QUOTE(gabute @ 2006 04 05, 13:42)
Na panasu, kad as tai pereisiu privaciai. Nuejau i savo poliklinika paskirtu laiku, savo echoskopas neveikia ir nezinia kada veiks, tai sakau gydytojai gal galite tyrimu rezultatus pasakyti (mes taremes, kad ji man po echo pasakys), o ji cia man siandien pirmines apziuros diena(ir idomu ka echoskopavimo diena ji veikia jeigu echoskopas neveikia

) , siaip ne taip islemeno, po to pasiprasiau pasisveriama, spaudima ismatuojama ir dar pati paprasiau, kad jau ir laikas butu slapima su krauju priduoti....Na apie informacijos suteikima tai is vis nekalbu

Kai po antro vizito paklausiau gal foli gerti reikia(na as nescia pirma karta tai nezinau daugelio dalyku

), ji pralekdama - taip gerkite

, nuejau i vaistine pasiprasiau sako, o kiek mg duoti, o is kur man zinoti

na ir taip toliau....
O kadangi aparatas sugedes tai uzsirasiau i privacia klinika "MaxMEda"pas Zaneta Kasilovskiene apie aptarnavimo lygi nera ka kalbeti, o ir kolege isgyre ja, ji su savo antruoju pas ja lankesi ir i gimdyma ji vaziavo, sako jei ir nebutumei pati sugalvojusi ten eiti, buciau rekomendavusi. Tai manau, akd eisiu pas ja privaciai ir toliau
Jei ne paslaptis,kokioj poliklinikoj tokie fintai daros?
Nu aš visad anksčiau galvojau,kad kai jau pastosiu,tai lankysiuos tik privačiai,bet va,pastojau ir sėkmingai jau kiek laiko lankaus centro poliklinikoj deagnostikos cenrtre.Gydytoja superinė,kaskar viską paaiškina,pataria kas ir kaip geriau.Išklauso visus mano klausimus ir nuogastavimus,nuramina.Akušerė pastoviai maloniai elgias,kaskart pasveria,surašo visus tyrimus(juos duoda kasakrt,kad pasidaryčiau prieš sekantį vizitą),paklausia kada man patogiau sekantį kartą ateiti,vis sako užrašysiu kiek vėliau,kad galėtum daugiau pamiegoti.. Nu nežinau.. Jaučiuos ten lyg vaikščiodama privačiai.Tik gal privačiai žmonių mažiau šiek tiek būtų.
Bet jau greit pradėsiu lankytis ir pas dar vieną gydytoją privačiai,t.y.į gimdymo namus,kur gimdysiu ir pas gyd.kuri priims gimdymą.
Dėl echo.. Aparatūra super,viskas super aiškiai matės,ir nuotraukas padarė.. Ir labai maloniai su mumis elgės,papasakojo viską kas ir kaip ten... Tik kadangi poliklinikose daro echo retai,todėl dar papildomai nueisim į privatų kabinetą pasidaryt.