Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiat vaikui miegoti su mėgstamu žaislu?

ar leisti miegot šešiametei su jos mėgstama lėlyte...
Atsakyti
as manu kad leisti, nes mano abu vaikai miega su zaislu, ir as nematau nieko blogo. biggrin.gif
Atsakyti
Mano vaikas miega su trim zaislais : ) Na, bet jam dar tik 2,5 m. Bet manau, jei nores, tai gales miegot, kad ir iki 10 m. amziaus. Cia tikrai nieko blogo.
Atsakyti
as iki siol megstu i lova pasiimt savo megiama zaisla laugh.gif - vyra blush-anim-cl.gif
O jei rimtai kartais taip norisi minksto pukuotuko salia, tai nematau nieko blogo kad vaikas miega su zaislu net ir nevienu, kartais kaitalioja.
Atsakyti
Aš pati, kai buvau paauglė, dar tebemiegojau su mylimiausia minkšta žiurke, ją taip pat vežiojausi į svečius.... blush-anim-cl.gif Nieks nieko niekada man dėl to žaislo nėra pasakęs! Nei tėvai, nei draugai, nei giminės! Matyt visiems atrodė normalu... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas yra tas mylimas vaiko pliusinis zaislas - stai pirkom nauja lova, sunus praso senosios, nenori i nauja, bet su meskiuku atsigule... Arba pagaliau padarem, kad vaikas miegotu savo kambaryje vienas. Tai apsikabina meskiuka ir miega thumbup.gif Kalba jam: "As tave myliu..", dainuoja lopsines.. Manau, liuks. Jei jo neturetu, butu sunkiau ikalbinti vienam pasilikti nakciai tamsoje..
Atsakyti
Vaiko megstamas zaisliukas yra taip vadinamas 'tranzitinis objektas', padedantis vaikui pereiti is visiskos priklausomybes (nuo mamos) i nepriklausomybes stadija. Jis pgelbeja vaikui labiau pasitiketi savim, ramina, yra 'savas' pakeitus aplinka ir etc.
Labiau reiketu susirupinti, jei vaikas apskritai niekada nepaleidzia is ranku savo zaislo, o miegoti, nestis i darzeli ar pan,- tikrai nieko bloga.
Kas skaito angliskai,- galit pasiskaityt:
http://www.toddlerti...l-objects-3.htm
Atsakyti
maniškiui greit dešimt, o jis vis dar miega su minkštu žaisliuku. Ir nematau čia nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Maniškiui greit 9-eri, bet jis turi kelis mylimus zaisliukus ir su jais miega. Ir i keliones pasiima. Tikrai nematau nieko baisaus.
O mociute - iziuri kazka nenormalaus... sad.gif Sako "Didelis, dar berniukas, o elgiasi, kaip leliukas...) Manau, kad ateis laikas ir viskas pasikeis.
Gal vaikas i mama - mociute nezino, kad mano rankinuke mazytis "sniego seniukas" gyvena... biggrin.gif
Atsakyti
močiutes,kurios tame įžvelgia kažką blogo,reikia greit nutildyt.uups jau parašė-mylimas žaislas atstoja mamą,padeda nusiramint,jaustis saugesniam.ir jokiu būdu negalima jo atimt,išmest ar pan.va jei jo nepaleidžia niekur,tai tada reiktų su vaiku pašnekėt,kaip jis jaučiasi,gal jaučias nesaugus,gal tėvai pykstas ir pan...
Atsakyti
O mano 1m ir 5 men. Danieliukas miega ne su žaislu, o su pagalvėlė, tiksliau ant jos rolleyes.gif . Ta tokia kudikiu ploksčia pagalvele, kai tik gime, vyras isigudrino ant jos leliuka nesioti ir as maitindama, migdydama vis ant jos leliuka dedavau, taip man budavo patogiau smile.gif , nors su vyresniuoju taip nedariau.
Tai jis taip prie jos priprato ir dabar kai tik Danieliui suima miegelis, ar siaip nori pas mama ramiai pasedeti, iskart susiranda savo pagalvele ir drožia pas mama, arba ant grindu gulinėja + megalol.gif . Arba nakti pabunda, atsistoja lovyteje su pagalvyte rankose ir prasosi kad pasimtume pas save rolleyes.gif .
Kai vaziuojam kur su nakvyne, butinai imam ir ja, ramiau uzmiega, nes tai kaip dalis namu.
Juokingai atrodo, kad toks dickiukas ant tokios pagalvėlės bando sutilpti, uzmigdamas visaip ruculiuojasi ant jos megalol.gif .
Pagalvoju, kad gal jau atimti ja, bet gaila ir paliekam ateiciai, manau kad isauksim kaip is visko isaugama wink_3.gif ..., ir tikrai nematau nieko cia blogo.
Atsakyti
Mano sesers sūnus irgi miegodavo ne su žaisliuku, o su dekiuku vaikišku. Tai kol buvo mažas tai nieko. O paskui tas dekiukas pradėjo plyšti. Jį sesuo lopė, taisė, siuvo, persiuvo. Tai kiek aš žinau sūnėnas su juo nesiskyrė iki kokių keturiolikos metų. rolleyes.gif Močiutė net sakė, kad šitą dekiuką iškeis turbūt tik į paną biggrin.gif Va taip būna wink_3.gif Ir nematau čia nieko blogo.

O maniškis taip pat turi savo pliušinį žaisliuką, tokią fainą, fainą bitutę. Kartais net aš pati užsimanau ją "paniurkyti" biggrin.gif
Atsakyti