Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pirma nestuma lankiausi poliklinikoje.kadangi nestumas buvo ganetinai sklandus,ypatingu nepatogumu nebuvo,isskyrus tai,jog diena pries tai reikejo eiti i bendra poliklinika,kuri buvo kitur,atiduoti analizu,o kt.diena jau i ginekologini doh.gif Daznai teko matyti perkraiptus veidus doh.gif

Si nestuma pradejau lankytis konsultaciniame centre,VGN.Apsilankymas kainuoja 42Lt su cnt.Tikrai yra didelis skirtumas,ypac kaip personalas elgiasi,visada paklaus kaip kas,maloniai nusisypsos,ir svarbiausiai visus tyrimus atlieka vienoj vietoj thumbup.gif
O gyd.tikrai labai kompetetinga.Kol kas esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Lankausi poliklinikoje ,kaip ir viskas gerai.Aisku aplinka ne ta kaip privaciai nuejus.O kas liecia gyd ir ju sypsenas tai manau nuejus i apziura ir nusinesus jau bent puse jusu sumos( ka mokate privaciai )tai ne taip ant ranku nesios.Kas liecia skambinti galiu bet kada,poliklinikoje gyd irgi duoda mobilu nr ir sako skambink jei kils klausimu.Buvau jau 2kartus ir abu kartus ziurejo echo ir gavau nuotraukytes.Kas liecia tyrimus tai taip,kai kuriuos teko darytis mokamus,bet dauguma nemokami.Gerbiu kiekvieno pasirinkima ir nieko neturiu pries privacias klinikas.Taip ,jie turi geresne aparatura.Jei kiltu kokiu nesklandumu tai tada turbut kreipciausi i ligonine kokia.O gimdant susitarus su gyd irgi busi maloniai priziuretas.Taip kad kiekvieno teise rinktis ir zmoniu skirtingi poreikiai.
Atsakyti
Lankausi privaciai, nes nusivyliau valdiskomis gydytojomis (net ne dviem), geriau sumokesiu 50 Lt uz konsultacija-tepineli, nei daug daugiau kartu vaiksciosiu pas nieko neismanancia-nesistengiancia poliklinikos gydytoja ir vaistams del tos pacios problemoms isleisiu daug daugiau nervu ir pinigu. Patikrinta! Dziaugiuosi, kad pavyksta susirasti poliklinikoje netingincia dirbti gine, tikrai dziaugiuosi!
Atsakyti
Mano sesuo lanke privacia klinika, kur buvo pilnai priziureta ir gavo pakankamai demesio sau ir busimam vaikeliui. Kai as pastojau, tai vaikstau pas ta pacia gine kaip ir sesuo. Ir esu labai patenkinta, manau tai kainuoja tu pinigu kuriuos tenka atiduoti.. Bet esu rami del savo ir vaiko sveikatos. O drauge lanke poliklinika ir tai ja ten aprekdavo, tai echo nepadarydavo, vien ka jai dare tai pirsta ismatuodavo, ar netynsta... Ji nebuvo labai patenkinta...
Atsakyti
Mano gydytoja dirba privaciai ir poliklinikoje. Kai pirma karta pas ja apsilankiau, paklausiau, kur geriau pas ja lankytis - vaikscioti i poliklinika ar eiti privaciai. Zinot kokia reakcija jos buvo? Sako, ar neturi kur pinigu deti? Negi as tave kitaip apziuresiu? Ar nori uz viska moketi (krauja, slapima ir t.t), kai viskas priklauso nemokamai lankantis poliklinikoje. Va cia tai gydytoja thumbup.gif . Tik echoskopija sunte darytis privaciai, nes ten neva dirba geresnes echoskopuotojos. Beje, uz echo reikejo moketi, nors pagal ministro isakyma su siuntimu yra nemokama, o paskui dalinis mokejimas (bet eilini kata atsiranda 2 eiles (apie kurias suzinai, kai pirma karta ateini), neva skubi (uz pinigus) ir neskubi (cia jau kada bus laiko). Tai va, atejus privaciai darytis echo, registratore surauktu snukiu, laukti eilej tekdavo ir pan.
Atsakyti
as irgi lankausi privaciai,tai bent zinau,kad visur ir visda be jokiu eiliu nueisiu,atsakymai iskart vietoj thumbup.gif man taip labiau patinka,nei poliklinikoj stumdytis 4u.gif
Atsakyti
lankausi poliklinikoje ir esu patenkinta, tikrai gydytoja labai maloni, skiria daug demesio, tiek kad echoskopo tenka eit i kita vieta, bet nzn jei eiciau privaciau ka ji stebuklingiau padarytu...
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2010 05 26, 13:10)
lankausi poliklinikoje ir esu patenkinta, tikrai gydytoja labai maloni, skiria daug demesio, tiek kad echoskopo tenka eit i kita vieta, bet nzn jei eiciau privaciau ka ji stebuklingiau padarytu...

