Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 10, 08:57)
Šaunuolė Goda biggrin.gif .
Niekas tuose daržuose nesivargina nei nosių paragint pūst, nei aplamai ko nors darymą. Svarbiausia - popieriai. Kik ateidavau - tiek į popierius įlindusios ir pliusiukus dėlioja direktorei, ką nuveikė. Daugiau gal prieš mokyklą toj grupėj kai buvom, dirbdavo. O su mažesne tai vaizdas kol tėvai duris uždaro. Gal kitur kitaip, bet manau, kad panašiai.

Biški teko susidurti su tuo iš kitos pusės.Kai studijavau savo pirmą specialybę teko atlikti praktiką, tikria pamačiau labai daug tarp kitko mokykloje, kur dirbu, tas pats, wacko.gif . Tiek auklėtojoms, tiek mokytojams yra tokia galybė popierių, kad neužtenka paros, jei nori ir su vaikais dirbt ir dar rezultatus parodyt. Reikia aprašyti kiekvieną pirstėlėjimą, atsiprašau už išsireiškimą blush2.gif (su visais tikslais ir uždaviniais, išplėstiniais planais), o darbą vertina tik pagal popierius. Tai vienos renkasi: arba jos pildo tvarkingai popierius ir sekmingai kopia karjeros laiptais, arba užsiima su vaikais ir sedi toje pačioje vietoje.bash.gif kai atėjau į praktiką ir pamačiau darželio vedėjos pavaduotoją, kuri mane mažą grafkėm badė gun_bandana.gif
O trečias variantas, kai bandai padaryti viską. aš buvau viena jų, tai iš mokyklos išeidavau 21 val. doh.gif bet tada aš neturėjau Gabytės ax.gif
tokia tai mūsų sistema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 10 gegužės 2007 - 11:04
QUOTE(mamytia @ 2007 05 10, 12:58)
Aš dėl susitikimo labai rimtai kalbu. Ir tikrai nesibaiminu dėl nieko, ir joks vargas tik malonumas sutikinėti tokius svečius. siulau liepos21

o kita diena gal galetume parinkt nes 21 d.mano gimtadienis tai turbut negalesiu istrukt blush2.gif
Papildyta:
bet vieta mums labai tiktu ax.gif
Atsakyti
Augusteli, sveikinam birthday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Uzauga suniukas,uzauga katyte,
Rytais nuo kalniuko uzauga saulyte.
Uzaugsi ir TU,
Didziuosis mamyte,
Tikrai.As tikiu.....

