Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Kokenytė @ 2007 04 30, 08:40)
Na aišku jum tai gerai galit nuo mokslų bent tumpam atsikvėpt

Labas rytas 4u.gif
Nu nuo mokslų bent aš tai negaliu ilsėtis visai. Tiek darbų, kad nežinau net prie kurio pulti schmoll.gif man kiekviena minutė brangi, nes dar liko daug atsiskaitymų doh.gif doh.gif O dar kursinis nepradėtas doh.gif vat ir šiandien nuo ankstaus ryto sėdžiu lotuliukas.gif
O taip jau noriu, kad atsikelus ryte galečiau ką nors įdomaus nuveik su savo mažyle, atsipalaiduot 4u.gif

Kokenyte, o tai gal tau ne virusas, tik peršalai ? Žiūrėk sveik?
Įdomu kaip Algytei? Nieko nebesigirdi apie ją? Labai tikiuosi, kad jai geriau unsure.gif

Atsakyti
Labutis.
Ačiū, Toniukui už linkėjimus siunčiam Toniukui dar vienus biggrin.gif friends.gif. Sveikinam Saulės Mamytę išlaikius šauniai egzaminus smartass.gif thumb_yello.gif. Na kokios šaunuolės mūsų studentės, kaip miela girdėt, kad taip puikiai jums sekasi thumbup.gif. Esat tikriausios super Mamos supermama.gif .
Oras šiandien šaltokas, tikriausiai tupėsim namie.

Kokenyte, sveik, nesirguliuok. O ilgaplaukiai vaikinai dabar madoj, taip kad tavo bičas teisus biggrin.gif. Aš Linukui noriu ilgesnius paaugint, tik kad nelabai ten pas mus dar auga blush2.gif .
Dangire, sveikinam Tavo zuikį su gimtadieniu
happybday.gif , nors labai jau pavėluotai blush2.gif .

Dėl Algytės tai labai neramu. Nei Ad23 nesimato g.gif . Gal ji ką žino?

Gero poilsio visom. Trude - produktyvaus darbelio, su smagiom kavos pertraukėlėm biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 04 30, 10:42)
Labutis.
Ačiū, Toniukui už linkėjimus siunčiam Toniukui dar vienus biggrin.gif  friends.gif. Sveikinam Saulės Mamytę išlaikius šauniai egzaminus smartass.gif  thumb_yello.gif. Na kokios šaunuolės mūsų studentės, kaip miela girdėt, kad taip puikiai jums sekasi thumbup.gif. Esat tikriausios super Mamos  supermama.gif .
Oras šiandien šaltokas, tikriausiai tupėsim namie.

Kokenyte, sveik, nesirguliuok. O ilgaplaukiai vaikinai dabar madoj, taip kad tavo bičas teisus biggrin.gif. Aš Linukui noriu ilgesnius paaugint, tik kad nelabai ten pas mus dar auga  blush2.gif .
Dangire, sveikinam Tavo zuikį su gimtadieniu
happybday.gif , nors labai jau pavėluotai blush2.gif .

Dėl Algytės tai labai neramu. Nei Ad23 nesimato g.gif . Gal ji ką žino?

Gero poilsio visom. Trude - produktyvaus  darbelio, su smagiom kavos pertraukėlėm biggrin.gif .

Mažius pabudo akim ašarotom lyg nosis šnarkuoja tai daviau paracetamolio pavalgė ir vėl miego prašė tai gal ir oras kaltas pas mus labai vėjuota ir apsiniaukę,tikriausiai vakar mus abu koks skersvėjis pagavo.
Tikrai dėl Algytės neramu g.gif ,bet tikiuosi kad ji jau sveiksta?Kažin kur ad23 dingus tikriausiai ir ji mokslais apsikrovus g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

trude ka tu studijuoji?Gal as galeciau kuom nors padeti?Gal turiu kokiu darbu ir galeciau tau duoti blush2.gif Gali parasyti i az wub.gif

Tikrai,kad del Algytes neramu! verysad.gif

kokenyte tik nesusirkit mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 04 30, 19:37)
trude ka tu studijuoji?Gal as galeciau kuom nors padeti?Gal turiu kokiu darbu ir galeciau tau duoti blush2.gif Gali parasyti i az wub.gif

kokenyte tik nesusirkit mirksiukas.gif

Ačiū saulesmamyte 4u.gif mokausi socialinę pedagogiką ir psichologiją rolleyes.gif
mokslas labai įdomus, tik kad jau nebespėju, bet kokia pagalba praverstų blush2.gif noriu pabaigti ir nebeužsitęsti doh.gif
Kaip Toniukas? kaip kiti zuikučiai? wub.gif
kaip norėčiau vasarą su visom jumis suitikti ax.gif kaip būtų faina mirksiukas.gif

