Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dar yra ir tas privalumas, kad bet kada gali paskambinti savo gydytojai, paklausti ar tas ar anas yra normalu. Sakė ir naktį galiu skambint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 03 03, 03:07)
Bet truputi ziauroka su kainom konsultaciniam centre. As irgi esu ejus i 1 apziura ten. O siaip nestumo metu lankausi privacioje klinikoje -apziuros kaina 50 lt, bet tai nepalyginsi kokia ta apziura ir kiek informacijos uz ta 8 litu skirtuma suteikia (uztrukdavau pas gydytoja 40 min-1 val. mazdaug, nuodugniai apziuredavo, paaiskindavo kas ir kaip, toniukus paklausydavo ir t.t.)...

Tiksliai, kur cia tokia klinika?
As tai uz apsilankyma, jei dar echo, tepinelis tai virs 200 sumoku.Bet tu apsilankymu tikrai ne 15, kokie 6 gal.Man emociskai geriau, net kai ir tiek kainuoja.Visada laukiu kada eisim i apziura, ir sirdute duoda paklausyti, ir vyras gali paziureti kai echo daro, aptarnavimas tikrai super, verta tiek moketi.I poliklinika tikrai nenoreciau...Kiek cia tu vaikuciu turesim, negaila blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Kai laukiausi pirmos lelytes tai lankiausi privaciai, nes poliklinika (bent jau mano) tikrai nekele pasitikejimo. Dabar laukiuosi antro leliuko, kai suzinojau apie tai, tai nusprendziau neiti i privacia, nes kaip zinia ten kainuoja nemazai, bet persirasiau i seimos klinika ir esu laaabai patenkinta! ten viskas panasiai kaip privacioje, bet nekainuioja tiek, visi tyrimai privalomi nescioms nemokami ir prieziura liux thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmu vaikuciu ejau valdiskai, paskui po gimdymo ir pati, ir vaikas turejom daug problemu.. Su antru nusprendziau eit privaciai. Cia savi pliusai, savi minusai.. Jei zinai tikrai gera gydytoja, kuriai tu rupi, tada galima eit ir privaciai, bet jei eini pas tokia, kuriai rupi tik savo kisene storiau papildyt, tai cia jau nera skirtumo ar valdiskai, ar privaciai. Nestumas i pabaiga, tai paskyrineja kas 4 dienas ir siaip gan daznai paskyrinejo, nors komplikaciju nebuvo ir tyrimai buvo geri. O man ir vaika reikia kazkam palikt ir galu gale kiekvienas vizitas kainuoja, viena karta atnesu slapima, uz 4 dienu echo, kur ta pacia diena buvo galima padaryt. Tiesa, tyrimu privaciai skyre daugiau, bet jei kas neramina galima eit valdiskai ir pasidaryt kokia echoskopija viena kart ir privaciai. Siaip viskas nuo gydytojo priklauso, ar tu jam rupi, ar pinigeliai...
Atsakyti
QUOTE(mliux @ 2010 03 04, 16:59)
Su pirmu vaikuciu ejau valdiskai, paskui po gimdymo ir pati, ir vaikas turejom daug problemu.. Su antru nusprendziau eit privaciai. Cia savi pliusai, savi minusai.. Jei zinai tikrai gera gydytoja, kuriai tu rupi, tada galima eit ir privaciai, bet jei eini pas tokia, kuriai rupi tik savo kisene storiau papildyt, tai cia jau nera skirtumo ar valdiskai, ar privaciai. Nestumas i pabaiga, tai paskyrineja kas 4 dienas ir siaip gan daznai paskyrinejo, nors komplikaciju nebuvo ir tyrimai buvo geri. O man ir vaika reikia kazkam palikt ir galu gale kiekvienas vizitas kainuoja, viena karta atnesu slapima, uz 4 dienu echo, kur ta pacia diena buvo galima padaryt. Tiesa, tyrimu privaciai skyre daugiau, bet jei kas neramina galima eit valdiskai ir pasidaryt kokia echoskopija viena kart ir  privaciai. Siaip viskas nuo gydytojo priklauso, ar tu jam rupi, ar pinigeliai...

Tuomet reikejo keisti gydytoja...neiciau pas tokia.Cia jau izuliai "uzdarbiauja"jei viskas gerai, tai kam tiek vizitu?
Slapima nesdavau tik kai ateinu pas gydytoja, jei kazkokio tyrimo reik, paklausia ar nera problemos su pinigeliais ir t.t.
Atsakyti
Mano gydytoja atvirkščiai, vis siūlo tyrimus atlikti poliklinikoj, sako kas pigiau, net pasako kad kitoj klinikoj ta ir ta paslauga pigesnė. Bloga darbuotoja lotuliukas.gif bet gera gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zole @ 2010 03 03, 09:35)
Na nezinau kokioj privacioj istaigoj kainuoja 50 litu...konsultacija taip, bet  kur visi tyrimai?

