na va kelinta karta man kyla del ju problemos 
 ateini i valykla,o tau ish karto duoda lapeli pasirashyti,kad jie neatsako uz sugadinta daikta,nors ant jo nera nei vienos demeles.Sheip neesu etikeciu fanatike,bet paprasciausiai turiu galimybe juos trigubai pigiau pirkti,bet jau vat valykloj mane pradeda koknkreciai uzknysti 
  na o jums ar nekila problemu?

У меня много одежды РИБКОВ фирмы, в Литве его фирмы еще не видела.
С вещами проблем никогда не было
                Nieko nesupratau 
 Kokie tie dizaineriai jau garsus, o kokie dar ne, ir kodel juos reikia visus butinai nest i valykla? Ju ka, skalbt negalima? Ar cia tipo negarbinga, pamatys dizaineris, ausis nuraskys?
Ar cia eina kalba apie koki Paco Rabane otkutiuuuura? Siaip kiek maciau, ji apskritai, ko gero, i automobiliu plovykla geriausia valyt nest?
 Ten visokios metalo - plastiko konstrukcijos... Tik va kur toki sunesiot tiek, kad spetum istept? 

Ar cia eina kalba apie koki Paco Rabane otkutiuuuura? Siaip kiek maciau, ji apskritai, ko gero, i automobiliu plovykla geriausia valyt nest?
                na iki otqutiuruu tai man tolokas kelias 
 na nekalbu apie dzinsuuss,aisqu juos tai i valykla net nemastau neshioti,bet pvz kaip mochero ar kashmyro megztini,ar kostiumelius tik i valykla.

Kai vale Armani odini sijona,nedave man jokio lapelio ir viskas sklandziai praejo kaip visada.

QUOTE(Vanesa @ 2004 12 31, 00:04)
Kai vale Armani odini sijona,nedave man jokio lapelio ir viskas sklandziai praejo kaip visada.
Man Joglej pastoviai knisa galva su tais lapeliais,reik keisti valykla
                Manau, visai natūralu, kad valykla nori apsidrausti nuo nesėkmės...
Tik nesuprantu, kokia problema? Ar sugadino ką nors iš tavo rūbų? Va, jei pastoviai sugadintų, tai būtų problema... O kad pasirašyti prašo, bet grąžina viską geroj formoj, tai neverta nervintis
 .

Tik nesuprantu, kokia problema? Ar sugadino ką nors iš tavo rūbų? Va, jei pastoviai sugadintų, tai būtų problema... O kad pasirašyti prašo, bet grąžina viską geroj formoj, tai neverta nervintis
                uhhhu du daiktus sugadino,megztini tiesiog ishvire ir ka jam padare 
 ir dar ten viena kostiumeli ish ruzavo persikini padare 
 ir virn tik del to lapelio ash turejau su jais piktis,
bat vat shiandien radau lygtai visai nieko valykla kalvariju gatv ej,kainos
  ir su panom pashnekejau sako jokiu problemu nebus ish karto dar 30%nuolaida dave 

bat vat shiandien radau lygtai visai nieko valykla kalvariju gatv ej,kainos
                Jei jau sugadino, tada suprantama. Pas tokius antrą kartą kojos nekelčiau... 

QUOTE(Tabonita @ 2004 12 30, 21:24)
na va kelinta karta man kyla del ju problemos 
 ateini i valykla,o tau ish karto duoda lapeli pasirashyti,kad jie neatsako uz sugadinta daikta,nors ant jo nera nei vienos demeles.
O tu esi tikra, kad pasirasyti duoda del vardo etiketeje?
                Nu mohero ar kasmyro megstiniu niekad nenesciau i
valykla, juk galima paciai svelniai sampune ar spec
priemonej isplauti .

valykla, juk galima paciai svelniai sampune ar spec
priemonej isplauti .
                siek tiek juokinga . ka tai keicia, garsiu dizaineriu rubai, ar ne.  
  pati ir tokiu turiu ir tokiu, galiu pasakyti vienodai jie issitepa. ir kodel garsiu dizaineriu rubams , neturetu duoti tokio lapelio  
 ?