viskas priklauso nuo gydytojo... istiesu... juk visi mes esame skirtingi, tai gydytojai taip pat ax.gif
Atsakyti
Lankomes privaciai. Esam tikrai labai patenkinti. Ir vyras patenkintas nes zino, kad viskas gerai, kad ne stresuoju eidama pas gydytoja (nes poliklinikoj kai buvau pora kartu, tai siaubas smile.gif Ir pinigai tikrai ne dideli, uz pakartotini apsilankinima su echo sumokejome 65 lt smile.gif Tyrimus jei yra noro galima poliklinikoje nemokamai pasidaryt, o galima ir tenai is karto smile.gif
Atsakyti
Lankausi pas privacia gydytoja, nes neturiu laiko laukti eilese, noriu malonaus aptarnavimo ir malonios aplinkos.
Gimdyti irgi noreciau privaciai. Kadangi planuoju gimdyti su epiduru, tai labai tikiuosi, kad nebusiu nualpus is skausmo ir vis dar matysiu, kur esu ax.gif Be to, visiskai nenoreciau po gimdymo eiti i dusus kazkur koridoriaus gale, negaleti uzsirakinti WC duru, guleti kartu su kitom iskankintom moteriskem, o ne buti tik su vaikeliu ir vyru, buti iskoliota gydytoju, nervintis, ar daviau pakankamai gera kysi ir t.t. (bent toki vaizdeli susidariau skaitydama SM apie valstybines ligonines).
Zinoma, ziauriai brangu tas privatus gimdymas..Bet geriau pasitaupysiu ir ta procesa, kurio ir taip labai bijau, pasidarysiu kuo malonesni...

dar noriu pasakyti, kad kaip bebutu keista, tie "privatininkai" visiskai nebando islupti paskutinius pinigus: nekisa savo vitaminu (sako rinkis tuos, kurie pigiausi, svarbu kad butu tokiu ir tokiu medziagu), papasakoja apie visus tyrimus, bet apie kai kuriuos tiesiai sviesiai pasako, kad nebutina, bet tiesiog siaip paciai smagu pamatyti vaikeli 4D formate ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 28 gegužės 2010 - 08:49
Nemanau, kad yra skirtumas privačiai ar ne - svarbiausia daktaro kompetetingumas.
Gal kuri galėtumėte rekomenduoti profesionalų nestuke.gif gydytoją Kaune, kuris/-i nepražiopsotų svarbių niuansų, nes man tai itin aktualu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as lankausi ir pas valdiska, ir pas privacia gines. jau kelis kartus teko isitikinti, kad valdiska gine taip nesigilina kaip privati. poliklinikoj kartoji kartoji kelis kartus, kad tau taip ir taip, palinksi galva ir viskas siuncia kur nors toliau. pas privacia nuejus visad nusiraminu, nes apziuri tikrai atidziai, viska skiria pagal tave, viska aiskiai isdesto.

ta pati privati dirba ir valdiskoj ligoninej, ir tikrai tikiu, kad ten ji dirba taip pat gerai kaip ir privaciai. taip kad is esmes viskas priklauso nuo gydytojo...
Atsakyti