ar taip šiuo metu esam bedarbiai, o vyras vis tiek turi mokėt po 400lt išlaikymą. ...

Na mano pačios exui priteisė mokėt po 400 lt, nors jis ir bedarbis g.gif . Man tik keistas jis bedarbis jau metai laiko (jaunas, tvirtas, su aukštuoju)....nuomojasi butą Vilniuje, idomu iš kokių pajamų ? Valgo, idomu iš ko? Važinėja kur nori po LT, tik nežinia kieno ta mašina ir kas kurą ipila ? lotuliukas.gif O vat vaikui mokėt- jis bedarbis...
Tik nepritaikykit mano žodžių sau, čia aš tik šiaip apie bedarbystę vyrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tirli-pirli @ 2009 01 29, 21:46)
Nemanau, kad kas nors galėtų priversti tėvą matytis su vaiku, jei pats to nenori...ir ar vaikui reikalingas toks tėvas, kuris per prievartą eis į pasimatymus  g.gif

O ka daryti kai vaikas ir tevas nori matytis, o vaiko motina zyzia kam tau tevas lotuliukas.gif Cia yra mano vyro situacija, bet jau vaikas nebemazas tai apsirengia pasako mociutei kur eina ir ateina pas teva, o motina paskui aggressive.gif tikra fool.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2009 02 01, 19:46)
O ka daryti kai vaikas ir tevas nori matytis, o vaiko motina zyzia kam tau tevas  lotuliukas.gif  Cia yra mano vyro situacija, bet jau vaikas nebemazas tai apsirengia pasako mociutei kur eina ir ateina pas teva, o motina paskui  aggressive.gif tikra  fool.gif

Pas mus tokia pati situacija. Tik motina dar baudžia vaikus su jais dvi dienas nesišnekėdama, kam jie pas tėvą buvo nuėję blink.gif
Ir nieko čia nepadarysi, jokios vaikų teisių tarnybos, teismai ar antstoliai neprivers motinos nustoti ėsti vaikus, dėl to, jog jie nori su tėvu matytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 02 vasario 2009 - 09:57
QUOTE(laumupė @ 2009 02 02, 10:56)
Pas mus  tokia pati situacija. Tik motina dar baudžia vaikus su jais dvi dienas nesišnekėdama, kam jie pas tėvą buvo nuėję  blink.gif
Ir nieko čia nepadarysi, jokios vaikų teisių tarnybos, teismai ar antstoliai neprivers motinos nustoti ėsti vaikus, dėl to, jog jie nori su tėvu matytis.

Mums tai vaiku teises truputi padejo po apsilankimo tuose namuose vaikas pradejo eiti pas psichologa del nuolat namuose esanciu mamos ir jos diedu nesamoniu tai dabar psihologe motinelei ragus aplauzo, kai kila didelis noras pamanipuliuoti tevu ir vaiku tai vaikas dabr labai pasikeites thumbup.gif atejus nebeverkia ir kai reikia namo eiti asaru nebera gerai tos vaiku teise ir mamoms kartais ragus aplauzo. Bet vaikas dabar tevo praso, kad nebeitu pas juos vaiku teises, nes motina ja isvadino skundike doh.gif . Bet man dabar nepatinka vienas is mamytes sugyventinio poelgiu kartais ivaro i jos kambari diedas nepasibeldes man tai nepatinka schmoll.gif ir LABAI
Kaskodel turiu tokia nuojauta kad viena diena vaikas pasakys '' tetuk as kraustausi pas tave''
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 02 vasario 2009 - 13:33
Norejau paklausti,ruososi skirtis su vyru.Mano vyras niekur ne dirba,is turto-as galvuoju teismas priteis man atiduoti dali pinigu,kurios vyras santuokos metu "tipo"mokejo bankui.Kiek as galesiu gauti alimentu?Ar galima bus prasyti,kad as negrazinciau tu pinigu ,o jie eitu,kaip alimentai?Aciu.
Atsakyti
Klausimelis pasikausciusioms alimentu tema blush2.gif 4u.gif

Kokia dabar yra priteisiamu minimali alimentu suma g.gif
Mano vaiko islaikymui yra skirta is ex- 125 lt, bet tai buvo 2004 metais. Tai mastau galimybe nors truputi padidint g.gif
Atsakyti
QUOTE(sasha_09 @ 2009 02 12, 16:29)
Klausimelis  pasikausciusioms alimentu tema  blush2.gif 4u.gif

Kokia dabar yra priteisiamu minimali alimentu suma  g.gif
Mano vaiko islaikymui yra skirta is ex- 125 lt, bet tai buvo 2004 metais. Tai mastau galimybe nors truputi padidint  g.gif

Tada buvo 125, dabar yra 130, maziausia suma.
Atsakyti
Klausimėlis pasikausčiusioms dar vienas rolleyes.gif

Situacija tokia: tėvas moka alimentus dviems vaikams(mokyklinio amžiaus) 500 lt (kiekvienam po 250)
dabartinė jo turtinė padėtis pasikeitusi (į gerąja pusę) - savo vardu turi sklypą, pasistatė namą, turi gerą mašiną ir aišku gerą darbą.(žinoma viskas iš paskolų) turi - žmoną ir dar du mažus vaikus su ja. tai viso keturi jo vaikai rolleyes.gif
bandžiau tai daryt taikos būdu, bet visad verkšlenimas ir dejavimas kad neturiu pinigų doh.gif doh.gif
Klausimėlis: kiek šansų yra pasididinti alimentus bent iki 400 lt kiekvienam vaikui (800 per abu ) unsure.gif

dekoju atsakiusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 02 12, 16:38)
Tada buvo 125, dabar yra 130, maziausia suma.

man nesenai bųvo teismas del alimentų padidinima,tai teiseja pasake kad minimal dabar 400lt g.gif ,ir cia labai mazai.as prasiaų 500lt.tiek ir priteise.
Atsakyti
QUOTE(Julite @ 2009 02 12, 18:43)
man nesenai bųvo teismas del alimentų padidinima,tai teiseja pasake kad minimal dabar 400lt g.gif ,ir cia labai mazai.as prasiaų 500lt.tiek ir priteise.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Julite,2009 02 12, 18:43]
[/quotte]

Taip,400 lt vienam vaikui visai realu,nes 1 MGL neatitinka siu dienu realiju.
Atsakyti
O gal kas zino koks dabar yra minimalus vaiko islaikymas (alimentai)?
As pries pora metu prisiteisiau 130 Lt. Tai nezinau kiek dabar prasyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilijana83: 13 vasario 2009 - 13:42