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Trude, mačiau, kaip mergaitė "piešė". Mes tik stebėjom, nes pirmus kartus reikia tik žiūrėti ką kiti daro. Be to buvom labai išsipuošę, tai pagailėjo lotuliukas.gif , sakė - kitą kart.
Taigi. Paėmė didelį popieriaus lapą, lipniais juostos gabaliukais prisegė jį prie stalo, kad nenusislinktų. Papylė dažų(tirštumo kaip blynų tešla) ir leido mozoti, tapnoti ir čiupinti(susipažinimas su dažais, medžiagom ir aplamai kas tai) teptuko nereikia, nes dar nežino ką su juo daryti ir gal nemoka paimti. Dažų vieną spalvą. Pvz. - mėlyną. Siūlė rinktis ramias, bet ryškias(ne pastelines mėlyną, žalią dar žiūrint kokia vaiko nuotaika tą dieną, spalvas) ir - laisvė... ką nori tą daro ir paragauja tame tarpe(juk įdomu koks skonis lotuliukas.gif , nieko neatsitiks jei truputį paragaus, neskanu - daug neragaus lotuliukas.gif , aišku žiūrėti, kad stiklinės kiekio nesuragautų) man aišku - baisu išsiteps(aprengti taip, kad nesaugoti) ir stengtis netrukdyti. Vaizdelis - nepasakomas wub.gif , koks vaikas laimingas, kaip jam įdomu, kaip tiria lotuliukas.gif ... Tai puikiausiai galima daryti ir namie thumbup.gif lotuliukas.gif .
Dar su plastilinu. Net nežinojau, kad yra ne to, mums įprasto kieto (tarybinio). Minkštutis toks, ryškių spalvų, nesustingstantis. Kaip miela jį liesti (tai ir aš pažaidžiau blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif ). Sakė galima ir namie iš miltų, vandens ir trup. druskos, kad nevalgytų, pasigaminti. Tik sakė, kad kai pradeda džiūti ant rankyčių tiek dažai, tiek tešla - gali pravirkti, nes nemalonu. Nuplaukit ir jei dar yra noras - toliau terliokitės thumbup.gif lotuliukas.gif . Efektas thumbup.gif . Net neįsivaizdavau, kad tai gali duoti tokius rezultatus thumbup.gif . Pabandykit, kas turit mažius, pamatysit mirksiukas.gif . Aišku, tvarka iš namų laikinai iškeliaus, bet ko nepadarysi dėl savo ziukio... wub.gif
Papildyta:
...labai gražu Joole2... wub.gif
Papildyta:
dėl auklėtojų, Trude ir norėjau pabrėžti, kad popierizmas kaltas labai. Daugiau žmonių turi dirbti. Kad užtektų laiko viskam. Sutikom ir mes labai gerų auklėtojų thumbup.gif wub.gif . Ir mažių žinau pas kurias leisiu. Bet sužinojom, kai baigėm verysad.gif . Ir vyresnėlė praėjo doh.gif unsure.gif tarybinio kirpimo žiežulų gulagą. Ką darysi, sopa man širdį dėl to ir pikta aš esu tik ant konkrečių žmogystų gun_bandana.gif . Šiaip pati labai myliu vaikus(kas jų nemyli lotuliukas.gif ???) ir svajojau dirbti ikimokyklinėje įstaigoje. Tik likimas susiklostė truputį kitaip. Na bet saviem daugiau meilės liko blush2.gif . Labai gerbiu šią profesiją. Ypač žmones, kurie turi pašaukimą šiam darbui wub.gif 4u.gif .
Atsakyti
Mes su Akvile tokias terliones ,apie kurias rase sviesi spalva,daznai „nupiesiame“.Buvome dar geriau sugalvoje biggrin.gif ,daviau jai teptuka ir leidau guasu nusispalvinti koju pedutes.Istiesiau tapeto apie pora metru ir paprasiau, kad ji pavaiksciotu per ji. thumbup.gif thumbup.gif
Dar mes zaisdziame „pelene“.I dubeni suberiu ivairiu kruopu (pupeliu,pupu,zirniu ir t.t.), o Akvile jas turi isrusiuoti.Kaip man paaiskino logopede labai svarbu yra smulkioji motorika, tai lavina kalba. thumbup.gif Pabandykit,gal ir jusu vaikams patiks.
Atsakyti
sviesi spalva,tas min+kstutis,nelimpantis prie ranku yra modelinas,jo yra pirkt maximoj senukuos...tokiuose pat indeliuose,+kaip ir tie dazai,skirti piesti su pirstukais.jei jo neuzdziovini,galima naudot kelis kartus,ir spalvas galima vel atskirt.ta suri tesla-pigesnis dalykas,bet limpa prie ranku truputi,tai labiau tiktu didesniems vaikams.
o smulkiosios motorikos lavinimas,kaip sake joole,pati geriausia"plastine operacija"musu vaikuciams. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Vaziuosiu siandien ir as i maxima ir nupirksiu Toniukui dazu teplionems ir plastelino,tai gales mazius terliotis,o kiek laimes jam bus lotuliukas.gif

Augusteli sveikinam su gimimo dienele happybday.gif happybday.gif happybday.gif

mamytia sveika sugrizus wub.gif Algytei perduoda Toniukas linkejimus,kad daugiau nesirktu wub.gif wub.gif wub.gif

del operaciju,tai jus visos teisios.Bet as labai noreciau padaryti Toniukui nosytes pertvara,kad jam lengviau butu kvepuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 10 gegužės 2007 - 14:58
Mamytia sveikos sugrize smagu, kad jau namuciuos.... Linkejimai Algytei nuo musu visu... Zinai, kas keista. kazkaip mano vyras apie jus laiks nuo laiko paklausia, siaip jis kitais nelabai domisi, tai man net nuostaba kelia....

