Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(wioletukas @ 2008 01 14, 22:57)
Sveikos  nestuke.gif ,

Peskaičius visą temelę tik dar labiau susipainiojau. Žinau, kad kiek žmonių tiek nuomonių. Bet vis tik gal ką žinot apie šiuos gydytojus dirbančius VRM poliklinikoj, o gal ir dar kur: K.Kalinauskis ir Gabrėnienė.

Labutis,

Eglė Gabrėninė labai maloni ir kruopšti. Tik patys geriausi atsiliepimai.
Atsakyti
vaikstau jau su antru nestumu ir tik privaciai, nes aptarnavimas patiko ir gydytoja liuks.Nors su pirmu nestumu norejau pataupyti seimos biudzeta ir nuejau i savo poliklinika taciau vos nepraradau vaiko. O buvo taip pirma per suma isreikalavom su vyru talona pas gyd, kad bent jau patvirtintu nestuma tai man pasiule ateiti registraturoje tik po 3 savaiciu (bet dave paskui tam paciam vakarui), per antra priemima pralaukiau prie kab duru 3 val talona turejau 7 val o prieme 10, o man dar i darbus paskyre ateiti po pusantro menesio, bet po keliu savaiciu kazka pajutau negero ir nuejau privaciai ir likau. Jau nekalbu apie poliklinikos ginekologes aptarnavima doh.gif man asmeniskai nepatiko. Bet cia kiekvienai moteriai rinktis asmeniskai
Atsakyti
pradzioj lankiausi poliklinikoj paturejau streso del eiliu, tai su vyru nusprendem kad eisiu privaciai, na nesigailiu, nes tyrimus greit padaro, informacijos lyg ir uztenka, ginekologas dar ir psichologas gyvenimishkai nuteikia biggrin.gif kiekviena karta prajuokina, iseinu geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
su paskutiniais vaiksciojau tiesiai i gimdymo namus ,tiesiai pas savo gydytoja,kuri ir gimdymus priimdavo...aisku reikia ir pamaloninti kartais ja,ir pinigeliu kazkiek iduot,bet prieziura ideali visais atvejais smile.gif
Atsakyti
Aš pasirinkau privačią kliniką, nes nepasitikiu poliklinikoje dirbančių ginekologių kompetencija. Buvau pas jas kelis kartus, bet savo nėštumo priežiūros joms tikrai nepatikėčiau schmoll.gif . Man patinka mano dabartinė ginekologė ir aptarnavimas klinikoje yra thumbup.gif Be to ten atlieka visus reikiamus tyrimus, o poliklinikoje tai nemanau, kad sulaukčiau visų reikiamų tyrimų.
Atsakyti
Sveikutės nestuke.gif

Nuspręndžiau nėštumo metu lankytis poliklinikoj, pas gyd. Gabrėnienę. Lyg ir atsiliepimai geri apie ją, o jai bus labai blogai ar galima bus pereiti privačiai?
Atsakyti
O kam lakstyti iš vienos įstaigos į kitą, arba nuo vieno gydytojo pas kitą? Juk šiais laikais yra galimybė lankytis vienoje įstaigoje, kurioje vykdoma specializuota nėščiųjų priežiūra pas iš anksto pasirinktą gydytoją ir vėliau jis priimama gimdymą. Tai labai didelis privalumas psichologine prasme, medikų ir aplinkos, tvarkos, darbo organizavimo pažinimo prasme ir medicinine prasme, juk medikas tikrai geriau įsigilina į buvusią ir esamą pacientės situaciją ir vėliau dar galima konsultuotis po gimdymo, ar planuojant sekantį nėštumą.
Atsakyti
4u.gif pradziai ejau privaciai,bet po to pagalvojau,kad uz kiekviena apsilankyma po 80 lt yra daugokai ax.gif ,tada pradejau lankytis poliklinikoje,ir visai likau patenkinta rolleyes.gif ,ir moket nereikejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 01 16, 17:38)
Aš pasirinkau privačią kliniką, nes nepasitikiu poliklinikoje dirbančių ginekologių kompetencija.

blink.gif Lankiausi paprastoje poliklinikoje pas gydytoją (V. Grušienė thumbup.gif ), kuri dar dirba ir privačiame medicinos centre ("Lornoje" Klaipėdoje). Manau, jų daug yra tokių, kurios dirba ir ten, ir ten, todėl atsiprašau, tačiau jūsų teiginys nelabai sąmoningas schmoll.gif
Atsakyti
As lankausi privacioje klinikoje, kadangi leidzia galimybes smile.gif
Bet nemanau, kad valstybineje istaigoje yra blogai. Tiesiog einant privaciai gali ateiti kada nori, visada priims nors trumpam vizitui, ypac jei esi pastovus klientas. Gali asmeniskai skambinti ir konsultuotis su ginekologe bet kuriuo paros metu, jei blogai jautiesi. Man tai labai svarbu.
Nors, kiek zinau ta pati mano ginekologe dirba ir valstybineje istaigoje. Nezinau, kokia ten tvarka, bet jos zinios del to tikrai neprastesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RVJ @ 2008 01 17, 11:54)
O kam lakstyti iš vienos įstaigos į kitą, arba nuo vieno gydytojo pas kitą? Juk šiais laikais yra galimybė lankytis vienoje įstaigoje, kurioje vykdoma specializuota nėščiųjų priežiūra pas iš anksto pasirinktą gydytoją ir vėliau jis priimama gimdymą. Tai labai didelis privalumas psichologine prasme, medikų ir aplinkos, tvarkos, darbo organizavimo pažinimo prasme ir medicinine prasme, juk medikas tikrai geriau įsigilina į buvusią ir esamą pacientės situaciją ir vėliau dar galima konsultuotis po gimdymo, ar planuojant sekantį nėštumą.

o kur cia vykdoma speciaizuota prieziura??? Kad is karto tas pats gydytojas ir priziuri ir poto gimdyma priima?? Siaip toks variantas manau butu pats geriausias. O cia gal paciuose gimdymo namuose???
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 10 24, 20:34)
As visada lankausi TIK privaciai pas ginekologe. Ir tik pas rekomenduota keletos geru zmoniu

Atsiprašau, kad įkišu čia savo trigrašį, bet gal ir man galėtumėt ką parekomenduoti blush2.gif Aš nesilaukiu, bet noriu nors vieną kartą nueiti pasitikrinti kad ir privačiai, nes į polikliniką tikrai neisiu dėl tokio vizito doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 25 sausio 2008 - 01:11