QUOTE(xxsxx @ 2009 07 31, 09:52)
Klisti.....
Net neakivaizdininkai ten zagsi.....
Siaip paciomis studijomis esu patenkinta
Net neakivaizdininkai ten zagsi.....
Siaip paciomis studijomis esu patenkinta
na mano kelios pažįstamos dabar ten mokosi tai sakė reikalavimai griežti bet palyginus nėra sunku, aš pati kai galvojau kur stoti tai klausinėjausi daug pačių studentų apie VU vilniuj ir kaune tai nera ką lygint...
QUOTE(Boneka @ 2009 07 31, 18:53)
bandyk rašyti a.ž.
jum irgi vis dar nepatvirtinti duomenys dėl LSP ar čia tik man?
[quote=xxsxx,2009 07 30, 15:38]kaip cia pasakius....
Nenoriu jusu gasdinti.......
Pirmame kurse susitiksite doc. dr. Girdzijauska su jo aukstaja matematika... 2 semestrai.....
Uzuojauta........ Nebent gerai suprantate matematika....
Taip jei tik galesite rinktis - nesirinkite G. Garsvos "Kompiuterines komunikacijos" dalyko... Sita dalyka galima paibudinti tik vienu zodziu - ZIAURU!!! O toliau -
Jei gerai pamenu, tai reikia padaryti 14 laboratoriu darbu ir parasyti dar ir savarankiska darba.... O egzas toks, kad net nezinai nuo ko pradeti mokintis.... Nerealu...
Labas rytas,
LABAI LABAI pasenusios zinios... Aukstaja matematika jau seniai nebe Girdzijauskas desto, Kompiuterines komunikacijos liko tik kelioms studiju programoms (toli grazu ne visiems)...
Pirmakursiams linkiu optimizmo - nieko ten tokio baisaus nera
Pirmame kurse susitiksite doc. dr. Girdzijauska su jo aukstaja matematika... 2 semestrai.....
Uzuojauta........ Nebent gerai suprantate matematika....
Taip jei tik galesite rinktis - nesirinkite G. Garsvos "Kompiuterines komunikacijos" dalyko... Sita dalyka galima paibudinti tik vienu zodziu - ZIAURU!!! O toliau -
Labas rytas,
LABAI LABAI pasenusios zinios... Aukstaja matematika jau seniai nebe Girdzijauskas desto, Kompiuterines komunikacijos liko tik kelioms studiju programoms (toli grazu ne visiems)...
QUOTE(gretusiu @ 2009 08 03, 11:10)
Labas rytas,
va va, užtai ir galvoju kodėl taip skiriasi senbuvių pasakojimai, kiek teko bendrauti su tais kurie ten studijuoja tai visi labai patenkinti, yra tik vienas kitas nemalonus dėstytojas
QUOTE(Metaxa @ 2009 08 03, 11:52)
va va, užtai ir galvoju kodėl taip skiriasi senbuvių pasakojimai, kiek teko bendrauti su tais kurie ten studijuoja tai visi labai patenkinti, yra tik vienas kitas nemalonus dėstytojas 
as nesakau, kad nesu patenkinta studijomis....
Tik sakau, kad mokintis nera lengva....
QUOTE(xxsxx @ 2009 08 03, 12:36)
as nesakau, kad nesu patenkinta studijomis....

mokintis net ir kolegijose ne visur lengva
QUOTE(gretusiu @ 2009 08 03, 11:10)
Labas rytas,
O tai čia kuom, mes pokolegininkai, nusikaltom, kad mum šimet būtent aukštąją matematiką Girdzijauskas dėstė, o kitam semestre bus Garsva?
QUOTE(Cashmere @ 2009 08 03, 15:06)
O tai čia kuom, mes pokolegininkai, nusikaltom, kad mum šimet būtent aukštąją matematiką Girdzijauskas dėstė, o kitam semestre bus Garsva?
Profesorius Girdzijauskas, buves Fakulteto Dekanas, buvo vienas is tu, kurie man ir docentui Bartkui teike didziausia pagalba, Vilniuj "prastumiant" pokoleginiu studiju programa... Ir Aukstaja matematika jis desto tik pokoleginiams studentams