Įkraunama...
Įkraunama...

VU KHF studentės - II dalis

QUOTE(zhmonija @ 2007 06 09, 01:13)
Aciu  mirksiukas.gif visoms ta diena isaus  mirksiukas.gif
Nuo kitu metu lyg galvoja panaikint PVF ir DVF mokestis bus 1000 lt/semestrui  doh.gif

O kada tas nuo kitu metu? Nuo 2008 pavasario semestro ar rudens? Tai dvigubai kainuos g.gif
Atsakyti
Cia dar tik kalbu lygyje girdejau..kaip vyrisuybe priims nutarima, taip ir bus. neseniai lyg delfyje skaiciau straipsni ta tema (kad ketinama panaikint PVF vietas).
Atsakyti
Na va prasom - aukstojo mokslo sistemos pertvarkos aptarimas
http://www.delfi.lt/...php?id=13474678

kazkaip dziaugsmas, kad jau baigiau auga pas mane tokiu pasiskaicius
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 06 09, 10:13)
Ta ir studijuoju, apie ka galiu papasakot smile.gif

Manau kiekvienas zmogus is studiju pasiima butent tiek, kiek jam paciam to reikia/norisi, todel negalima taip subjektyviai teigti, kad vu khf ruosia nei kulturos zinovus nei vadybininkus. Studiju programa,esant norui, prieinama kiekvienam, tad jau stojant reiketu apsispresti ko nori is specialybes, nes prikibti, kaip zinia, visuomet atsiras prie ko ir visai nesvarbu koks butu universitetas ar studiju programa
Atsakyti
Tai ka Tu studijuoji, kad esi tokios nuomones?
Kulturos vadybos programoje daug bereikalingu dalyku, pvz, visokie sociolektai, dialektai.. daugumos dayku pavadinimai gal ir skamba intriguojamai, idomiai (ypac zmogui ka tik vidurine pabaigusiam), taciau isdestomi sausai. Kad ir J.Cerneviciutes anksciau destytas (dabar gerbiamoji isejo is VUKHF) dalykas kulturos studijos: gestas. Ko tiketis is pavadinimo? Taigi visa semestra kalem traktatus apie rumu paprocius bei ypac pagerbtas buvo baletas. Argi mums turetu but idomi kiekviena smulkmena susijusi su sokeju puantais?
Diplomus tai isduos "vadybos ir verslo administravimo bakalauras", o vadybiniu dalyku labai mazai. Verslo katedros destytojai kraipo galvas doh.gif
Kitais metais lyg zada i programa ideti nauju dalyku, bet kazin ar bus ten jie kuo geresni. Kokie vadybininkai, jei kitiems metams net negales niekas is vadybos katedros vadovaut bakalauro baigiamiesiems darbams?
Galima sakyt, kad daug kas nuo paties studento priklauso..taip, tiesa, bet tada reikia verstis per galva siekiant to, kad kitu studiju programu studentams yra savaime prieinama ir suprantama - savo dalyko suvokimo iki galo.

O del isankstinio supratimo, ko tiketis is specialybes, tai reiketu turbut kiekvieno dalyko sandus susirinkti.. deja, jie paruosiami tik pries pat mokslo metus.
Atsakyti
verysad.gif oj, koks siaubingas straipsnis unsure.gif tikiuosi, pavyks istoti siemet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pieva_geleta @ 2007 06 11, 13:15)
verysad.gif oj, koks siaubingas straipsnis  unsure.gif tikiuosi, pavyks istoti siemet  ax.gif

Ir as tikiuosi, bet vistiek nuo 2008 rugsejo reikes moket daug unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot, kiek vakariniai uz moksla moka? g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

gal kuri jusu turi sociologijos konspektus 1 kursui (studijuoju ekonomika). atsilyginciau 4u.gif
Atsakyti
tai teks imt paskola smile.gif

kazka viena ausim girdejau, kad su sita reforma atseit kiekvienas gales imt paskola mokslams, kuria tik pradejus dirbt reiks atidavinet.

na, cia labai pletku lygis, nes pati dar nesigilinau ir info neieskojau.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, labai reikia jusu pagalbos...
kas ka girdejot apie marketingo magistra? ar yra kirviu? koks konkursas? kaip apskritai pati kokybe? nes as nesimokius VU KHF...
o pacia Simanaviciene, katedros vedeja, jau truputuka zinau, man ji jau pensijai tinkama...
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2007 06 12, 19:04)
Merginos, labai reikia jusu pagalbos...
kas ka girdejot apie marketingo magistra? ar yra kirviu? koks konkursas? kaip apskritai pati kokybe? nes as nesimokius VU KHF...
o pacia Simanaviciene, katedros vedeja, jau truputuka zinau, man ji jau pensijai tinkama...

sveikutė mirksiukas.gif

aš pati ką tik baigiau magistrą šiame univere, tik ne marketingą, o verslo vadybą, na bijoti kirvių ten nėra ir ko, tik šiaip paskaitas tai teko visiems tvarkingai lankyti, nes dėst.į tai atsižvelgia,aišku jiems visiškai nesvarbu dirbi tu ar, turi šeimą ar ne, tavo bėdos, tai tiesą pasakius užknisdavo toks požiūris, ir šiaip tokios bendros tvarkos trūksta tenais, jai ką nors pakeičia kokius reikalavimus-tai studentų apie tai informuoti kaip ir nereikia, o jei tu nežinai-tai gaunasi tavo problemos doh.gif . Su konkursu tai net nežinau, bet jei pretenduoji į nemokamą vietą-tai marketinge jų nėra daug, viso 5-8 vietos (nelabai tiksliai atsimenu), ir atsimenu ten pas juos jau besimokant buvo labai didelė konkurencija. O Simanavičienė jau labai senai nebėra katedros vedėja, tiesą pasakius jinai net iš univero buvo išėjusi ir dirbo tik KTU, nors mūsų kiti kas rašė darbus pas ją baigiamuosius-taip ir pabaigė su ja, vadovų nekeitė, tai tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 26, 01:29)
dėl šitų personų nesutikčiau g.gif Gronskas tikrai geras žmogelis, bet Čiegis ir Pareigis  schmoll.gif
Pareigis gal ir geras, bet pažymius rašo iš lempos. Taip jis man visą vidurkį sušiko mad.gif
Čiegiu taip pat visi skundžiasi, o jis dar mano gynimo komisijoj bus doh.gif  doh.gif  doh.gif Bijau jo kaip velnias kryžiaus blink.gif

kas liečia Gronską-tai nieko negaliu pasakyti, jis man nieko nedėstė ax.gif
Pareigis - tai jooo doh.gif su pažymiais "lepma" gryna būna, ir kas liečia dėstymą ir atsiskaitymus tai schmoll.gif
na o apie Čiegį - tik geros nuomonės aš, tik reikia pas jį lankyti, viską laiku atlikti ir viskas bus ok. Aš pas jį rašiau tiek bakalaurą tiek magistrą, ir viskas buvo puiku, visada tave priims, visada patars, darbus tikrina nuosekliai, todėl ir nebūna ginantis problemų, o kas liečia jo studentus-per gynimą jis labai už juos "stoja" ir palaiko, aišku teko girdėti kad kas liečia kitus studentus-tai mėgsta jis paklausinėti, bet nenoriu gasdinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 13 birželio 2007 - 10:30