Konsultacija+apziura ant ginekologines kedes+toniukai. Taip, jeigu reikia daryti kraujo tyrimus, echoskopija, tai kaina pakyla. Bet tame konsultaciniame VGN centre uz 40 litu man padare lygiai ta pati - tik apziurejo ant kedes ir pasake, kad viskas normaliai...
Atsakyti
QUOTE(Dizaster @ 2010 03 05, 16:05)
Konsultacija+apziura ant ginekologines kedes+toniukai. Taip, jeigu reikia daryti kraujo tyrimus, echoskopija, tai kaina pakyla. Bet tame konsultaciniame VGN centre uz 40 litu man padare lygiai ta pati - tik apziurejo ant kedes ir pasake, kad viskas normaliai...

Na as lankiausi ten visa nestuma, tai kiekviena karta ateidama atsinesdavau slapimo tyrima darydavo, apziura, toniukai, jei reikia tepinelis, visi kraujo tyrimai kiek reikejo, echoskopijos kiek reikejo, man dar leido ta globulina ar kaip jis rolleyes.gif del rezus minus...tai viskas uz ta pati 40 litu mokesti. 4u.gif
Atsakyti
as uz privacia, nes turiu gydytoja kuris geriausiai zino visa situacija ir nenoreciau jokio kito, kuris tik pradetu susipazinti su manimi smile.gif turejau operacija, mane priziurejo,tai dabar laukiuosi..i menesi keli simtai litu tyrimams nera problema, todel neiciau i poliklinika..
nestuvo atveju manau svarbiausiai gydytyojas..jei geras -gali eiti ir i poliklinika..
Atsakyti
Teisingai, jei poliklinikoj dirbtu tokia gydytoja kaip kad pas kuria as einu, tai tikrai ir i poliklinika eiciau.Tik deja nezinau dar geros gydytojos, kuri ne siaip ant greicio del formulumo apziuri ir viskas.Bet ko paklausus kaip i durnele paziuri, burbedama "pagalvoja"o po to pasako ka ir taip bobute gali pasakyti doh.gif ...Internete ir mamyciu puslapiuose daugiau informacijos. ax.gif tokia tai patirtis siai dienai.
Atsakyti
Sveikutės, noriu ir aš karčia patirtimi pasidalinti.
Nesureikšminau niekada, privati ar valdiška gydymo įstaiga. Visada lankiausi poliklinikoje, ir buvau patenkinta savo gydytoja, bet reikia paminėti, kad ir problemų jokių niekada neturėjau. Profilaktinę apžiūrą kaip priklauso kartą per 6 mėn. ji atlikdavo, o va neseniai pastojau. Nemačiau reikalo mokėti pinigų privačiai gyd., nes visai pasitikėjau saviške poliklinikoje. Ir ką, finalas toks, kad nėštumą ji man patvirtino 8 sav., kitas apsilankymas buvo 11 sav., nei vienos echo, abiejų apsilankymų metu buvau užtikrinta, kad nėštumas kuo gražiausias, o 12 sav. abrazija dėl nesivystančio nėštumo, ir nesivysto jis nuo 5 sav. Gyd. linguoja galva ir guodžia - nėštumas nedidelis, tiek to. Gerai po ranka nieko neturėjau. Tai buvo paskutinis atvejis, kai lankiausi poliklinikoje, kitus nėštumus planuojant viską patikėsiu tik privačiai klinikai. Tą ir noriu pasakyti, kad kieno nėštumas nekomplikuotas ir viskas ok, nėra problemų, matyt ir visai pas gyd. neidama puikiausiai išnešiotų vaikelį ir sėkmingai pagimdytų, o kam prireikia pagalbos ir šiek tiek daugiau dėmesio, tikrai nesitikėkite to gauti poliklinikoje, nebent ten dirba ypatinga gyd., kokių turbūt mažai belikę.
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 09, 15:48)
Sveikutės, noriu ir aš karčia patirtimi pasidalinti.
Nesureikšminau niekada, privati ar valdiška gydymo įstaiga. Visada lankiausi poliklinikoje, ir buvau patenkinta savo gydytoja, bet reikia paminėti, kad ir problemų jokių niekada neturėjau. Profilaktinę apžiūrą kaip priklauso kartą per 6 mėn. ji atlikdavo, o va neseniai pastojau. Nemačiau reikalo mokėti pinigų privačiai gyd., nes visai pasitikėjau saviške poliklinikoje. Ir ką, finalas toks, kad nėštumą ji man patvirtino 8 sav., kitas apsilankymas buvo 11 sav., nei vienos echo, abiejų apsilankymų metu buvau užtikrinta, kad nėštumas kuo gražiausias, o 12 sav. abrazija dėl nesivystančio nėštumo, ir nesivysto jis nuo 5 sav. Gyd. linguoja galva ir guodžia - nėštumas nedidelis, tiek to. Gerai po ranka nieko neturėjau. Tai buvo paskutinis atvejis, kai lankiausi poliklinikoje, kitus nėštumus planuojant viską patikėsiu tik privačiai klinikai. Tą ir noriu pasakyti, kad kieno nėštumas nekomplikuotas ir viskas ok, nėra problemų, matyt ir visai pas gyd. neidama puikiausiai išnešiotų vaikelį ir sėkmingai pagimdytų, o kam prireikia pagalbos ir šiek tiek daugiau dėmesio, tikrai nesitikėkite to gauti poliklinikoje, nebent ten dirba ypatinga gyd., kokių turbūt mažai belikę.

kaip be echo galima nustatyti nestuma g.gif doh.gif pirmiausia ji turejo echo daryti.
Atsakyti