Linkiu visoms ramios naktelės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 30 balandžio 2007 - 21:51
Sveikos mamytes!!!Mes jau namie.labai jusu pasiilgau.turiu daug ispudziu,bet pradesiu nuo liudnesniu naujienu-gryzom keliom dienom anksciau,sergancios.su temperaturom,Rugilytei net antibiotikus paskyre-kazkas tarp plauciu uzdegimo ir bronchito.atsalo orai ir ten serga labai daug vaiku,pasigavom kazkoki virusa,prasidejo nuo gerkles.bet 2 sav.laikemes sauniai.tik mane toks gyvenimas pagal minutes ir su 2 vaikais,galvojau,kad pribaigs.sunku!!!Bet Rugilyte jau pradeda po truputi vaiksciot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau pasileidzia ir kejis zingsnius pedina pati.dziaugiames labai.ir ji savim dziaugiasi,juokiasi,kai pavyksta paeit.pati smagiausia Rugilytes procedura buvo ergoterapija,net verkdavo,kai reikedavo iseit.man visai ten patiko,tik kai kokios informacijos mazoka,suzinai is kitu per velai.kai tetis atvaziuodavo,as ir save pasilepindavau vandens procedurom.o jura matudavau tik vakare,saulei besileidziant,nes visa diena begom po proceduras,dar gyvenom 4 korpuse,is kurio i visas proceduras eidavom per lauka,kol aprengi,kol nurengi...rasau tokiom padrikom mintim,nes Rugilyte vis verkslena per miegus,be to iprato,kad as visada sone miegu,tai dabar pyksta...
Likit sveikos!labanaktukas!!!saugokit ir ginkit savo vaikucius nuo visokiu virusu!!! bash.gif
Atsakyti
labas rytas mine kaip smagu,kad gryzot tik gaila,kad sirguliuojat.Sveikinimai didziausi su pirmaisiais Rugilytes zingsneliais thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif . Sveikinam, mine, sugrįžus namo. Tik neįsisirkit.
O ar patiko? Papasakok smulkiau, kai turėsi laiko, labai įdomu. Mes ir norim važiuoti, tik neapsisprendžiam kur g.gif . O iš kurio korpuso nereikia eiti per lauką į procedūras?

Labai sveikinam Rugilytę su pirmais žingsneliais 4u.gif wub.gif

Mano Linukas visai šauniai "šuoliuoja" vaikštykle po kambarius. Labai tvirtai stovi prilaikomas, tik nežingsniuoja, nenori lenkti kojyčių per keliukus atsistojęs. Kitą savaitę pradėsim maratoną RC. Gal pradės žingsniuoti po procedūrų.
Atsakyti
Labas rytas
Sveikinam Rugilytę su pirmais žingsneliais ir mes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Įsivaizduoju kaip vaikui smagu biggrin.gif
Sveikit
Atsakyti
Labai džiaugiamės kad Rugilė jau pradeda dėlioti pirmuosius žinksnelius 4u.gif tikra šaunuolė wub.gif
Linukas irgi šaunuolis vyras tikriausiai jau įvedinėja tvarką namuose lėkdamas su vaikštukais biggrin.gif Pamatysit po procedūrų ir jūs pradėsit žingsnelius dėliot jug dar maži esat neskubėkit taip 4u.gif
Sėkmės visiem mažuliam 4u.gif
Kažin kaip Ad23 Augustukui žingsniuot sekasi?
O ar Toniukas jau visiškai pasveiko?
Papildyta:
O vat aš pati čiaudau be paliavos nosis jau sutino nuo pūtimo galva tai kaip su kūju perdaužta verysad.gif
Labai bijau kad mažulis nesusirgtų jug ryt į darželį,tikiuosi kad atsilaikys prieš mano bacilas unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

trude musu mokslai labai skiriasi ir kaip gaila as niekuom tau negaliu padeti verysad.gif

mine labai dziaugiuosi,kad jau grizot,tik labai gaila,kad sergancios.Bet tikekimes,kad greitai pasveiksit wub.gif Sveikinam Rugilyte su pirmais zingneliais thumbup.gif Saunuolyte wub.gif

sviesi spalva per lauka sanatorijoje nereikia eiti is antro ir trecio korpuso.Ketvirtam korpuse ir langai nepakeisti ir aplamai tas visas korpusas neremontuotas blink.gif

Toniukas vis dar serga.Jau man depresija prasideda,nes sugerem atra buteliuka antibijotiku ir jis visai nesveiksta verysad.gif Reikes jam nupirkti imuniteta stiprinanciu vitaminu su eziuole.Jau tikrai nezinau ka daryti.Jau bus men,kaip jis serga ir nesveiksta!Jau nebeturiu jegu daugiau! cray.gif

kokenyte nesirk ir greiciau sveik mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 05 01, 15:34)
Sveikutes 4u.gif

trude musu mokslai labai skiriasi ir kaip gaila as niekuom tau negaliu padeti verysad.gif

Toniukas vis dar serga.Jau man depresija prasideda,nes sugerem atra buteliuka antibijotiku ir jis visai nesveiksta verysad.gif Reikes jam nupirkti imuniteta stiprinanciu vitaminu su eziuole.Jau tikrai nezinau ka daryti.Jau bus men,kaip jis serga ir nesveiksta!Jau nebeturiu jegu daugiau! cray.gif

Nieko tokio 4u.gif kaip nors spėsiu, tiokrai neturiu kur dingt, teks spėt doh.gif
labai liūdna, kad Toniukas vis dar serga verysad.gif kas gi jam taip ilgai mažyliui, o ką sako gydytojai?

O mes pasiskolinom iš draugų šokliuką, tai Gabyte tingi pati ką nors daryt doh.gif Kol ją šokdinu, patenkinta krykščia, o pati nieko nedaro doh.gif O kai pasodinu į supynes 4u.gif tai kai tik nustoju supt, pati judinasi pirmyn ir atgal wub.gif 4u.gif labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 01 gegužės 2007 - 14:43