Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes 4u.gif perduodu nuo saules mamytes, kad jie su toniuku jau ligonineje. verysad.gif kolkas vargsiukui labai blogai, auksta temperaturyte, bet tikekimes viskas bus gerai ir toniukas greit issikapstys is visu ligeliu.
Atsakyti
saulesmamyte laikykites mes su jumis.
Atsakyti
Linkėjimai Toniukui ir saulėsmamytei, laikykitės abu 4u.gif
mes galvojam apie jus
group.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na ir naujienos pas jus. g.gif Toniuk,linkim greit pasveikti. 4u.gif 4u.gif saulesmamyte, stiprybes, viskas bus gerai. 4u.gif 4u.gif

dangire, nuotraukyte thumbup.gif Tiesa,tikiu bureja ispranasaus tau gera ateiti.
thumbup.gif

Atsakyti
bigsmile.gif sveikutes!tik nepaskaityk kokia dienele ir tiek naujienu.tik gaila,kad ne visos linksmos. :
4u.gif Toniukui sveikatytes,o mamytei istvcermes ir kantrybes!turi gi tos ligos vienakart baigtis!!!auga berniukas,turetu isaugt is to ligu maratono!net nerandu zodziu,kaip paguost ar ka patart...
Vakar su Rugilyte buvom Vilniui,raidos centre.Apziurejo pediatre ir uzrase i eile,kuri ateis tik rudeni.lauksim.labai maloni gydytoja pakliuvo,taip isgyre mano dukryte.taip apramino...
Vakar buvau pas sese sveciuose ir pirma karta pamaciau jos leliuka.tai ne paprastas leliukas,o coliukas,kuris gime 750gr.ir 28sav.o dabar jau visas vyras,beveik 6 kg.juokiasi,linksmas vaikiukas.o kai laukesi,pasidare genetinius tyrimus,viskas buvo gerai,jautesi puikiai.ir kazkas atsitiko,kad reikejo isimt leliuka.o kai parode jo pirma pampersa,vos neapsiverkaiu-jis tokio dydzio,kaip mobilus tel. verysad.gif kaip negali zinot,kas taves lauka,ir niekada nesakyk niekada...
Papildyta:
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 12, 13:43)
aha ten jau ji su naujais akinukais,tik kad foto kokybe prasta tai nelabai matosi ax.gif .Kokios grazios visu nuotraukytes wub.gif  4u.gif o toj nuotraukytei kur Rugilyte su sesute,joms uz nugaros koks akvariumas grazus ar jus ten ji namie turit ar kur kitur paveikslavotes.Labai,labai grazus musu visu vaikuciai wub.gif

lotuliukas.gif Neturim mes namie tokio geazaus akvariumo.Cia mes picerijoj sventem mamyciu diena,ir atsisedom prie akvariumo,nes vaikams labai patiko... bigsmile.gif o savaitgali buvom kaime,tai prisifotkinom pieniu pievoj,net akys raibo nuo geltonumo...ir rubus ziauriai istepliojom.gal kas zinot\,kaip isimt pieniu demes g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
sveikutes,o mes siandien ruosiames eit paveiksluotis tarp pieniu ax.gif .Pasisveikinau ir einu su Goduska naujo ,,penki,,numeriuko perziuret,esam uzsiprenumerave,tai eisim uzduoteliu sprest 4u.gif .Kazin kaip Toniukui sveikatyte?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 05 13, 14:01)
Sveikos, pas mus šiandien oras puikus, kad tik vėl nėpradėtų lyt doh.gif
Man kažkaip ši savaitė labai sunki buvo, tai džiaugiuosi, kad ji baigėsi, gal kita bus geresnė smile.gif
Ar dėl to, kad tvarkomės negalią, ar dėl to, kad laikas panašus viskas atgijo, lyg būtų tai nutikę prieš porą mėn. Jaučiuosi taip, lyg iš naujo viską reik išgyvent ir susitaikyt  verysad.gif Protas sako vieną, o jausmai gyvena savo gyvenimą doh.gif  Stengiuosi būt užsiėmus, kad neliktų laiko nei vienai nereikalingai minčiai, bet tada viskas iš rankų krenta cray.gif Sunkus kažkoks metas verysad.gif Tikiuosi tai greit praeis unsure.gif

Zinai,trude,kaip as rudeni tvarkiausi Rugilytes negalia,buvo tas pats-vaiksciojau po kabinetus apsipylus asarom ir vel viska isgyvenau lyg is naujo,sunku buvo labai,tie prisiminimai atgydavo iki smulkmenu...gal dar per mazai laiko.o Rugilytes pirma gimtadieni taip pat praverkiau,kazkoks neapsakomas skausmas is kazkur giliai lindo..nejau visi tokie gimtadieniai bus???net vyrui nesugebejau isaiskint,kodel verkiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 16, 11:54)
sveikutes,o mes siandien ruosiames eit paveiksluotis tarp pieniu ax.gif .Pasisveikinau ir einu su Goduska naujo ,,penki,,numeriuko perziuret,esam uzsiprenumerave,tai eisim uzduoteliu sprest 4u.gif .Kazin kaip Toniukui sveikatyte?