Augusteli su gimtadieniuku, kad ir paveluotai truputeli, bet svarbiausiai geriausi linkejimai

del Rc ir kitu viskiu terapiniu uzsiemimu, as manau, kad ne visada uzsiemimai turi but 100 procentu produktyvus. Kazkaip man atrodo, kad mes kad ir lankom uzsiemimus poliklinikoj jie bevek beverciai, nes Augustas neklauso nori eit kur jis nori ir zaist su kuo jis nori... Bet vis tiek svarbu, kad mes kazkur iseinam, bendraujam su kitais zmonem ir t.t.

del darzelio, kazkaip liudna kad yra tokia situacija, bet pakeist nieko negaliu ir tikriausiai dar daug vandent turi nuteket, kad kas pasikeistu. ir tai nera tik aukletoju beda, kad jos negraziai elgesi su vaikuciais cia visos visuomenes, valdzios ir netgi kiekvieno individo beda. Svarbiausia, kad mes taip suprantam ir taip nesielgiam. Ir kadangi nieko nepakeisiu, leisiu as i ta darzeli, vaikas vis tiek nenumirs, nieks ten jo tycia nenuzudys ir nenuodys. svarbiausia, kad mum irgi reikia gyvent, as noriu baigt mokslus ir vis tiek vaikui tikriausiai bus smagu su kitais vaikais ir tai atpirks visas blogybes
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 10, 13:36)
Trude, mačiau, kaip mergaitė "piešė". Mes tik stebėjom, nes pirmus kartus reikia tik žiūrėti ką kiti daro. Be to buvom labai išsipuošę, tai pagailėjo lotuliukas.gif , sakė - kitą kart.
Taigi. Paėmė didelį popieriaus lapą, lipniais juostos gabaliukais prisegė jį prie stalo, kad nenusislinktų. Papylė dažų(tirštumo kaip blynų tešla) ir leido mozoti, tapnoti ir čiupinti(susipažinimas su dažais, medžiagom ir aplamai kas tai) teptuko nereikia, nes dar nežino ką su juo daryti ir gal nemoka paimti. Dažų vieną spalvą. Pvz. - mėlyną. Siūlė rinktis ramias, bet ryškias(ne pastelines mėlyną, žalią  dar žiūrint kokia vaiko nuotaika tą dieną, spalvas) ir - laisvė... ką nori tą daro ir paragauja tame tarpe(juk įdomu koks skonis lotuliukas.gif , nieko neatsitiks jei truputį paragaus, neskanu - daug neragaus lotuliukas.gif , aišku žiūrėti, kad stiklinės kiekio nesuragautų) man aišku - baisu išsiteps(aprengti taip, kad nesaugoti) ir stengtis netrukdyti. Vaizdelis - nepasakomas wub.gif , koks vaikas laimingas, kaip jam įdomu, kaip tiria lotuliukas.gif ... Tai puikiausiai galima daryti ir namie thumbup.gif  lotuliukas.gif .
Dar su plastilinu. Net nežinojau, kad yra ne to, mums įprasto kieto (tarybinio). Minkštutis toks, ryškių spalvų, nesustingstantis. Kaip miela jį liesti (tai ir aš pažaidžiau blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif ). Sakė galima ir namie iš miltų, vandens ir trup. druskos, kad nevalgytų, pasigaminti.

nu butinai ir as nupirksiu savo mažylei thumbup.gif
Atsakyti
Nu lėksiu savo mažių pasiimt visdėlto vežiau dabar taip bijau kad tik nebūtų stipriau apsirgęs
Labai nuoširdus ačių už sveikinimus hi.gif hi.gif aciuks.gif labai linksma kad žinau jog mane palaiko ir ne taip liūdna kai žinai jog tavo vaikas kitoks,o gerbėjų turi įvalias wub.gif Šiemet net klasiokai mano nustebino žinutes rašė ir skambino smile.gif
Verčiuos per galvas ryt visa giminė suvažiuos savo dievaičio sveikint,o kambariai kaip po karo tai dar maisto priruošt jaučiu naktelė ilga manęs lauks doh.gif
Dar kartą labai ačiū mylim jus visus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 10, 20:03)
Nu lėksiu savo mažių pasiimt visdėlto vežiau dabar taip bijau kad tik nebūtų stipriau apsirgęs
Labai nuoširdus ačių už sveikinimus hi.gif  hi.gif  aciuks.gif labai linksma kad žinau jog mane palaiko ir ne taip liūdna kai žinai jog tavo vaikas kitoks,o gerbėjų turi įvalias wub.gif Šiemet net klasiokai  mano nustebino žinutes rašė ir skambino smile.gif
Verčiuos per galvas ryt visa giminė suvažiuos savo dievaičio sveikint,o kambariai kaip po karo tai dar maisto priruošt jaučiu naktelė ilga manęs lauks doh.gif
Dar kartą labai ačiū mylim jus visus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai smagaus baliaus 4u.gif ,vaikui daug ispudziu.Ir smagi uzuojauta mamytei 4u.gif
Atsakyti
dideliausi sveikinimai augusteliui! oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti