Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes. mes sveikos ir gyvos, zyliojam po Lietuva. retai prisedu, nes kol geri orai norim pabuti tai prie ezeriuko kokio tai kaimuke, nes nezinai kada pikta teta liga vel mus aplankys.
linkim visiems sveikateles. Toniukui ypatingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nepamirskit mielosios kad liepa arteja ir susitikimo neisvengsit clap.gif
Atsakyti
labutis smile.gif .Kaip gaila Toniuko,kad prie jo prisikabono tokia bjauri liga kaip astma,bet gal dabar gyditojai tiksliai zinodami jo diagnoze gales parinkt vaistukus ir mazyliui nebereikes varkt po ligonines,saules mamyte Tau didziules kantrybes,o Toniukui sveikatytes ir kuo greiciau sugryzt i namucius wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 11, 09:30)
Na mes jau ruošiamės kelionei labai pergyvenu,kažin kaip oras kaune čia tai apsiniaukę bus gerai važiuot ne taip karšta
Labai nudžiugau,vakar taip netikėtai paskambino mine sakė palydės mus thumbup.gif
Ir rugilytę pamatysim wub.gif Jei liks laiko dar Toniuką aplankysim smile.gif
Męs taippat bandėm,dėl delfiunriumo,bet kaip jau pati sakei ta registratorė viršesnė už direktorę nesuprantu kaip taip gali būt,o ji nič nieko nepriima doh.gif  doh.gif

Geros keliones,o svarbiausia geru naujienu is gyditoju 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 06 10, 23:49)
Sveikos,
man rytoj pirmas valstybinis, labai bijau, viskas maišosi galvoje  doh.gif jam beveik neturėjau laiko ruoštis  unsure.gif  bet tikiuosi, kad viskas bus gerai  smile.gif

tikiuosi Toniukui geriau unsure.gif

sekmes,parasyk kaip sekesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 06 11, 09:46)
labas rytas.
Ačiū už numeriuką, Dangire.
Geros kelionės Kokenyte, gerų žinių jums.
Tik gavau žinutę nuo Saulės Mamytės.Toniukui - astma. Gaila vaikiuko. Na bet gal atitaikys vaistukus ir gal neblogai bus. Dieve, kaip užjaučiu juos abu su Saulės Mamyte. Na bet darbar bent jau aišku kas yra. Pritaikius gydymą gal bus geriau g.gif.
geros dienelės visiem 4u.gif

tikrai kaip gaila toniuko. taip tikejau kad nepasitvirtins sis tyrimelis, kaip saules mamyte parase, taip liudna pasidare, vargsiukai. bet tikiuosiu pritaikius gydymeli toniukui bus geriau. juk jie su saules mamyte tikri stipruoliukai. wub.gif
Atsakyti
Mane, tai stebina, kad tik dabar ištyrė doh.gif jau senei galėjo vaistukai but pritaikyti verysad.gif
Nu bet gal dabar viskas pagerės 4u.gif Linkėjimai Toniukui ir saulės mamytei 4u.gif wub.gif
Kokenyte, pranešk kaip sekėsi, tikiuosi viskas bus gerai mirksiukas.gif
o aš šiandien jau išsilaikiau pirmąjį valstybinį egzaminą, liko dar vienas ir mano vargai baigti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Susileidom vaistukus 18val pasakiau sesutei,kad einam i lauka,tai nuvaziavom su mociute i parduotuve ir trumpam atvaziavom namo,tai greitai prisedau prie kompo,nes jau labai jusu pasiilgau! wub.gif

O del astmos,tai kazkoks kosmaras doh.gif Padare Toniukui kraujo tyrima,o jis nerodo astmos,o gydytoja siandien buvo atejus ir sako.Jums nei gereja,nei blogeja,tai parasysiu,kad jums astma ir kai jam prades gereti,tai padarysim tyrima kam jis alergiskas is ziedadulkiu doh.gif Kazkoks siaubas doh.gif Jam atnesa tokius geriamus hormoninius vaistus,o nuo ju vienam vaikuiciui isaugo bronchuose grybas ir kazkokia bakterija,tai as Toniukui nuo siandien tu vaistu neduodu.Ispilu juos i kriaukle lotuliukas.gif Nes jeigu jam astma,tai kodel jam dar vis duoda nuo bronchu vaistus?Toniui visai negereja doh.gif Ten darosi kazkokie bardakai doh.gif Toi ligonineje turi viska pati sekti ir ziureti,nes kitaip,tai nugydytu vaika doh.gif