Toniukas siandien visa dienyte buvo pajungtas prie laseliniu, tikimes greit pasveiks. mirksiukas.gif nuo saules mamytes visoms linkejimai ir buciukai. oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 16, 19:22)
Toniukas siandien visa dienyte buvo pajungtas prie laseliniu, tikimes greit pasveiks.  mirksiukas.gif nuo saules mamytes visoms linkejimai ir buciukai.  oro_buckis.gif

ačiū ernestulka už žinias nuo saules mamytes, tikiuosi Toniukui jau geriau 4u.gif
Atsakyti
Kai keista,Toniuko net nepazystu, o pergyvenu kaip del savo vaiko.Sveik mazuti. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(mine @ 2007 05 16, 13:20)
Zinai,trude,kaip as rudeni tvarkiausi Rugilytes negalia,buvo tas pats-vaiksciojau po kabinetus apsipylus asarom ir vel viska isgyvenau lyg is naujo,sunku buvo labai,tie prisiminimai atgydavo iki smulkmenu...gal dar per mazai laiko.o Rugilytes pirma gimtadieni taip pat praverkiau,kazkoks neapsakomas skausmas is kazkur giliai lindo..nejau visi tokie gimtadieniai bus???net vyrui nesugebejau isaiskint,kodel verkiu.

Mine,verkiau ir as, gal metus.Nieko asaros nepakeis.Dabar jau galiu pasakyti, kad esu laiminga, kad turiu Akvile.pamatysi bus viskas gerai.Stiprybes tau ir tavo seimai.
Papildyta:
Mamytes, papasakokite ,kaip jus suzinojote, kad jusu vaikas neigalus?

As to tai niekada nepamirsiu.Man apie Akviles negalia pasake VALYTOJA, kuri(nezinau kokiu budu) perskaite Akviles ligos istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joole2: 16 gegužės 2007 - 21:57
[quote=joole2,2007 05 16, 23:06]

Mamytes, papasakokite ,kaip jus suzinojote, kad jusu vaikas neigalus?
As to tai niekada nepamirsiu.Man apie Akviles negalia pasake VALYTOJA, kuri(nezinau kokiu budu) perskaite Akviles ligos istorija.
[/quote]

Man pasakė naujagimių skyriaus vedėja,kai nuejau po nakties pasiklausti kaip mano mažylė. ji gimė anksčiau, todėl išvežė į inkubatorių. Tiesiai šviesiai nesakė nieko, pradėjo pasakoti apie įkypas akytes, mažas ausytes, delniuko linijas.Sakė,kad reikia konsultuotis su genetikais.aš jau įtariau apie ką ji šneka, bet tikėti nenorėjau, pasiskambinau dar pažįstamai medikei kuri patvirtino, kad tai dauno sindromo požymiai. Vėliau kalbėjosi su vedeja mano tėvai po neurologo konsultacijos. O tyrimai,kuriuos padarė skubos tvarka genetikė kaune tai patvirtino verysad.gif Jaučiausi kaip košmare iš kurio niekaip negaliu pabusti verysad.gif

Joole2, tavo dukrytė labai graži mergaitė wub.gif
Papildyta:

[/quote]
Apskritai tai musu vaikai labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 16 gegužės 2007 - 22:32
Labutis visoms 4u.gif ir vėl nauja dienelė.Ačiū už komplimentus dėl nuotraukyčiu hi.gif .Visi musu vaikučiai yra gražūs ir savotiškai panašus.Labai laukiu kada mes visos susitiksim,ir susipažinsim.
Musu leliui,greit bus pusmetis,ir man dar sunku kalbėti kaip buvo,aš manau,kad kiekvienai mamytei yra tai skaudi tema.Beje aš vis dar galvoju,kad tai sapnas iš kurio greitai pabusiu verysad.gif .siulau keisti ta liudna tema cry.gif Siulau papasakoti ka vaikai sugeba pasidaryti,ar ka moka g.gif ploja.gif
Gaila Toniuko ir jo mamytės,kiek laiko su jumis bendrauju,tai jie tik trumpam namo sugryžta ir vėl i ligonine cry.gif ,perduokit nuo musu linkėjimus ir dideli maiša sveikatėlės 4u.gif ,o mes tai kaip kosėjom,taip ir kostim,tik bijau ,kad į RC musu nepriims.
Žinot aš pati save pradėjau stebėti doh.gif ,kai susilaukiau pirmo vaikelio,tai aš eidavau i lauka ,į miesta pasivaikščioti,pas draugus važiuodavom.O su šiuo,aš jau pati pastebėjau,kad ji slepiu nuo visu,ar nuo ligų saugau,nežinau doh.gif visiems šypsausi ir sakau,kad viskas gerai-tik dievas iškrėtė mum pokšta.O ištikrujutai tai plyšta širdis cry.gif išsiliejau ax.gif
gražios ir smagios dienelės visiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 17 gegužės 2007 - 08:37