Įkraunama...
Įkraunama...

VU KHF studentės - II dalis

QUOTE(Glory @ 2009 06 16, 21:20)
Gal kas galetu atsakyti i mano klausima?  smile.gif

Kad jau uzsiimu visu mamyciu ir studenciu konsultavimu, parasyk man laiskiuka greta.paskeviciute@vukhf.lt - pabandysiu tau nukopijuot busima Lietuviu filologijos ir reklamos programa. O procentelius tada galesi pati susiskaiciuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 06 16, 13:55)
Galima, bet tik su keliom salygom - svarbiausia is ju, kad pas norima vadova butu laisvu vietu. Visais klausimais kreiptis i mane. O ka i ka norim keisti ir del kokiu priezasciu?

as prisirasius pas Zvirdauska, bet niekaip nepriprasau jo nuo balandzio galo, kad paziuretu mano magistrinio, tai net praradau vilti smile.gif
talpinsiu i duomenu baze toki, koks yra.. kaip sakant, pasikliausiu savo jegom smile.gif

as manau, kad jam neidomi mano tema, nes jis pedagogas, o pas mane marketingo sritis, noreciau, kad darbo vadovas marketingo arba bent verslo sriti ismanytu. Praeita semestra teko su Bartkum susidurti, man pasirode, kad jis geras ideju generatorius smile.gif))
Bet speju, pas ji bus limitas pilnai isnaudotas smile.gif Galiu ryt i katedra uzeiti ryte, kaip tik busiu universitete.
Atsakyti
labukas 4u.gif

įdomu būtų sužinoti kiek čia mūsų tokių bus? 4u.gif
Atsakyti
Turbūt, kad dvi bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
na gerai kad bent jau ne viena aš čia tokia biggrin.gif lauksim gal pasirodys daugiau ax.gif
Atsakyti
Kur įstojai? ax.gif
Atsakyti
ekonomika, o tu? 4u.gif
Atsakyti
Anglų-rusų kalbas smile.gif
Atsakyti
na bet vis tiek susitiksim rudeni, ne toks jau tas univeras didelis biggrin.gif
Atsakyti
Aha, susimojuosim biggrin.gif Ekonomų vis tiek daugiau, maniškių šiemet ~20 priėmė, kaip mokykloj beveik hihihi.gif
Atsakyti
na mūsų kiek žinau bus dvi grupės smile.gif
Atsakyti
Oj, tai dar normaliai bigsmile.gif O iš kur esi?
Atsakyti