Buvom susitike su kokenyte,tai Augustelis buvo labai supykes,nes buvo pavarges ir dar jam eme krauja.Sake Augustelis jam dare ai ir man net nerode kur jam dare ai lotuliukas.gif Abudu su Toniuku pradejo lakstyti po skyriu,o Augustelis priejo prie vyro ir paeme jo telefona ir pradejo kalbeti lotuliukas.gif Kokenyte Augustelis tikras saunuoliukas ir graziuoliukas thumbup.gif wub.gif Aciu dar karta kokenyte uz tokia grazia nuotraukyte wub.gif wub.gif wub.gif

Labai jusu visu pasiilgstu ir apie jus vis pagalvoju.Kaip noreciau jau buti namie,bet gydytoja pasake,kad musu laukia dar ilgas ir sunkus gydimas! verysad.gif Skiau as kiekviena diena vakarais gryzinesiu namo,nors porai valandu,tai jau nors kiek pailsesiu mirksiukas.gif

rytoj gal pas mus ateis Ernestulka aplankyti,kaip butu fainai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
saules mamyte, važiuolit man rodos jus į Vilnių, gal ten pagaliau kuo nors padės, nes tai ką tu rašai tai tikras siaubas doh.gif
Atsakyti
saules mamyte sveikatytes.
mamytia, matau, kad esi. Kaip jum sekasi?Gal Kaunan kada uzsuksit?
Atsakyti

Kokenyte, kaip jums sekesi?
Tikiuois gerai?
Atsakyti
tyla cia siandien smile.gif na ka taip veikiat mergytes?
Atsakyti
Na tikėjausi daugiau naudos iš šios kelionės paėmė mum tyrimus ir reiks skambintis paklaust po 10 dienų jei bus skydliaukėj perdaug kažkokio hormono tai skirs gydymą,o jei ne tai tik rudenį gulsimės ten smulkiau ištirs ir tikriausiai operuos sėklides verysad.gif Daktarė tikriausiai buvo pavargus arba mus tikrais kaimiečiais palaikė,pradėjo pasakot,kad mano vaikas bus psichiškai nesveikas,ir kad sutrikusi skydliaukė dar labiau psichiką susilpnins,pradėjo pasakot apie sindromą,o kai pasakiau,kad mes žinom viską apie sindromą tai visvien ji tvirtino kad mes mažai žinom ir nors jis bando kalbėt,kad daug nesitikėtume jog jis turėsintelektą,jų intelektas beveęik nulinis taip pasakė tai aš dar kartą išklausiau poasaką koks vaikas bus ištižęs,ir dėlto labai bijau gultis į ligoninę jei visi ten taip mano tai nelabai gal ir stengsis doh.gif nu net nežinau ką galvot
Nu,o dabar apie linksmesnius dalykus biggrin.gif
Sutiko mus mine pamatėm Rugilytę ir jos sesutę,labai gražios ir šaunios mergytės wub.gif Rugilės šypsena iki ausų labai gražiai atrodė biggrin.gif
Opo to kol mažius stresavo sutikom Toniuką su saulės mamyte pakalbėjom o mažiai lakstė po koridorius žiūrin ėdami tik ką nugriebt wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Kokenyte,tu mane nustebinai su tos daktares komentarais.net nesitiki,kad ji taip galejo nusiporint.gal tikrai buvo pervargus? g.gif.man ji kaip tik pasirode tokia supratinga.O tavo Augustelis labai fainas,linksmuoliukas toks! bigsmile.gif gaila butu,jei jam tyrimas parodytu ka negero! schmoll.gif kitoj temojklausei apie zenkla "neigalusis",tai as ji turiu,man nupirko drauge,ten kur pardavineja visokius buhalterinius blankus,bet sake,kad yra ir senukuose.
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 06 12, 19:27)
Sveikutes.
Kokenyte,tu mane nustebinai su tos daktares komentarais.net nesitiki,kad ji taip galejo nusiporint.gal tikrai buvo pervargus? g.gif.man ji kaip tik pasirode tokia supratinga.O tavo Augustelis labai fainas,linksmuoliukas toks!  bigsmile.gif gaila butu,jei jam tyrimas parodytu ka negero! schmoll.gif kitoj temojklausei apie zenkla "neigalusis",tai as ji turiu,man nupirko drauge,ten kur pardavineja visokius buhalterinius blankus,bet sake,kad yra ir senukuose.

Aš manau kad ji pamanė,jog mes neturim informacijos apie sindromą nes aš šypsodamasi pasakojau ką jis daro ir kiek gali ji norėjo tikriausiai nuteikt mane kad gali nevisad būt taip gerai g.gif
Atsakyti